پخت کیک خوشمزه بدون آرد، تخم مرغ و بدون نیاز به فر

برای پخت یک کیک خوشمزه و خوش طعم که نباید همیشه از آرد و تخم مرغ استفاده کنید. با این دستور پخت بی نظیر می‌توانید یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا را پخته و از آن لذت ببرید. این کیک آنقدر ساده و آسان است که می‌توانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید.

کد خبر : 471888
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۰۹
پخت کیک خوشمزه بدون آرد، تخم مرغ و بدون نیاز به فر


برای پخت یک کیک خوشمزه و خوش طعم که نباید همیشه از آرد و تخم مرغ استفاده کنید. با این دستور پخت بی نظیر می‌توانید یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا را پخته و از آن لذت ببرید. این کیک آنقدر ساده و آسان است که می‌توانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید. مهم تر آنکه پخت این کیک نیاز به فر ندارد. همراه ما باشید.

پخت کیک بیسکوییتی بدون آرد و تخم مرغ

برای پخت این کیک خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

  • بیسکوییت: ۶۰۰ گرم
  • شکر: ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۶۰ گرم
  • وانیل: یک پیمانه
  • شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۱۳۰ میلی لیتر

طرز تهیه کیک بدون فر

طرز تهیه کیک بدون فر

برای تهیه این کیک خوشمزه باید به صورت زیر عمل کنید:

  1. داخل یک کاسه بزرگ، ۶۰۰ گرم بیسکوییت را با دست خرد کنید.
  2. داخل یک ظرف دیگر شکر را بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید.
  3. شکر و پودر کاکائو را با استفاده از یک همزن دستی به آرامی مخلوط کنید.
  4. سپس نصف شیر را به ترکیب شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  5. برای یکدست شدن مایه، کل شیر باقی مانده را اضافه کنید و با همزن دستی، به آرامی مخلوط کنید.
  6. به گونه ای که مواد به شکل قهوه ای در بیاید.
  7. ترکیب به دست آمده که شامل شکر، شیر و پودر کاکائو است را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا جایی که مایه کیک، به غلظت مناسبی برسد.
  8. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. به گونه ای که مایه کیک، کاملا یکدست شود.
  9. مخلوط بدست آمده را از روی شعله بردارید و به ظرف بیسکوییت‌های خرد شده، اضافه کنید. (نگذارید مایه کیک خنک شود، بلافاصله پس از اینکه از روی شعله برداشتید، آن را به ظرف بیسکوییت‌ها اضافه کنید.)
  10. با استفاده از یک قاشق، مایه کیک را با بیسکوییت‌ها مخلوط کنید.
  11. یک ظرف بردارید و ته ظرف یک کاغذ روغنی بیندازید.
  12. مایه کیک و بیسکوییت ها را که با یکدیگر ترکیب کرده اید، به این ظرف انتفال دهید و روی آن را به خوبی صاف کنید.
  13. بهتر است مایه کیک را مرحله به مرحله اضافه کرده و روی آن را صاف کنید.
  14. مایه را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

  • شکلات تلخ را با چاقو خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید.
  • مقداری به آن حرارت دهید تا آب شود.
  • خامه را اضافه کنید. (به خامه حرارت دهید تا نرم شود.)
  • مخلوط شکلات تلخ و خامه را به آرامی هم بزنید تا به غلظت کافی برسد.
  • کیک را از یخچال خارج کنید و روی پایه قرار دهید.
  • ترکیب شکلات تلخ و خامه را روی کیک بریزید.
  • با استفاده از یک قاشق ترکیب شکلات و خامه را روی تمامی سطح و کناره‌های کیک بمالید.
  • کیک را داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد از حدود یکساعت کیک شما آماده است. آن را از یخچال خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
  • نوش جااان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.