به گزارش هوشمند نیوز، چهل و چهارمین کنگره جامعه جراحان ایران پس از وقفه ای سه ساله بدلیل اپیدمی کرونا در تاریخ ۲۳تا ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ با حضور جراحان کشور و اعضا انجمن های همکار در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
دکتر کاظم عباسیون نایب رییس جامعه جراحان ایران با اعلام این خبر گفت: جامعه جراحان ایران از تمامی رشته های جراحی و بالغ بر ۱۱ انجمن تشکیل شده و در کنگرههای سالانه هر گروه مرتبط با رشته جراحی خود همکاری دارد و اقدام به اجرای برنامههای علمی و بازآموزی توسط انجمن مربوطه است.
وی افزود: طی کنگره امسال نیز مانند دوره های پیشین طی مراسم افتتاحیه مسائل علمی، پزشکی مربوط به کشور مطرح خواهد شد و در خلال برنامه افتتاحیه ضمن بزرگداشت استادان پیشکسوت جراحی، از سخنرانان مدعو قدردانی خواهد شد.
عباسیون با اشاره به اینکه موضوعاتی مانند تروما و تصادفات، سرطانها، چالشهای آموزش پزشکی، تکنیکهای نوین جراحی و صدها عنوان مهم در راستای تشخیص و درمان بیماریها طی پنج روز برگزاری کنگره در سالنهای مختلف به شکل سخنرانی وارائه مقالات علمی همچنین کارگاههای آموزشی، جراحی زنده و… و. ارائه خواهد شد، گفت: آغاز مراسم طبق روال همیشگی افتتاحیه توسط استاد دکتر ایرج فاضل رییس جامعه جراحان ایران خواهد بود وامسال استاد ارجمند دکتر علی ملک حسینی – پایه گذار پیوند کبد در ایران و یکی از پنج جراح برتر پیوند کبد در دنیا نیز سخنرانی اختصاصی خواهند کرد؛ ایشان سخنران مدعو مراسم افتتاحیه چهل و چهارمین کنگره جامعه جراحان ایران در روز نخست یعنی ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲است و در مورد دستاوردهای پیوند کبد در کشور و پیشرفتهای موجود سخنرانی خواهند کرد.
نایب رییس جامعه جراحان ایران به دیگر سخنرانان این کنگره اشاره کرد و با تاکید بر اینکه اپیدمی کرونا که اکنون برای مردم عادی شده و همانند سرماخوردگی به آن نگاه میکنند، منجر به تعویق سه ساله برگزاری کنگره های سالانه جامعه جراحان ایران شد، گفت: موفقیتهای ایران در کنترل این بیماری با وجود مشکلات و موانع مختلف، یک دستاورد در دنیا و در میان کشورهای منطقه بوده است؛ بنابراین مسیری که در دوران کرونا طی کردیم صحیح بود و قابل مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیاست که بخش عمده آن مدیون کادر درمانی، پزشکان و پرستاران است.
عباسیون گفت: یکی از دلایل حضور در کنگرههای علمی، ایجاد فرصت تعامل و گفتگو از نزدیک و چهره به چهره است که به اعتقاد جامعه جراحان این نکته بسیار مهم و اثرگذار خواهد بود. جامعه جراحان بیش از ۱۵ شاخه استانی دارد که پیش بینی می شود بالغ بر دوهزار نفر طی این کنگره عظیم از برنامههای علمی و آموزشی آن بهره بگیرند.
وی همچنین با اشاره به انتخابات هیات مدیره جامعه جراحان ایران در ۲۵ اردیبهشت ماه و به صورت الکترونیک و در طول برپایی کنگره، ادامه داد: گرچه تعداد شرکت کنندگان در کنگره از هزار نفر بسیار بیشتر است ولی متاسفانه سالهای گذشته تعداد مشارکت کنندگان در انتخابات هیات مدیره جامعه جراحان کمتر از این عدد بوده است. بدین ترتیب باید تشویق کرد تا افراد شایسته به نمایندگی از انجمنهای مختلف منتخب شوند تا بتوانند برنامههای خوبی برای آینده جامعه پزشکی داشته باشند.
نایب رییس جامعه جراحان همچنین با بیان اینکه اگر سهم سلامت در بودجه کشور کم است، ولی خدمت رسانی توسط جامعه پزشکی و مراکز درمانی کشور طی سالهای گذشته محدود نشده است، گفت: البته آموزش پزشکی تحت تاثیر مسائل اقتصادی و معیشتی جامعه پزشکی قرار خواهد گرفت. برای اینکه کشور بتواند پزشکان و کادر درمانی بهتری تربیت کند باید توجه ویژهای به افزایش بودجه در زمینه آموزش داشت تا کیفیت درمان طی سالهای آینده کاهش پیدا نکند.
بنابر اعلام روابط عمومی جامعه جراحان، وی در خصوص مهاجرت برخی پزشکان و اعضا جامعه پزشکی به خارج از کشورگفت: از بابت اینکه همکاران ما نام و جایگاه پزشکی و تخصص ایران را در دنیا مطرح خواهند کرد، جای خرسندی فراوان دارد چون موفقیت هر پزشک ایرانی در خارج از کشور حکایت از پایه های قوی آموزش پزشکی در ایران خواهد داشت؛ اما از سوی دیگر برخی از همکاران برای گذراندن دوره های تکمیلی جدید از کشور خارج می شوند ولی عده ای تصور می کنند آنان برای همیشه کشور را ترک کرده اند. بی شک بسیاری از این عزیزان باز خواهند گشت ولی آمار دقیق آن در اختیار وزارت بهداشت است. امیدوارم و آرزو میکنم که همگی در کنار یکدیگر بتوانیم به مردم و مملکت خدمتی مناسب و موثر ارائه کنیم.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰