نحوه استفاده از هک های زندگی
هک های زندگی چیزهایی سریع ، نسبتاً آسان و معمولاً سرگرم کننده هستند که کمی در وقت صرفه جویی می کنند یا زندگی شما را کمی آسان می کنند. هنگام آشپزی ، نظافت ، مراقبت از بچه ها یا حتی هنگام آرامش در ساحل ، برخی از هک های ساده را امتحان کنید. می توانید
کد خبر : 10776
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۹:۵۳
هک های زندگی چیزهایی سریع ، نسبتاً آسان و معمولاً سرگرم کننده هستند که کمی در وقت صرفه جویی می کنند یا زندگی شما را کمی آسان می کنند. هنگام آشپزی ، نظافت ، مراقبت از بچه ها یا حتی هنگام آرامش در ساحل ، برخی از هک های ساده را امتحان کنید. می توانید لیست های بی شماری از هک های زندگی را بصورت آنلاین پیدا کنید ، اما همیشه در مورد مفید بودن و بی خطر بودن هک از بهترین قضاوت خود استفاده کنید.
مراحل
1
یک قاشق چوبی بالای گلدان بگذارید تا از جوش آمدن جلوگیری کند. حبابهای کف کننده که در اثر جوشاندن آب ایجاد می شوند با بخار پر می شوند. اگر آنها چیزی را در دمای زیر 100 درجه سانتیگراد (212 درجه فارنهایت) لمس کنند ، بخار متراکم می شود (دوباره به مایع تبدیل می شود) و کشش سطحی حباب ها را می شکند.[1]
- قاشق چوبی بهترین انتخاب است زیرا ممکن است یک قاشق پلاستیکی ذوب شود و لمس یک قاشق فلزی بسیار داغ شود.
2
رشته های Ramen را در یک قهوه ساز برای یک وعده غذایی سریع درست کنید. رشته ها را داخل کارافه بریزید و مقدار توصیه شده آب را به مخزن اضافه کنید. چرخه دم را روشن کنید و رشته ها را برای مدت زمان توصیه شده در آب گرم توزیع شده بگذارید. آنها را به یک کاسه منتقل کرده و چاشنی ها را هم بزنید.[2]
- می توانید چاشنی ها را نیز به کارافه اضافه کنید ، اما این باعث می شود که طعم ادویه Ramen Noodle از قابلمه قهوه خود خارج نشوید!
- قبل از ادامه ، فیلتر قهوه استفاده شده در دستگاه وجود نداشته باشد. نیازی به افزودن فیلتر تمیز نیست.
3
پیتزای مانده را در ماهیتابه گرم کنید تا پوسته تردی بدست آید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک اسپری سریع اسپری پخت و پز یا چند قطره روغن پخت و پز اضافه کنید. یک برش پیتزا را در ظرف به مدت 2 دقیقه گرم کنید ، سپس درب آن را بگذارید و حرارت را برای حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود ، کم کنید.[3]
- قبل از قرار دادن درب ظرف چند قطره آب به ظرف اضافه کنید تا قسمت بالای پیتزا کمی سریعتر بپزد. مراقب باشید ، هرچند ممکن است هر روغن درون ظرف پاشیده شود.
4
از جا آویز دامن دار با گیره ها به عنوان جا نگهدارنده کتاب آشپزی استفاده کنید. از 2 گیره موجود در آویز برای باز نگه داشتن کتاب آشپزی استفاده کنید. قلاب آویز را بالای دسته کمد مجاور قرار دهید تا یک جا کتاب آشپزی فوری و بسیار مفید ایجاد کند![4]
- کتاب باز در ارتفاع مناسب برای مراجعه آسان قرار خواهد گرفت ، و فضای مقابله ای ارزشمندی را اشغال نخواهد کرد.
5
ساقه ها را با نی ضخیم به سرعت از توت فرنگی بردارید. نی را به طرف مخالف ساقه وارد کنید و آن را از طریق مرکز توت فرنگی فشار دهید. وقتی تمام مسیر را به سمت بالا طی کنید ، ساقه به سمت بالا و خارج می شود![5]
- یک کاه پلاستیکی محکم به خوبی کار می کند ، اما یک کاه فلزی قابل استفاده مجدد حتی بهتر است. در هر صورت ، در صورت وجود ، از یک شیشه شیر بزرگ یا کاه اسموتی استفاده کنید.
6
از انبر استفاده کنید تا به راحتی آب همه لیمو را بگیرید. یک لیمو را از وسط برش بزنید ، سپس یک نیمه آن را بین انبر بریزید و طرف آن را به سمت بیرون برش دهید. انتهای انبرهایی را که معمولاً برای برداشتن وسایل استفاده می کنید ، فشار دهید تا آب لیمو را تا آنجا که ممکن است فشار دهید. این کار را با نیمه دیگر تکرار کنید.[6]
- در نظر بگیرید یک صافی مشبک خوب روی کاسه یا پارگی که آب آن را می فشارید بگذارید تا دانه ها را بگیرید.
7
از قاشق غلات خود استفاده کنید تا هنگام ریختن شیر پاشیده نشود. غلات خود را به کاسه اضافه کنید ، سپس قاشق خود را وارونه بالای آن قرار دهید. شیر را به آرامی به زیر سر قاشق بریزید. پاشش به مراتب کمتری نسبت به وقتی که شیر را مستقیماً روی غلات ریخته اید ، مشاهده خواهید کرد.[7]
- در روش دیگر ، ابتدا شیر را به کاسه اضافه کنید ، سپس غلات را اضافه کنید!
8
زرده را از یک تخم مرغ ترک خورده به راحتی با بطری آب خارج کنید. تخم مرغ را درون یک کاسه یا ظرف بشکافید ، سپس یک بطری آب پلاستیکی تمیز و خالی بگیرید. بطری را تقریباً در نیمه راه فشار دهید (به اندازه کافی برای خرد شدن آن نیست) ، آن را درست در بالای زرده قرار دهید و فشار خود را آزاد کنید. زرده در بطری مکیده می شود![8]
9
گیلاس را به سرعت با نی و بطری بریزید. یک بطری شیشه ای یا پلاستیکی خالی و دارای دهانی کوچکتر از گیلاس های خود را انتخاب کنید ، بنابراین می توانید یک طرف ساقه گیلاس را به سمت بالا روی دهانه بطری قرار دهید. مستقیماً از طریق ساقه با نی محکم (بهترین فلز) ، سیخ یا چوب خرد کنید. گودال درست در بطری فرو خواهد ریخت.[9]
10
انگشت خود را به آب آغشته کنید تا پوسته های تخم مرغ ترک خورده خارج شود. دستان خود را بشویید و آنها را با حوله خشک کنید ، سپس یک انگشت خود را در یک کاسه آب گرم فرو کنید. با استفاده از انگشت مرطوب ، هر قطعه پوسته تخم مرغ را فشار داده و یکی یکی از تخمهای ترک خورده خود خارج کنید. آب باعث می شود پوسته ها به سمت انگشت شما گرایش پیدا کنند و از بین بردن همه پوسته ها بسیار آسان است.[10]
- فراموش نکنید که وقتی کارتان تمام شد دستان خود را بشویید!
تبلیغات
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰