معجون ضد سرماخوردگی و آنفولانزا + فیلم
به گزارش هوشمند نیوز، حتما لیموها را پس از شستن خشک کنید. ظرف را کاملا خشک کنید تا لیموها کپک نزنند. حتما لیموها را تا یک هفته جلوی پنجره آفتابگیر بگذارید و آنها را زیرو رو کنید. بعد یک هفته داخل یخچال قرار دهید و ده روز اجازه دهید تا لیمو و عسل به خورد هم بروند. تا یک سال
کد خبر : 248010
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱:۳۲
به گزارش هوشمند نیوز، حتما لیموها را پس از شستن خشک کنید. ظرف را کاملا خشک کنید تا لیموها کپک نزنند.
حتما لیموها را تا یک هفته جلوی پنجره آفتابگیر بگذارید و آنها را زیرو رو کنید.
بعد یک هفته داخل یخچال قرار دهید و ده روز اجازه دهید تا لیمو و عسل به خورد هم بروند.
تا یک سال می توانید از این معجون استفاده کنید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اخبار آشپزی ، سرماخوردگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰