طرز تهیه شیرینی ژله ای ترکی همان طور که در عنوان ذکر کردیم، سه سوته آماده می شود و جزء شیرینی های خوشمزهای است که اکثر افراد دوستش خواهند داشت. اگر جشنی در پیش دارید یا به دنبال یک دسر خوشمزه برای عصرهای زمستانی هستید، شیرینی ژلهای ترکی آماده کنید و از مزه آن لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی ژله ای ترکی
مواد لازم:
- پودر قند ۳ و نیم قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت 3 و نیم قاشق غذاخوری
- پودر شکر 3 فنجان
- آب سرد 4/3 فنجان
- آب یک عدد لیمو متوسط
- آب سرد 2/1 فنجان
- نشاسته ذرت ½ فنجان + 2 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین 4 ¾ قاشق غذاخوری
- گلاب 1 و نیم قاشق چایخوری
- رنگ خوراکی قرمز یا هر رنگ مورد علاقهتان، البته استفاده از رنگ خوراکی اختیاری است
طرز تهیه:
· ابتدا یک سینی فر مربعی 20 در 20 سانتی متری را با پلاستیک یا کاغذ روغنی بپوشانید.
· حالا یک کاسه کوچک بردارید، 3 و نیم قاشق غذاخوری پودر قند و 3 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. حدود 2 قاشق چایخوری از این مخلوط را اطراف و دیواره های سینی پخت بمالید و باقی مانده مخلوط را کنار بگذارید.
· حالا در یک قابلمه بزرگ که روی حرارت متوسط قرار میدهید، پودر شکر، آب لیمو و ¾ فنجان آب را اضافه کنید. به آرامی حرارت دهید تا شکر کامل حل شود. اما مواظب باشید نباید به نقطه جوش برسد.
· در این مرحله در یک کاسه کوچک، ½ فنجان آب سرد به اضافه 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید. شربت شکر را هم بزنید. ژلاتین را روی شربت شکر بپاشید و با همزن برقی بزنید تا تمام ژلاتین داخل شربت حل شود. سپس مواد را روی حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه بجوشانید و مرتب هم بزنید. تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و رنگ آن به رنگ زرد کمرنگ تغییر کند، به هم زدن ادامه دهید. اندازه غلظت آن باید به اندازه یک ژله نرم تقریبا سفت باشد.
· حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا ژله کمی سرد شود. 2 قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و مخلوط را در سینی از قبل آماده شده بریزید.
· سینی را به مدت 10 تا 12 ساعت یا یک شب در قسمت سرد آشپزخانه قرار دهید. اما اگر میخواهید بیشتر خودش را بگیرد، 24 ساعت صبر کنید.
· پس از این مدت، روی یک تخته آشپزی مقداری آرد بپاشید و شیرینی ژله ای ترکی را روی آن قرار دهید. حالا ژله را به اندازه دلخواه برش دهید و روی پودر شکر یا قند بغلتانید تا تمام ژله را بپوشاند.
· وقتی همه تکه های شیرینی را به پودر شکر آغشته کردید، میتوانید 24 ساعت دیگر نیز آن را در جای سرد، بیرون از یخچال قرار دهید تا کامل جا بیفتد.
· در نهایت نوبت سرو شیرینی است. میتوانید این تکه های خوشمزه و خوشرنگ را در یک ظرف زیبا بچینید و روی آنها را به طور دلخواه تزئین کنید.
فراموش نکنید: شما میتوانید به جای آب از آب میوه های تازه مثل انار و پرتقال نیز استفاده کنید. در این صورت نیاز به رنگ خوراکی نیز نخواهید داشت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰