پانسمان بیماران پروانه‌ای ایران را یونیسف تامین می‌کند/ یک ریال بودجه دولتی نداریم

هوشمند نیوز/خوزستان رئیس هیات مدیره خانه ای بی گفت: با تحریم‌های ایران از سوی آمریکا بیماران پروانه‌ای امکان تایمن پانسمان را نداشتند و ندارند اما با پیگیری‌ها از طریق سازمان ملل متحد، اکنون این پانسمان‌ها توسط یونیسف تامین می‌شود و در اختیار بیماران قرار می‎گیرد هر چند به اندازه کافی نیست. حجت الاسلام سید حمیدرضا هاشمی

کد خبر : 556619
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱
پانسمان بیماران پروانه‌ای ایران را یونیسف تامین می‌کند/ یک ریال بودجه دولتی نداریم



هوشمند نیوز/خوزستان رئیس هیات مدیره خانه ای بی گفت: با تحریم‌های ایران از سوی آمریکا بیماران پروانه‌ای امکان تایمن پانسمان را نداشتند و ندارند اما با پیگیری‌ها از طریق سازمان ملل متحد، اکنون این پانسمان‌ها توسط یونیسف تامین می‌شود و در اختیار بیماران قرار می‎گیرد هر چند به اندازه کافی نیست.

حجت الاسلام سید حمیدرضا هاشمی گلپایگانی در همایش تکریم و گردهمایی بیماران ای بی (پروانه‌ای) که امروز (۲۱ بهمن ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: تقریبا استانی نیست که به آن سر نزد باشم و منزل بیشتر بیماران رفته‌ام اما در سفر اخیر خود به خوزستان، در تک تک منازل، اصیل، مهربان و خونگرم بودن مردم را دیدم.

به گزارش هوشمند نیوز، وی با اشاره به ثروت و منابع خدادادی خوزستان افزود: خوزستان با وجود این همه منابع، از نظر زیرساخت جاده‌ها، امکانات بهداشتی و درمانی و دیگر موارد کمتر مورد توجه قرار گرفته است. شرمندگی دارد استانی با این حجم ثروت، درگیر این همه مسائل باشد.

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره خانه ای بی با بیان اینکه باید به استان خوزستان نگاه ویژه‌ای شود، گفت: به بهترین بیمارستان اهواز رفتم اما مسائل دور از واقعیتی دیدم بنابراین باید در کشور شاهد تحقق عدالت اجتماعی باشیم.

وی عنوان کرد: برخی کارهای پزشکی و جراحی کودکان ای بی در بسیاری از استان‌ها از جمله خوزستان انجام نمی‌شود.

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره خانه ای بی با بیان اینکه برخی در شهرستان‌ها زبان احقاق حقوق عامه ندارند یا نمی‌دانند چه کار کنند، گفت: باید برای کاهش مشکلات این بیماران، استان معین تعیین شود تا استان ‌های همجوار از این استان‌ها خدمات بگیرند اما متاسفانه برخی، نمی‌خواهند بشنوند یا نمی‌شنوند و وارد گود نمی‌شوند تا بینند چه خبر است؟ 

وی با اشاره به آمادگی مددکاران برای کمک به بیماران ای بی در زمینه‌های مختلف عنوان کرد: باید در خصوص اختصاص سهمیه‌ها از جمله کمک هزینه تحصیلی، دارو … اطلاع‌رسانی شود تا این بیماران از این موارد استفاده کنند. ما یک ریال بودجه دولتی نداریم و دولت چیزی به ما نداده است و همه چیز توسط مردم تامین شده است.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.