مینایی در نشست هماهنگی با مدیران شهرستان اصلاندوز اظهار کرد: ما خوشحال هستیم که نام اصلاندوز در سطح ملی با ورنی درخششی بینظیر داشته و این به معرفی فرهنگ، آداب و سنن و زندگی عشایری در سطح ملی کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: هنرمندان چیرهدست ما در تولید ورنی پیشتاز عمل کردند و قطعا بیش از هر زمان دیگر سعی بر حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان و همچنین هنرمندان در این عرصه است.
فرماندار شهرستان اصلاندوز گفت: با همکاری خود بافندگان ورنی در صدد راهاندازی موزه و خانه ورنی در شهرستان اصلاندوز هستیم تا با حل مشکلات تولیدکنندگان در این شهرستان بتوانیم قطب تولید ورنی را به همت عشایر منطقه ارتقا ببخشیم.
مینایی افزود: عمده هنرمندان این بخش با استفاده از مؤلفههای ارزشی و اعتقادات مردمی نسبت به تهیه طرح اولیه ورنی و تولید مرغوب آن همت کردند و امیدواریم با توجه به جمعیت 60 درصدی اصلاندوز به عنوان جمعیت عشایری، در تولید ورنی همچنان به عنوان یک منطقه پیشرو عمل کنیم.
وی به شناسایی یکهزار و 800 بافنده ورنی در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در طول سال این صنعتگران و تولیدکنندگان بیش از 22 هزار متر مربع ورنی تولید میکنند که 50 درصد ورنی تولید شده در کشور را شامل میشود.
مینایی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما پای درد دل هنرمندان و صنعتگران در این عرصه نشستهایم و امیدواریم در کنار جلوگیری از دلالبازی در فروش محصولات بافندگان ورنی بتوانیم به برقراری پوشش بیمهای بافندگان ورنی و حل مشکلات اقتصادی آنها کمک کنیم.
وی ضرورت صادرات ورنی را با کیفیت و مرغوبیت به کشورهای همسایه یادآور شد و اضافه کرد: زمینه و بستر این کار با مساعدت و پشتیبانی استاندار اردبیل و همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی استان فراهم شده و با مساعد شدن شرایط کرونایی انتظار میرود صادرات و تجارت ورنی رونق بگیرد.
فرماندار شهرستان اصلاندوز بیان کرد: در تلاش هستیم تا با راهاندازی نمایشگاه دائمی از تولیدات ورنی در این شهرستان در خدمت گردشگران و صنعتگران باشیم تا شرایط مساعدی برای عرضه این محصول با ارزش فراهم آید.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰