معرفی داوران خارجیِ فیلم‌های کوتاه ایرانی در جشنواره زوریخ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ۱۷ فیلم کوتاه حاضر در هفتمین دوره جشنواره فیلم‌های ایرانی زوریخ (IFFZ) و چهار داور این بخش معرفی شدند. در این دوره از جشنواره در بخش فیلم‌های کوتاه، «اسب سفید بالدار» ساخته مهیار ماندگار، «آینه» ساخته فرانک مرادی، «آیدین» ساخته میرعباس خسروی نژاد، «این منم» ساخته رزیتا فرنود، «کلاس رانندگی» ساخته

کد خبر : 57849
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
معرفی داوران خارجیِ فیلم‌های کوتاه ایرانی در جشنواره زوریخ



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ۱۷ فیلم کوتاه حاضر در هفتمین دوره جشنواره فیلم‌های ایرانی زوریخ (IFFZ) و چهار داور این بخش معرفی شدند.

در این دوره از جشنواره در بخش فیلم‌های کوتاه، «اسب سفید بالدار» ساخته مهیار ماندگار، «آینه» ساخته فرانک مرادی، «آیدین» ساخته میرعباس خسروی نژاد، «این منم» ساخته رزیتا فرنود، «کلاس رانندگی» ساخته مرضیه ریاحی، «شاهد» به کارگردانی علی عسگری، «زرد خالدار» به کارگردانی باران سرمد، «سفید پوش» ساخته رضا فهیمی، «شوفر» به کارگردانی رضا نجاتی، «تهران بازیافت» ساخته نیکی شوستر، «گوشت تلخ» به کارگردانی فرید حاجی، «نوازنده» ساخته محسن مهری دروی، «مادر برفی» ساخته مرجان خسروی، «مصاحبه» به کارگردانی هانا جلالی، «ملاقات» ساخته آزاده موسوی، «مات» ساخته سمیرا حضرتی و «قبل از تاریکی»، به کارگردانی مصیب حنایی با هم به رقابت می‌پردازند.

کارین هبرلین، حمیرا سلی‌یر، فیروز ای.پیلت و مورتیز اشنایدر، داورهای بخش کوتاه این دوره از جشنواره فیلم‌های ایرانی زوریخ هستند.

کارین هبرلین، کارگردان و فیلمنامه‌نویس مستقل سوییسی است که بیشتر برای ساخت فیلم «سامی، جو و من» محصول ۲۰۲۰ شناخته می‌شود. این فیلم، سال گذشته، جایزه بهترین فیلم از نگاه مخاطبان جشنواره فیلم زوریخ را دریافت کرد.

حمیرا سلی‌یر، فعال حقوق بشر و کودکان که تحصیلات خود را در دانشگاه‌های سوربن و رنه دکارت پشت سر گذاشته است، پیش از این عضو هیات داوران جشنواره‌های فیلم تریون و تورینو بوده است.

فیروز ای. پیلت، روزنامه نگار الجزایریِ شهروند کشور سوییس، یکی دیگر از داوران بخش کوتاه این دوره جشنواره است. او از سال ۱۹۹۰ به این طرف به عنوان روزنامه‌نگار در رسانه‌های سوییس، اسپانیا و الجزایر مشغول به فعالیت بوده است.

مورتیز اشنایدر، اهل کشور سوییس است که تحصیلات خود را در رشته اقتصاد و ارتباطات در دانشگاه زوریخ گذرانده است. از کارهای شاخص او در حوزه سینما می‌توان به تاسیس یک موسسه پخش و فروش فیلم‌های کوتاه در سال ۲۰۱۵ اشاره کرد.

به دلیل وجود بیماری همه‌گیر کرونا، قرار است نمایش‌ بیشتر فیلم‌های این دوره فستیوال به شکل آنلاین انجام شود، با این‌حال برخی از فیلم‌ها نیز در شهر زوریخ در کشور سوییس روی پرده سینما خواهند رفت.

در رویداد فیلم‌های ایرانی زوریخ، هر سال، دو گروه از هیات داوران در بخش‌های کوتاه و بلند، فیلم‌های حاضر در فستیوال را داوری می‌کنند و برگزیدگان، جایزه استوانه یا منشور طلایی کوروش را دریافت می‌کنند.

هفتمین دوره جشنواره فیلم‌های ایرانی زوریخ  به دبیری یدالله داج، بین روزهای ۲۶ می ‌تا ۳ ژوئن (۵ تا ۱۳ خرداد ۱۴۰۰) در سوییس برگزار و برندگان آن روز ۱۱ خرداد معرفی می‌شوند.

۵۷۵۷



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.