طرز تهیه پودینگ با بیسکویت؛ دسر سریع و آسان برای همه!

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و سریع هستید که هم بزرگ‌ترها و هم کودکان از آن لذت ببرند، پودینگ بیسکویتی بهترین گزینه است! این دسر لایه‌لایه با ترکیب پودینگ کرمی و بیسکویت‌های ترد، طعمی عالی دارد و به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه پودینگ با بیسکویت به شکلی

کد خبر : 504695
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
طرز تهیه پودینگ با بیسکویت؛ دسر سریع و آسان برای همه!


اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و سریع هستید که هم بزرگ‌ترها و هم کودکان از آن لذت ببرند، پودینگ بیسکویتی بهترین گزینه است! این دسر لایه‌لایه با ترکیب پودینگ کرمی و بیسکویت‌های ترد، طعمی عالی دارد و به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه پودینگ با بیسکویت به شکلی ساده و جذاب آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای تهیه پودینگ بیسکویتی

  • بیسکویت ساده (مثل پتی بور یا دایجستیو): ۲۰۰ گرم
  • شیر: ۲ لیوان
  • شکر: ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان)
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • پودر نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۱/۲ لیوان
  • شکلات خرد شده: به میزان دلخواه (برای تزیین)

طرز تهیه پودینگ با بیسکویت

طرز تهیه پودینگ با بیسکویت

طرز تهیه پودینگ با بیسکویت به صورت زیر است:

1. آماده‌سازی مواد پودینگ

در یک قابلمه متوسط، شیر، شکر، پودر کاکائو، و پودر نشاسته ذرت را مخلوط کنید. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود. زمانی که پودینگ شروع به جوشیدن کرد و به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید.

2. افزودن کره و وانیل

پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت، کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره به طور کامل ذوب شود و با پودینگ ترکیب گردد. در این مرحله می‌توانید خامه را نیز به مخلوط اضافه کنید تا پودینگ کرم‌تر و لطیف‌تر شود.

3. آماده‌سازی لایه‌ها

یک ظرف مناسب برای پودینگ انتخاب کنید و کف آن را با یک لایه بیسکویت بپوشانید. سپس یک لایه از پودینگ داغ روی بیسکویت‌ها بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد مصرف شوند و آخرین لایه پودینگ روی سطح بیسکویت‌ها قرار بگیرد.

4. تزیین و خنک کردن

در صورت تمایل، می‌توانید پودینگ بیسکویتی را با شکلات خرد شده، پودر کاکائو یا تکه‌های بیسکویت تزیین کنید. پس از اتمام تزیین، ظرف را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا پودینگ کاملاً خنک شده و خودش را بگیرد.

نکات مهم برای تهیه پودینگ با بیسکویت

  • می‌توانید برای تنوع بیشتر از انواع بیسکویت‌ها مانند شکلاتی یا کاکائویی استفاده کنید.
  • به جای پودر کاکائو، می‌توانید از پودر قهوه یا دارچین برای طعم‌دهی متفاوت استفاده کنید.
  • این دسر قابلیت افزودن میوه‌های تازه مثل موز یا توت‌فرنگی بین لایه‌ها را هم دارد که طعمی دلچسب به آن می‌بخشد.

پس از چند ساعت، پودینگ بیسکویتی شما آماده است تا بافت کرمی و لایه‌های بیسکویتی ترد آن لذت ببرید. این دسر خوشمزه به دلیل سادگی و سرعت تهیه، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.