همکاری ایرانسل و شرکت فولاد کاوه در اجرای پروژۀ تحول دیجیتال

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در نشست مشترک ایرانسل و شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، دو طرف بر اجرای پروژۀ تحول دیجیتال در شرکت فولاد کاوه، بر بستر ارتباطی ایرانسل توافق کردند. در این نشست، که صبح امروز سه‌شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰، در محل شرکت فولاد کاوه در بندرعباس و با حضور مهندس علی دهاقین

کد خبر : 170245
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
همکاری ایرانسل و شرکت فولاد کاوه در اجرای پروژۀ تحول دیجیتال


به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در نشست مشترک ایرانسل و شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، دو طرف بر اجرای پروژۀ تحول دیجیتال در شرکت فولاد کاوه، بر بستر ارتباطی ایرانسل توافق کردند.

در این نشست، که صبح امروز سه‌شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰، در محل شرکت فولاد کاوه در بندرعباس و با حضور مهندس علی دهاقین مدیرعامل و عضو هیأت‌مدیرۀ شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل و جمعی از مدیران این دو شرکت برگزار شد، مقرر شد تا برای اجرای این پروژه، کارگروه مشترک تحول دیجیتال تشکیل شود.

در ابتدای این نشست، که دکتر حسن بولوردی معاون فنی و مهندسی، مهندس مهدی رضایی معاون پروژه و مهندس محسن یوسف‌پور مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل و نیز مهندس سعید جهانی معاون بهره‌برداری، مهندس والح احمدپور معاون مالی و مهندس حسین خیاطی مدیر تعمیر و نگهداری فولادسازی شرکت فولاد کاوه هم در آن حضور داشتند، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه، با بیان اینکه این شرکت، چهارمین تولیدکننده بزرگ فولاد کشور و یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های انجام شده توسط بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است، بر لزوم اجرای پروژۀ تحول دیجیتال در این شرکت، تأکید کرد.

دهاقین با اشاره به تجربه‌های مثبت ایرانسل در موضوع تحول دیجیتال صنعتی، ابراز امیدواری کرد تا با کمک ایرانسل، نیازمندی‌های دیجیتال و ارتباطی شرکت فولاد کاوه برطرف شده و جدیدترین نسل فناوری ارتباطی، در فرایندهای این شرکت اجرا شود.

مدیرعامل ایرانسل نیز در این نشست، با ابراز امیدواری نسبت به شروع یک همکاری مشترک بلندمدت بین دو شرکت در راستای توسعه صنعت، تصریح کرد: موضوع موسوم به «صنعت نسل چهار»، بحثی است که در دنیا شروع شده و همه صنایع و کارخانجات بزرگ به این سمت می‌روند و مبنای اصلی آن هم، «تحول دیجیتال (Digital Transformation)» است.

وی با بیان اینکه در تحول دیجیتال، با تبدیل فرایندهای قدیمی به فرایندهای مبتنی بر فناوری، شرکت‌ها از مفاهیم سنتی عبور کرده و به مفاهیم جدیدتر می‌رسند، گفت: ۱۵ سال قبل، کسی فکر نمی‌کرد که به وسیلۀ گوشی هوشمند، این همه ظرفیت ایجاد شود و خدمات مورد نیاز مردم و صنایع، از این طریق قابل ارائه باشد.

عباسی‌آرند با اشاره به این نکته که ایرانسل، از نظر زمان راه‌اندازی، اپراتور دوم ولی از نظر پیشرو بودن در دستیابی به فناوری‌های جدید و ورود آخرین تکنولوژی جهانی به کشور، اپراتور اول ایران بوده است، تصریح کرد: نسل پنج فناوری ارتباطات همراه، زمینه‌ساز این شده که تحول دیجیتال بتواند شتاب گیرد. ما در سال ۱۳۹۹، برای نخستین بار توانستیم فناوری 5G را وارد ایران کنیم و یکی از سایت‌های نسل پنج ایرانسل، در جزیرۀ کیش راه‌اندازی شد و هم‌اکنون در حال خدمت‌رسانی به ساکنان این جزیره است.

وی افزود: ایرانسل سعی کرده هم در بحث زیرساختی و هم در دسترسی مردم به فناوری جدید، همواره جلودار باشد و ان‌شاءالله در سال ۱۴۰۱، توسعۀ 5G در کشور رونق خواهد گرفت و امیدواریم که در شهر بندرعباس هم خدمات نسل پنج را ارائه دهیم.

ایرانسل، نخستین ارائه‌دهندۀ 5G در ایران، هم‌اکنون با داشتن هشت سایت نسل پنج در کشور، رکورددار سرعت و تعداد سایت‌های نسل پنج تلفن‌همراه است.

مدیرعامل ایرانسل همچنین با اشاره به ارائۀ خدمات ارتباطی توسط ایرانسل به شرکت‌ها و سازمان‌ها، گفت: با توجه به مفاهیم جدیدی که در دنیا مطرح است، صنعت ما هم باید از نسل فعلی به نسل جدید مهاجرت کند.

وی با اشاره به تجربه‌های مثبت ایرانسل در موضوع تحول دیجیتال در صنعت، با بیان اینکه مشارکت با مجموعه‌های صنعتی، یکی از مواردی است که ایرانسل در چارچوب پیشرو بودن در تحول دیجیتال دنبال می‌کند، تأکید کرد: تحول دیجیتال برای کارخانه بر بستر فناوری‌اطلاعات، مفهومش همان بحث «کارخانه متصل» یا Connected Factory است که الان در دنیا راه‌حل‌های مشخصی دارد و دستاوردهای قابل توجهی را در بازدهی و بهره‌وری صنعت ایجاد کرده و با استفاده از بستر ارتباطی نسل پنج، داده‌های مهمی را برای تحلیل فرایندها، به متخصصان ارائه می‌دهد.

تحول دیجیتال فولاد کاوه | ایرانسل

همچنین پیش از آغاز این نشست، مدیرعامل ایرانسل و هیأت همراه، از بخش‌های مختلف مجموعۀ فولاد کاوه بازدید کردند و با روند فعالیت‌های این کارخانه، از نزدیک آشنا شدند.

ایرانسل، اپراتور پیشرو در اجرای تحول دیجیتال در صنعت کشور، پیش از این نیز، در روز ۸ خرداد ۱۴۰۰، با امضای دو تفاهم‌نامه، اجرای طرح تحول دیجیتال در شرکت فولاد مبارکۀ اصفهان را آغاز کرده بود تا برای نخستین بار در ایران، کاربردهای تجاری نسل پنجم ارتباطات همراه (5G) را در اختیار بخش صنعت قرار دهد.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.