اگر دوست دارید سالاد انار بخورید، این 2 رسپی فوق العاده هستند. این بشقاب سالاد سرشار از مواد مغذی است که علاوه بر طعم و مزه بینظیرش میتواند مواد مورد نیاز روزانه بدن را نیز تامین کند. حالا بیایید طرز تهیه سالاد انار و خیار را ببینیم:
طرز تهیه سالاد انار و خیار (روش اول)
مواد لازم:
خیار بزرگ 2 عدد
گشنیز تازه خرد شده 3 فنجان
دانه انار 1 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 1 ساقه نازک برش داده شده
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری
پنیر فتا خرد شده ½ فنجان
دستورالعمل:
- خیارها را پوست بگیرید و از طول آن نصف کنید.
- سپس دانه های وسط آن را خارج کنید و به حلال به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید.
- حالا خیارهای خرد شده، گشنیز، دانه های انار، روغن زیتون، آبلیمو، پیازچه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- در آخر نیز روی آن پنیر فتا بریزید و سرو کنید. نوش جان!
تهیه سالاد انار و خیار (روش دوم)
مواد لازم:
خیار 3 عدد
پیاز قرمز 2/1
انار یک عدد به اندازه یک لیوان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک یا برگ های نعناع تازه خرد شده 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- خیارها را به دلخواه خرد کنید، سپس پیاز را به صورت خلالی ریز کنید.
- حالا دانه های انار، خیار و پیاز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
- در این مرحله روی آنها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید و با هم ترکیب کنید.
- بعد از مخلوط کردن مواد بالا، روی آنها 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و نعناع خشک بریزید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- اندازه نمک، فلفل سیاه و آبلیمو سلیقهای است، پس چاشنی آن را به دلخواه خودتان تنظیم کنید.
- حالا سالاد انار و خیار شما آماده سرو است. نوش جان.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰