مهاجرت در سن بالا| بهترین نوع مهاجرت برای سن بالا
مهاجرت در سنین بالاتر از ۴۵ سالگی ، مهاجرت در سن بالا نامیده میشود. مهاجرت در سن بالا تفاوتهایی با مهاجرت در سنین پایین دارد. هر چند تصمیم به مهاجرت را نمیتوان به سن و سال خاصی محدود کرد. انسانها آزاد هستند که در هر مرحلهای از زندگی برای ادامهی زندگی خود، تصمیم بگیرند. اگر
مهاجرت در سنین بالاتر از ۴۵ سالگی ، مهاجرت در سن بالا نامیده میشود. مهاجرت در سن بالا تفاوتهایی با مهاجرت در سنین پایین دارد. هر چند تصمیم به مهاجرت را نمیتوان به سن و سال خاصی محدود کرد. انسانها آزاد هستند که در هر مرحلهای از زندگی برای ادامهی زندگی خود، تصمیم بگیرند.
اگر در سنین بالای چهل سال هستید و به مهاجرت فکر میکنید، بدانید که تنها نیستید! افراد بسیار زیادی در سرتاسر جهان شرایطی مشابه با شما دارند. ما در این مقاله در مورد چگونگی مهاجرت در سن بالا نکاتی را با شما در میان میگذاریم.
مهاجرت کاری با هدف کار و اشتغال در کشوری دیگر انجام میشود. هنگامی که در سفارت کشور مدنظر، درخواست صدور ویزای کاری میکنید، سن شما به عنوان فرد مهاجر اهمیت زیادی دارد. چرا که در درخواستهای کاری برای مهاجرت، لازم است شما بتوانید به عنوان یک نیروی کار، بازهی زمانی مشخصی را تا رسیدن به سن بازنشستگی در کشور مقصد، کار کنید.
حالا با توجه به اینکه در آن کشور، چه سنی را برای بازنشستگی در نظر میگیرند، حداکثر سن فرد مهاجر مشخص میشود.
قوانین مهاجرت کاری در هر کشور با دیگری متفاوت است. پس حداکثر سن مهاجرت کاری نیز، با توجه به قانون کشور مقصد تعیین میشود. اما اغلب کشورها سن ۶۰ سالگی را سن بازنشستگی نیروهای کاری خود در نظر میگیرند، بنابراین برای افراد بالای چهل سال به سختی صدور ویزای کاری انجام میگیرد. چرا که فرد مهاجر باید قادر باشد حداقل بیست سال در آن کشور کار کند.
بیشترین درخواست مهاجرت، برای کشورهای توسعه یافته و پیشرفته است. این کشورها صاحب جمعیتی با سن بالا هستند. شهروندان این کشورها اغلب در سن بازنشستگی و پیری قرار دارند و یکی از مهمترین عواملی که سبب جذب نیروهای کاری مهاجر میشود، همین پیری جمعیت کشورهاست. به همین دلیل بیشترین موافقت برای ویزای کاری، به متقاضیان جوان تعلق میگیرد.
در بعضی مواقع شرایطی وجود دارد که ممکن است سن متقاضی مهاجرت کاری کاملا نادیده گرفته شود، حتی اگر بالای ۴۵ سال داشته باشد. این شرایط میتواند شامل سابقه کاری بسیار ممتاز، رزومهی درخشان و تسلط بالا به زبان انگلیسی باشد. در بعضی کشورها سختگیری کمتری در مورد سن وجود چون قوانین مهاجرتی هر کشور متفاوت است.
چنانچه بالای ۴۰ سال دارید و علاقهمند به مهاجرت کاری هستید، با کسب اطلاعات دقیق در مورد قوانین مهاجرت کاری در کشورها، کشوری را برگزینید که نسبت به سن سختگیری کمتری داشته باشد.
معمولا افراد بالای چهل و پنج سال، صاحب فرزند و همسر هستند؛ همراه با مهاجرت کاری آنها، باید شرایط همراهی در مهاجرت برای خانوادهشان نیز فراهم باشد. بنابراین اگر افراد بالای ۴۵ سال قصد مهاجرت کاری دارند، علاوه بر شرایط شغلی خود، باید به فکر فراهم بودن بستر مهاجرت برای اعضای خانواده نیز باشند.
مهاجرت تحصیلی در سن بالا
مهاجرت تحصیلی، ورود به کشوری دیگر، با هدف آغاز تحصیلات دانشگاهی از مقطع کارشناسی و یا ادامهی تحصیل در مقاطع بالاتر است. بیشترین تعداد دانشجویان و
مهاجرانی که با هدف ادامهی تحصیل اقدام به مهاجرت میکنند را جوانانی در محدودهی سنی 17 الی 30 سال تشکیل میدهند. اما این بدین معنی نیست که افرادی با سن بالا شانسی برای اپلای و ادامهی تحصیل در بهترین دانشگاههای جهان ندارند.
اساسأ هر دانشگاهی در هر مقطعی، قوانین پذیرشی خاص خود را دارد. شرط سنی، یکی از شرایطی است که در قوانین دانشگاه ذکر شده است. پس فرد در هر سن و سالی باید ضوابط پذیرش دانشگاه را مطالعه کند و طبق آن اقدامات لازم را برای مهاجرت انجام دهد.
شرط سنی در مقاطع مختلف متفاوت است. معمولا دانشجو برای دورهی فوق لیسانس و دکترا تا سن چهل الی چهل و پنج سال نیز(با توجه به قوانین دانشگاه) پذیرش میشود.
اگرچه سن دانشجو، در بسیاری از دانشگاهها مطرح است؛ اما مسئلهی مهم تری که دانشگاه به آن میپردازد«gap study» است. بهترین برگردان این کلمه به فارسی«وقفهی تحصیلی» است. یعنی مدت زمانی که بین دو مقطع تحصیلی فاصله افتاده است.
زمانی که دورهی لیسانس را به پایان میرسانید، اگر بلافاصله وارد دورهی فوق لیسانس شوید. هیچ وقفهی تحصیلی نداشتهاید. اما اگر از پایان فوق لیسانس، سه سال بگذرد و پس از آن برای دکترا اقدام کنید، یک وقفهی تحصیلی یا study gap سه ساله داشته اید. این فاصله برای دانشگاههای جهان هنگام اپلای بسیار مهم است، در حدی که خیلی از دانشگاهها به آن بیشتر از سن دانشجو اهمیت میدهند. هر دانشگاه دورهی مجاز وقفهی تحصیلی در هر مقطع را اعلام کرده است. به طور مثال دانشگاههای کشور آلمان، وقفهی تحصیلی بیشتر از پنج سال را مجاز نمیداند و حتی بابت همان پنج سال وقفه نیز باید دلایل موجه و منطقی بیاورید تا علت فاصله برای آفیسر سفارت روشن شود.
شرایط مهاجرت در میانسالی
میانسالی دورهای از زندگی است که افراد کاملا به بلوغ فکری و ثبات شخصیتی رسیدهاند و زندگی آنان معمولا آرام و تحت کنترل است. حدودا چهل (۴۰) تا چهل و پنج (۴۵) الی
شصت (۶۰) سالگی را میانسالی مینامند. در این دوره اهداف، نیازها، برنامهها و خواستههای افراد کاملا متفاوت از دورههای قبلی زندگی است. تصمیم به مهاجرت در میانسالی، به دلایل مختلفی اتفاق میافتد که در ادامه سه دلیل عمدهی مهاجرت در سن بالا را بررسی میکنیم:
- بعضی میانسالان از جوانی سودای مهاجرت در سر داشته اند و به هر دلیلی موفق به مهاجرت نشده اند و اکنون که به سن میانسالی رسیده اند، شرایط آنها به ثبات رسیده و امکان مهاجرت فراهم شده است.
- تعدادی از میانسالان، ناگهانی و بدون قصد قبلی، اما با نیتی خاص، مانند اهداف درمانی، یا ناامیدی از بهبود شرایط سیاسی و اجتماعی کشور خود، تصمیم به مهاجرت میگیرند.
- شخص میانسالی که تصمیم قطعی برای مهاجرت گرفته، باید بداند که طبق آمار رسمی منتشر شده از سن افراد مهاجر در سرتاسر جهان، طی بیست و پنج سال اخیر (۲۰۲۰_۱۹۹۵)، پنجاه درصد مهاجران را گروه سنی بالای ۴۰ سال تشکیل داده اند. پس سنین بالای چهل سال نیز شانس خیلی زیادی برای مهاجرت موفق دارند و باید تمرکز خود را روی سایر شرایط مهاجرت بگذارند.چنانچه شخص میانسال، رزومهی کاری قوی، تحصیلات عالیه، نمرهی زبان بالا، برگهی تمکن مالی و سایر شرایط لازم را داشته باشند، سن شخص توسط سفارت عملا نادیده گرفته میشود.
بهترین کشورها برای مهاجرت در سن بالا
انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت در سن بالا، یکی از مهمترین نکات در یک مهاجرت موفق است. در سنین بالا، شاخصهای زندگی تغییر میکند و کشور هدف، باید شامل قوانین حمایتی از سنین بالا باشد و خدماتی ارائه دهد که برای میانسالان اولویت دارد و نیازهای مختلف آنان را به خوبی پاسخگو باشد.
- در میان کشورهای دنیا، بیشترین تقاضای مهاجرت برای کشورهای اروپایی و آمریکایی است. هرچند در آسیا نیز کشورهایی با شرایط ایدهآل برای مهاجرت وجود دارد. اما شرایط فرهنگی، اقتصاد قوی، آب و هوا، امکانات زندگی و شغلی، سیستم های نظاممند سلامت و بهداشت و درمان ، صنعت قدرتمند و فرهنگ غالب به جوامع غیر آسیایی، عواملی است که محبوبیت کشورهای اروپایی برای مهاجرت را افزون کرده است.بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا با «هدف مهاجرت» در ارتباط مستقیم است. یعنی این هدف فرد مهاجر است که روشن میکند کدام کشور برای مهاجرت او« بهترین» است.
بهترین پیشنهاد مهاجرت در سن بالا، مهاجرت از طریق دریافت ویزای سرمایهگذاری، ویزای کاری، ویزای خود حمایتی، ویزای بازنشستگی و ویزای درمانی است.
در میان کشورهای خارجی چند کشور که شرایطی بسیار مناسب برای مهاجرت در سن بالا دارند را نام میبریم.
- آلمان
- نیوزیلند
- سوییس
- پرتغال
- استرالیا
- یونان
- اسپانیا
- فرانسه
- کانادا
- امارات
- ترکیه
مهاجرت افراد بالای ۳۰ سال
۳۰ سالگی را میتوان بهترین سن برای مهاجرت دانست. سی سالگی سنی است که فرد به پختگی و بلوغ فکری رسیده است و از تصمیمات عجیب و بی منطق ابتدای جوانی خبری نیست. از طرفی فرد سی ساله هنوز کاملا جوان است و فرصتهای زیادی پیش رو دارد. بهترین پیشنهاد برای افراد بالای سی سال، مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی است. هر کدام از این دو نوع مهاجرت شرایط خاص خود را دارد و فرد مهاجر باید بر اساس توانمندی، وضعیت مالی، آخرین مدارک تحصیلی، مهارتها و تخصص تصمیم بگیرد که کدام را انتخاب کند. یک مهاجر ۳۰ ساله، پس از مهاجرت زمان کوتاهتری نیاز دارد تا خودرا با فرهنگ و زبان و قوانین جدید، وفق دهد.
مهاجرت افراد بالای ۴۰ سال
سن، به خودی خود عامل مهمی است اما وقتی در کنار عوامل دیگر قرار میگیرد این اهمیت تا حدودی رنگ میبازد. چهل سالگی، سنی است که هنوز هم برای ادامهی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا فرصت هست. البته اگر وقفهی تحصیلی طولانی مدت داشته باشید باید برای آن توجیه مناسبی نیز ارائه کنید. چنانچه رزومهی تحصیلی خوبی دارید و اساسا به درس خواندن در کشوری با زبان و فرهنگ متفاوت علاقهمندید ، شانس خود را در چهل سالگی برای دریافت ویزای تحصیلی امتحان کنید. درصورتی که شرایط دریافت ویزای تحصیلی را ندارید، با مطالعه دقیق قوانین کاری، درخواست ویزای کاری بدهید.
-
مهاجرت افراد بالای 50 سال
سنین پنجاه سال و بالاتر، جزو دوران میانسالی است. ممکن است که در این سن علاقه به کار کردن هنوز وجود داشته باشد و یا تمایل به بازنشستگی و استراحت در اولویت باشد. در سن بالای ۵۰ سال، امکان دریافت ویزای کاری وجود ندارد، اما چنانچه فرد از طریق انتقال سرمایه، ویزای سرمایهگذاری دریافت کند، خودش میتواند مدیریت کسب و کار را به عهده بگیرد و از طریق سرمایهگذاری ، کار کردن را در سن بالا ادامه دهد.
مهاجرت افراد بالای 60 سال
مهاجرت در شصت سالگی و بالاتر نشان دهندهی اهدافی متفاوت از سنین پایین است. ازجملهی این اهداف، بهرهگیری از ثبات سیاسی و اجتماعی کشور مقصد، استفاده از سیستم درمانی و پزشکی کشور مقصد، آسایش و رفاه در زندگی روزمره، برخورداری از طبیعت بکر و ناب، آب و هوای مناسب، قوانین اجتماعی منطقی و عادلانه را میتوان نام برد. گاهی دلیل مهاجرت در سنین بالای ۶۰ سال، دیدار خانواده و فرزندان ( که در سالهای گذشته مهاجرت کردهاند) و گذراندن ادامهی زندگی در کنار آنهاست. بهترین نوع ویزا برای مهاجرت این افراد ویزای بازنشستگی و خودحمایتی است.
جمع بندی
افزایش سن، یک مرحلهی طبیعی در زندگی است. بازنشستگی و رسیدن به دورهی استراحت و مراقبت باید جدی گرفته شود. افراد زیادی هستند که پس از رسیدن به سنین چهل و پنج سالگی و بالاتر، ترجیح میدهند ادامهی زندگی خود را در کشوری غیر از وطن، بگذرانند. مهاجرت در سن بالا ممکن و شدنی است و منع خاصی در این زمینه وجود ندارد . طبق آمارها نصف مهاجران دنیا را سنین بالاتر از چهل سال تشکیل میدهند. مهاجرت در سن بالا اهداف متفاوتی دارد و شرایط آن نیز با مهاجرت در سن کم متفاوت است. بسته به هدف مهاجر، درآمد، تحصیلات، رزومه، نمرهی زبان و … فاکتورهای مهمی هستند که میتوانند سن و سال فرد مهاجر را کاملا پوشش دهند. در میان کشورهای جهان مهاجرپذیری در سن بالا، با ویزاهای سرمایهگذاری ، کاری( تحت شرایط خاص)، بازنشستگی و خودحمایتی کاملا عادی و امکانپذیر است.کشورهای کانادا، آلمان، پرتغال، نیوزیلند و سوییس بهترین شرایط زندگی، رفاه و آسایش را برای مهاجرین سن بالا، فراهم میکنند.
سوالات متداول
- سوال: آیا مهاجرت در سن بالا سخت و ناممکن است؟
پاسخ: خیر، افراد در سن بالا، بازهم شانس زیادی برای دریافت اقامت خارج از کشور دارند. مشخص کردن دقیق هدف، انتخاب صحیح کشور مقصد، داشتن نمرهی زبان عالی، رزومهی کاری و تحصیلی قوی و تمکن مالی میتواند مهاجرت موفق با وجود سن بالا را تضمین کند.
- سوال: ویزای کاری- سرمایهگذاری در سن بالا چیست؟
پاسخ: نوعی ویزای سرمایهگذاری در زمینهی خرید بیزنس و راه اندازی استارت آپ، است که طی آن فرد سرمایه گذار خودش مدیریت کار را به عهده میگیرد و میتواند به کار کردن و کسب درآمد ادامه دهد.
- سوال: ویزای بازنشستگی چیست؟
پاسخ: نوعی ویزای مخصوص به افراد سن بالا که قصد دارند دوران بازنشستگی و استراحت خود را در خارج از کشور بگذرانند. این ویزا از طریق خودحمایتی و داشتن تمکن مالی، صادر میشود.
- سوال: آیا مهاجرت کاری در سن بالا امکانپذیر است؟
پاسخ: بستگی به سن دقیق فرد و قوانین و ضوابط مهاجرپذیری و کار در کشور مقصد دارد. بهترین روش برای مهاجرت در سن بالا به همراه کار، اخذ ویزای کار_سرمایهگذاری است.
- سوال: آیا مهاجرت تحصیلی در سنین چهل سالگی ممکن است؟
پاسخ: بستگی به قوانین مهاجرت تحصیلی در کشور مقصد دارد. به صورت کلی اگر gap study طولانی نداشته باشید، احتمالا پذیرش در فوق لیسانس و دکترا میسر باشد.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰