واکسن کووید به شکل قرص

هوشمند نیوز/خراسان رضوی محققان قرصی طراحی کردند که قبل از اینکه ویروس کووید-۱۹ بدن را آلوده کند، آن را از بین می‌برد. به نقل از مدیکال، آیا می‌توانیم واکسن کووید-۱۹ را با قرص عوض کنیم؟ به نظر می‌رسد زمان زیادی با این مورد فاصله نداریم زیرا محققان ژاپنی ادعا کردند که روش‌های جدیدی را برای

کد خبر : 403928
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵
واکسن کووید به شکل قرص



هوشمند نیوز/خراسان رضوی محققان قرصی طراحی کردند که قبل از اینکه ویروس کووید-۱۹ بدن را آلوده کند، آن را از بین می‌برد.

به نقل از مدیکال، آیا می‌توانیم واکسن کووید-۱۹ را با قرص عوض کنیم؟ به نظر می‌رسد زمان زیادی با این مورد فاصله نداریم زیرا محققان ژاپنی ادعا کردند که روش‌های جدیدی را برای تجویز خوراکی واکسن‌ها با تاثیر سریع بر کووید-۱۹ ایجاد کرده‌اند.

بر اساس نتایج تحقیق کنونی، دانشمندان آزمایشگاه هوش و فناوری ژاپن واکسن کووید به شکل قرص را روی میمون‌ها آزمایش کردند تا اثربخشی آن را بیابند. این قرص‌ها در تولید آنتی‌بادی علیه کووید-۱۹ اثربخشی، بدون هیچ گونه عوارض جانبی قابل‌توجهی نشان دادند.

این قرص که به صورت زیر زبانی طراحی شده است، بسیار شبیه تزریق واکسن عمل خواهد کرد زیرا حاوی بخش غیرفعال ویروس است اما برخلاف واکسن، این قرص ویروس غیرفعال شده را در مخاط آزاد می‌کند و به ایجاد واکنش سریع‌تر در مقابله با ویروس واقعی قبل از اینکه بدن را آلوده کند، کمک می‌کند.

محققان در بیانیه‌ای خبری گفتند که بهترین راه برای خنثی کردن ویروس‌ها، قبل از ورود آنها به داخل سلول‌های انسانی است، آنها فقط روی سطح خارجی سلول‌های اپیتلیال قرار می‌گیرند که مخاط را در ریه‌ها، بینی و دهان تولید می‌کنند، دسته خاصی از آنتی‌بادی‌ها، به نام ایمونوگلوبولین A در مخاط فعالیت می‌کنند و می‌توانند ویروس‌ها را نابود کنند با این حال تولید ایمونوگلوبولین‌ها/آنتی‌بادی‌های خاص برای یک ویروس خاص باید ابتدا با واکسیناسیون القا شود.

از آنجایی که ویروس کرونا در درجه اول سلول‌های نایژه را دقیقا مانند ویروس آنفلوآنزا تحت تاثیر قرار می‌دهد، هدف محققان این بود که تولید ایمونوگلوبولین A ویژه آنتی‌ژن ویروس را در پوشش مخاطی به جای جریان خون تحریک کنند.

دانشمندان قبلا واکسن‌های بینی یا خوراکی ساخته بودند و مشخص شده است که آنها در القای ایمونوگلوبولین A موثرتر از واکسن‌های زیر پوستی هستند با این حال، این واکسن‌ها عوارض جانبی مانند سردرد و تب داشتند و بر روی سیستم عصبی مرکزی یا ریه‌ها تاثیر گذاشتند.

محققان امیدوارند پس از تحقیقات بیشتر و آزمایش‌های بالینی، داروی جدید بتواند به‌عنوان یک استراتژی پیشگیرانه موثر در برابر ویروس کرونا مورد استفاده قرار گیرد.

سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) واکسن‌های به روز شده کووید-۱۹ فایزر و مدرنا را تایید کردند و انتظار می‌رود این واکسن‌ها برای استفاده عموم در دسترس باشند.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری به همه افراد ۶ ماهه و بالاتر توصیه کرد که واکسن تقویت‌کننده کووید به روز شده را دریافت کنند. با افزایش موارد ابتلا به کووید مقامات بهداشتی امیدوارند واکسن‌های به روز شده‌ که با زیرسویه‌های امیکرون منتشرشده در سرتاسر این کشور پخش می‌کنند،به تقویت ایمنی افراد کمک کند.

نتایج این تحقیق در نشریه Biology Methods and Protocol منتشر شده است.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.