به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مدیریت ارتباطات فرابورس ایران اعلام کرد: در این برنامه، پرستو ابوالقاسمی نماینده وپایا به تشریح تاریخچهای از این شرکت و آخرین وضعیت مالی آن پرداخت.
او گفت: طی سالیان گذشته این شرکت بهعنوان بازوی کمکی شرکت توسعه صنعتی ایران و گروه مالی فیروزه عمل کرده و شرکت سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران، سهامدار عمده این مجموعه است.
به گفته او، در ترکیب پرتفوی سرمایهگذاری نیز عمده سهام در نهادهای مالی واسط و شرکتهای سرمایهگذاری است.
او توضیح داد: ۹۵ درصد از سهام موجود در پرتفوی وپایا از سهام شرکتهای حاضر در بورس و فرابورس است.
او گفت: صورتهای مالی این شرکت در ۵ سال اخیر هیچ بند حسابرسی نداشته است.
در ادامه این نشست، غلامی مدیر خدمات مالی تأمین سرمایه کاردان در تشریح جزییات ارزشگذاری وپایا گفت: روش رایج برای ارزشگذاری شرکتهای سرمایهگذاری روش خالص ارزش داراییها است که این مجموعه نیز بر اساس همین روش ارزشگذاری را انجام داده است.
غلامی تاکید کرد: در جمعبندی، ارزش حقوق صاحبان سهام در تاریخ ۳۰ بهمنماه رقم ۱۸۸۳ میلیارد تومان و nav هر سهم برای این شرکت ۱۴۴۸ ریال و با اعمال ضریب p/e nav هر سهم، ارزش هر سهم وپایا رقم ۱۲۳۶ ریال برآورد شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰