پکوره یک غذای افغانی است. اگر به دنبال یک غذای جدید و آسان هستید، این دستور پخت را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه پکوره افغانی
مواد لازم عبارتند از:
- سیب زمینی: ۵ عدد
- نمک: دو قاشق چایخوری
- فلفل (مرج) سیاه: یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
- مایع خمیر: یک قاشق غذاخوری
- سیر: سه حبه
- آرد نخود: نیم لیوان
- آرد ساده: نیم لیوان
طرز تهیه پکوره
برای تهیه پکوره به صورت زیر عمل کنید:
- ابتدا سیب زمینیها را آب پز کنید.
- یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها آماده شوند.
- داخل یک کاسه، یک لیوان آب بریزید.
- نیم لیوان آرد نخود، بکینگ پودر و مایع خمیر را به آب اضافه کنید.
- نمک، سیر حبه شده و آرد ساده را نیز اضافه کرده و هم بزنید.
- فلفل و مقداری آب اضافه کرده و هم بزنید.
- اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند.
- سیب زمینی های آب پز شده را خرد کنید.
- سیب زمینی ها را با خمیر مخلوط کنید.
- داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های آغشته به خمیر را داخل روغن سرخ کنید.
- به خوبی پکوره را سرخ کرده تا حالت پفکی داشته باشد.
- پکوره ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
- پکوره شما آماده است می توانید با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰