طرز تهیه لبو با شیره انگور (2 رسپی ساده)

آماده کردن لبو با شیره انگور کار سختی نیست، کافی است به جای هر شیرین کننده دیگری از شیره انگور در ترکیب لبو استفاده کنید. ما در این مطلب به شما تهیه لبو با شیره انگور را می‌آموزانیم. طرز تهیه لبو با شیره انگور (روش اول) لبو 2 عدد آب به مقدار لازم شیره انگور

کد خبر : 442427
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۵:۲۱
طرز تهیه لبو با شیره انگور (2 رسپی ساده)


آماده کردن لبو با شیره انگور کار سختی نیست، کافی است به جای هر شیرین کننده دیگری از شیره انگور در ترکیب لبو استفاده کنید. ما در این مطلب به شما تهیه لبو با شیره انگور را می‌آموزانیم.

طرز تهیه لبو با شیره انگور (روش اول)

طرز تهیه لبو با شیره انگور (روش اول)

لبو 2 عدد

آب به مقدار لازم

شیره انگور 2 قاشق غذاخوری

نبات 2 تکه نبات

دستورالعمل:

  • لبوها را بشویید و درون قابلمه بچینید و روی آن آب بریزید. سپس 2 ساعت زمان بدهید تا لبوها کامل بپزند. پس از این که لبوها کامل پخته شد، حرارت را خاموش کنید، لبوها را پوست بگیرید و آن‌ها را حلقه‌ای برش دهید و دوباره به قابلمه برگردانید.
  • در این مرحله روی لبوهای برش شده تکه های نبات را قرار دهید و مقداری شیره انگور روی آن‌ها بریزید و درب قابلمه را بگذارید.
  • حالا زیر حرارت را کم کنید تا هم نبات آب شود، هم شیره انگور به خورد لبوها برود. همچنین آب لبو باید غلیظ شود.

نکته مهم: اگر دوست دارید لبوها همچنان خوشرنگ بمانند، بیشتر نبات و شکر استفاده کنید، زیرا شیره انگور رنگ لبوها را تیره مایل به قهوه ای می کند.

روش دوم برای تهیه لبو با شیره انگور

تهیه لبو

مواد لازم:

لبو 5 عدد

شکر 4 قاشق غذاخوری

شیره انگور 5 قاشق غذاخوری

آب به مقدار لازم

دستورالعمل:

  • لبوها را بشویید و درون قابلمه بچینید. سپس روی آنها آب بریزید و 2 ساعت صبر کنید تا چغندرها کامل بپزند.
  • پس از این که از پختن آن‌ها مطمئن شدید، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کامل سرد شود.
  • حالا لبوها را پوست بگیرید و سر و ته‌شان را جدا کنید.
  • بعد لبوها را برش های دایره‌ای بزنید و دوباره داخل قابلمه که آب لبو دارد، بچینید.
  • در این مرحله نیز 4 قاشق غذاخوری شکر و 5 قاشق شیره انگور اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و 20 دقیقه زمان بدهید تا شیره انگور کامل به خورد لبوها برود.
  • حالا لبوی شما آماده است، می‌توانید حرارت را خاموش کنید، صبر کنید سرد شود و بعد سرو کنید. یا به شکل داغ آن را سرو کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.