طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر (این دستور پخت رو امتحان کن)

کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز بازمی‌گردد. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ‌کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و با چاشنی‌های خوش‌طعم ایرانی طعمی منحصر به فرد دارد. در ادامه، طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر را به شما آموزش

کد خبر : 491497
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۸:۵۸
طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر (این دستور پخت رو امتحان کن)


کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز بازمی‌گردد. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ‌کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و با چاشنی‌های خوش‌طعم ایرانی طعمی منحصر به فرد دارد. در ادامه، طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای کوفته تبریزی برای ۴ نفر

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۱/۲ پیمانه
  • لپه: ۱/۲ پیمانه
  • سبزیجات معطر (تره، جعفری، گشنیز و مرزه): ۱/۲ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • آلو بخارا: ۸ تا ۱۰ عدد
  • گردو: ۴ عدد
  • تخم‌مرغ آب‌پز: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب: ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر

1. آماده‌سازی مواد اولیه

  • لپه و برنج را بپزید: لپه و برنج را جداگانه در آب بجوشانید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
  • پیاز را خرد کنید: یکی از پیازها را رنده کرده و دیگری را به صورت خلالی خرد کنید.
  • سبزیجات را خرد کنید: سبزیجات معطر را شسته و خرد کنید.

2. تهیه مایه کوفته

  • مخلوط کردن گوشت و مواد: گوشت چرخ‌کرده، لپه، برنج، سبزیجات خرد شده، پیاز رنده‌شده، تخم‌مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ بریزید.
  • ورز دادن: مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملاً به خورد هم بروند و مایه‌ای یکدست و چسبناک حاصل شود.

3. شکل دادن به کوفته‌ها

  • درست کردن کوفته: از مایه گوشت مقداری بردارید و به اندازه یک پرتقال کوچک در دستتان شکل دهید. وسط آن را باز کرده و یک عدد آلو بخارا، یک تکه گردو و یک تکه تخم‌مرغ آب‌پز را قرار دهید. سپس کوفته را مجدداً ببندید و با دست گرد کنید.
  • همه کوفته‌ها را به همین شکل درست کنید: این مرحله را تکرار کنید تا تمام مواد به کوفته تبدیل شوند.

4. آماده کردن سس کوفته

  • تفت دادن پیاز: پیاز خلالی را در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  • اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی: رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کرده و با آن تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
  • افزودن آب و نعناع خشک: ۲ تا ۳ لیوان آب و نعناع خشک را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش آید.

5. پخت کوفته‌ها

  • افزودن کوفته‌ها به سس: کوفته‌ها را به آرامی در قابلمه بچینید. باید مراقب باشید که کوفته‌ها نشکنند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته‌ها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به آرامی بپزند.
  • نکته: در حین پخت، قابلمه را تکان ندهید و کوفته‌ها را جا به جا نکنید تا از شکستن آنها جلوگیری شود.

6. سرو کوفته تبریزی

  • کوفته‌ها را سرو کنید: بعد از اتمام پخت، کوفته‌ها را با احتیاط در ظرف سرو قرار دهید و سس را روی آنها بریزید.
  • تزئین: می‌توانید کوفته‌ها را با کمی نعناع خشک و گردو تزئین کنید و همراه با نان تازه و سبزی‌خوردن سرو کنید.

نکات مهم در تهیه کوفته تبریزی

  • استفاده از لپه و برنج پخته شده: حتماً لپه و برنج را قبل از اضافه کردن به مایه کوفته بپزید تا کوفته‌ها نرم و خوشمزه شوند.
  • ورز دادن کافی: مایه کوفته باید به خوبی ورز داده شود تا کوفته‌ها هنگام پخت باز نشوند.
  • پخت کوفته‌ها روی حرارت ملایم: کوفته‌ها باید به آرامی و روی حرارت کم پخته شوند تا به خوبی مغزپخت شوند.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.