پاسپورت سوئد – موسسه حقوقی سام
کشور سوئد یکی از برترین کشورهای اروپایی به شمار میآید که همواره از نظر شاخص رفاه اجتماعی و اقتصادی رتبه خوبی را به خود اختصاص میدهد. پاسپورت سوئد نیز اهمیت بسیار بالایی دارد؛ به نحویکه امروزه از آن به عنوان یکی از معتبرترین پاسپورت های جهان یاد میکنند. پاسپورت کشور سوئد از چند لحاظ قابل
کشور سوئد یکی از برترین کشورهای اروپایی به شمار میآید که همواره از نظر شاخص رفاه اجتماعی و اقتصادی رتبه خوبی را به خود اختصاص میدهد. پاسپورت سوئد نیز اهمیت بسیار بالایی دارد؛ به نحویکه امروزه از آن به عنوان یکی از معتبرترین پاسپورت های جهان یاد میکنند. پاسپورت کشور سوئد از چند لحاظ قابل بررسی است. به عنوان مثال میتوان این پاسپورت را از نظر رتبه بندی در بین کلیه کشورهای اروپایی مورد توجه قرار داد و یا به شناخت کشورهایی پرداخت که با داشتن این پاسپورت بدون نیاز به ویزا میتوان به آن ها سفر کرد.
درهرصورت باید گفت پاسپورت کشور سوئد همواره خواهان زیادی داشته است. طبیعتاً به منظور دریافت این پاسپورت لازم است با راهکارهای موجود آشنا شوید. پرسش های مختلف کاربران گرامی در مورد چنین پاسپورت معتبری ما را بر آن داشت تا در این متن به شناخت کامل پاسپورت این کشور بپردازیم. با ما همراه باشید تا شما عزیزان را در این راه یاری کنیم.
با پاسپورت سوئد کجا میتوان رفت؟
یکی از مهمترین مواردی که در زمان بررسی هر نوع پاسپورتی، از جمله پاسپورت سوئد باید به آن توجه کرد، بخش mobility score یا امتیاز جابهجایی به کمک پاسپورت است. این امتیاز بیان میکند دارندگان پاسپورت کشور سوئد و یا هر کشور دیگری چه با ویزا و چه بدون ویزا توانایی مسافرت به چند کشور خاص را دارند. در حال حاضر بر اساس آخرین آمارهای موجود در وب سایتهای برتر رتبه بندی پاسپورت های مختلف (مانند وب سایت پاسپورت ایندکس) میتوان بیان کرد که mobility score پاسپورت کشور سوئد، 173 است.
این بدان معناست که دارندگان چنین گذرنامه خاصی میتوانند به 173 کشور جهان مسافرت کنند. از بین این 173 کشور، 124 مورد دارندگان پاسپورت کشور سوئد را ملزم به داشتن ویزا نمیدانند. این گستردگی موجب شده است تا پاسپورت کشور سوئد بهخودیخود در بین برترین پاسپورت های اروپایی قرار بگیرد. در واقع شما میتوانید با داشتن این پاسپورت بدون نیاز به ویزا بهتمامی کشورهای اروپایی (به غیراز روسیه) مسافرت کنید.
42 کشور خاص نیز از دارندگان پاسپورت سوئد درخواست میکنند به محض ورود، ویزای خود را ارائه دهند. این نوع ویزاها معمولاً سی روزه هستند و میتوان پس از پایان مهلت، آنها را تمدید کرد. شایان ذکر است ویزای دارندگان پاسپورت کشور سوئد برای سفر به ایالات متحده آمریکا و کانادا از نوع ویزای سه ماهه یا نود روزه است. با توجه به این موارد میتوان بیان کرد پاسپورت کشور سوئد امکان سفر به اکثر کشورهای جهان را به راحتی برایتان فراهم میکند.
اعتبار پاسپورت چقدر است؟
سایت های بررسیکننده اعتبار پاسپورتهای مختلف همواره از پارامترهای گوناگونی به منظور شناخت اعتبار کلی پاسپورت ها بهره میگیرند. در هر صورت میتوان بیان کرد در حال حاضر، پاسپورت کشور سوئد از نظر رنکینگ (رتبهبندی) جهانی در رده دوم قرار دارد. در واقع این پاسپورت دقیقاً پس از پاسپورت کشور امارات متحده عربی، بیشترین میزان اعتبار رسمی را در بین کلیه پاسپورت های جهان به خود اختصاص داده است.
این روابط مناسب منجر به کاهش نیاز به ویزا برای شهروندان سوئدی شده است که خود یک پارامتر مهم در زمینه شناخت میزان اعتبار پاسپورت کشور مذکور به شمار میآید. شایان ذکر است پاسپورت کشور سوئد، رتبه دوم در این بررسی را در مقایسه با پاسپورت کشورهای خاص دیگر به اشتراک میگذارد. به عنوان مثال میزان اعتبار کلی پاسپورت کشورهایی همچون استرالیا، سوئیس ، کره جنوبی، لوکزامبورگ، هلند، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا ، فنلاند و آلمان نیز دقیقاً با اعتبار پاسپورت کشور سوئد یکسان است که خود نکته قابل توجه به شمار میآید.
درهرصورت به طورکلی باید گفت پاسپورت سوئد از نظر اعتباری یکی از بینظیرترین و معتبرترین پاسپورت های حال حاضر جهان به شمار میآید. این اعتبار بالا نشان دهنده روابط مناسب سوئد با اکثر کشورهای جهان است و با داشتن این پاسپورت میتوانید خیال راحتی از سفر به اکثر نقاط جهان آن هم بدون ویزا داشته باشید.
با چه شرایطی میتوان این پاسپورت را دریافت نمود؟
به منظور دریافت پاسپورت سوئد باید اقامت این کشور را دریافت کنید. در واقع چنین پاسپورت ویژهای تنها در اختیار افرادی قرار میگیرد که اقامت سوئد را اخذ کرده باشند. به منظور اخذ اقامت سوئد راهکارهای مختلفی را میتوان امتحان کرد که از بین آنها باید به مواردی همچون دریافت جاب آفر (پیشنهاد کاری)، تحصیل در سوئد، ازدواج و سرمایهگذاری اشاره کنیم.
هر یک از روشهای فوق اگر به شکل قانونی و مناسب طی شوند، به شما اجازه دریافت اقامت سوئد را ارائه میدهند. این اقامت در برخی از روشها به صورت کوتاه مدت خواهد بود؛ اما پس از مدتی امکان تمدید همیشگی آن وجود دارد. البته علاوه بر روش های فوق میتوان به مواردی همچون ازدواج نیز اشاره کرد که معمولاً کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. طی کردن روشهای مربوط به اخذ پاسپورت سوئد امر سادهای نیست. این روشها دارای مواد قانونی مختص به خود هستند که بدون آشنایی با آنها، امکان دریافت پاسپورت مذکور برای متقاضیان وجود ندارد؛ به همین دلیل ضروری است در زمان پیگیری کلیه مراحل مربوط به این موارد از تجربه و دانش متخصصان فعال در حوزه مهاجرت کمک گرفته شود. تنها در این صورت است که شانس شما برای دریافت پاسپورت کشور سوئد افزایش پیدا میکند.
جمع بندی
با بررسی کلی ارزش و اعتبار پاسپورت های مختلف در سطح جهان میتوان به این امر دست یافت که پاسپورت کشور سوئد از معتبرترین و با ارزشترین پاسپورتهای موجود به شمار میآید. پاسپورت مذکور با داشتن رتبه دوم از بین کلیه پاسپورت های کشورهای مختلف، یک انتخاب عالی محسوب میشود.
به منظور دریافت پاسپورت سوئد میتوان از راهکارهای مختلفی همچون سرمایهگذاری، تحصیل، کار و موارد این چنینی بهره برد. البته کلیه موارد فوق حتماً باید به شکل قانونی و با بهرهگیری از راهنمایی های مشاوران مهاجرتی صورت بگیرند. به هرحال میتوان بیان کرد پاسپورت کشور سوئد حتی در بین کشورهای اروپایی نیز بهترین نوع پاسپورت است و به هیچ وجه نمیتوان اهمیت آن را در هر شرایطی انکار کرد. موسسه حقوقی سام با بیش از 17 سال سابقه کار تخصصی در امور مهاجرت می تواند شما متقاضیان گرامی را در امور مهاجرت یاری نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰