طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید
در قابلمهای بزرگ، شیر را جوش بیاورید. سپس حرارت را کم و برنج شستهشده را به آن اضافه کنید. آنها را هم بزنید و بگذارید روی شعله متوسط رو به پایین بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا به هم نچسبند. بگذارید برنج ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد؛ سپس به آن شکر و پودر هل

- در قابلمهای بزرگ، شیر را جوش بیاورید. سپس حرارت را کم و برنج شستهشده را به آن اضافه کنید. آنها را هم بزنید و بگذارید روی شعله متوسط رو به پایین بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا به هم نچسبند. بگذارید برنج ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد؛
- سپس به آن شکر و پودر هل را بیفزایید و آن را تقریبا ۱ دقیقه هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود؛
- کاسهای کوچک را تا نصف با پودینگ برنج پر کنید. تکههای انبه و شیر نارگیل را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. حتما باید انبهتان شیرین و رسیده باشد؛
- پوره انبه را روی پودینگ برنج بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود؛
- سپس آن را سرو کنید.
بسیار خب، حتماً. با رعایت کامل اصول ویراستاری و نشانهگذاری که تأکید کردهاید، ۱۰ دسر جدید و خوشطعم با انبه به فهرست شما اضافه میشود.
انبه میوهای شیرین و سرشار از مواد مغذی است. طعم منحصربهفرد و خواص انبه آن را به مادهای مناسب برای دسرها تبدیل کرده است. در بسیاری از دستورالعملهای دسرها انبه دیده میشود. انبه سرشار از آنتیاکسیدانها است و به سلامت فرد کمک میکند. در ادامه این مطلب، با طرز تهیه ۱۰ دسر جدید با انبه آشنا میشوید.
۱۴. برنج چسبناک انبه (دسر تایلندی)
- زمان موردنیاز برای تهیه برنج چسبناک انبه: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه (بدون احتساب زمان خیساندن برنج)؛
- تعداد سرو: ۴ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه برنج چسبناک انبه:
- ۱٫۵ پیمانه برنج گلوتینوس (برنج چسبناک)؛
- ۱ پیمانه شیر نارگیل پرچرب؛
- نصف پیمانه شکر سفید؛
- نصف قاشق چایخوری نمک؛
- ۲ عدد انبه بزرگ و رسیده؛
- دانه کنجد بوداده برای تزئین (اختیاری).
طرز تهیه برنج چسبناک انبه
ابتدا برنج را حداقل ۴ ساعت یا یک شب کامل در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و برنج را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بخارپز کنید تا کاملاً نرم و پخته شود؛
در یک قابلمه کوچک، شیر نارگیل را با شکر و نمک مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود؛ اما اجازه ندهید به جوش بیاید؛
برنج پختهشده و داغ را به یک کاسه منتقل کنید و سس شیر نارگیل را روی آن بریزید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه سس را به خود جذب کند؛
انبهها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای برش بزنید؛
برای سرو، مقداری از برنج چسبناک را در بشقاب قرار دهید، چند برش انبه کنار آن بگذارید و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.
۱۵. کیک یخچالی انبه و بیسکویت (Mango Float)

- زمان موردنیاز برای تهیه کیک یخچالی انبه: ۲۰ دقیقه (بهعلاوه ۶ ساعت زمان خنکشدن)؛
- تعداد سرو: ۸ تا ۱۰ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه کیک یخچالی انبه:
- ۲ پیمانه خامه پرچرب (سرد)؛
- ۱ قوطی شیر عسلی (حدود ۴۰۰ گرم)؛
- ۳ تا ۴ عدد انبه بزرگ و رسیده (نازک ورقهشده)؛
- ۱ بسته بیسکویت گراهام یا پتیبور.
طرز تهیه کیک یخچالی انبه
خامه سرد را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. سپس شیر عسلی را بهآرامی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود؛
کف یک ظرف پیرکس مستطیلی، یک لایه از بیسکویتها را بچینید؛
یک لایه از مخلوط خامه را روی بیسکویتها پخش کنید؛
یک لایه از ورقههای انبه را روی خامه بچینید؛
این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود. لایه آخر باید مخلوط خامه باشد؛
روی لایه آخر را با ورقههای انبه یا خردهبیسکویت تزئین کنید. ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد.
۱۶. پاناکوتای انبه

- زمان موردنیاز برای تهیه پاناکوتای انبه: ۲۰ دقیقه (بهعلاوه ۴ ساعت زمان خنکشدن)؛
- تعداد سرو: ۶ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه پاناکوتا:
- ۲ پیمانه خامه پرچرب؛
- نصف پیمانه شکر؛
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل؛
- ۱٫۵ قاشق چایخوری پودر ژلاتین؛
- ۳ قاشق غذاخوری آب سرد.
مواد موردنیاز برای تهیه سس انبه:
- ۱٫۵ پیمانه پوره انبه (از ۲ انبه رسیده)؛
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه؛
- ۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری).
طرز تهیه پاناکوتای انبه
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید تا اسفنجی شود؛
در یک قابلمه، خامه، شکر و وانیل را روی حرارت متوسط گرم کنید تا شکر حل شود. قبل از جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود؛
مایع پاناکوتا را در ۶ لیوان یا قالب دلخواه بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد؛
برای تهیه سس، پوره انبه را با آب لیموترش و شکر (در صورت نیاز) مخلوط کنید؛
هنگام سرو، سس انبه را روی پاناکوتای بستهشده بریزید.
۱۷. تارت انبه و پنیر خامهای

- زمان موردنیاز برای تهیه تارت انبه: ۴۰ دقیقه (بهعلاوه زمان خنکشدن)؛
- تعداد سرو: ۸ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه تارت انبه:
- ۱ عدد خمیر تارت آماده یا خانگی؛
- ۲۲۰ گرم پنیر خامهای (به دمای محیط رسیده)؛
- نصف پیمانه پودر قند؛
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل؛
- نصف پیمانه خامه فرمگرفته؛
- ۲ عدد انبه رسیده (نازک ورقهشده).
طرز تهیه تارت انبه
خمیر تارت را طبق دستورالعمل روی بستهبندی در قالب مخصوص بپزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود؛
در یک کاسه، پنیر خامهای و پودر قند را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید؛
خامه فرمگرفته را بهآرامی با لیسک به مخلوط پنیر اضافه کنید؛
فیلینگ پنیری را روی پوسته تارت خنکشده بریزید و سطح آن را صاف کنید؛
ورقههای نازک انبه را به شکل دلخواه (مثلاً گل رز) روی فیلینگ بچینید؛
تارت را حداقل ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.
۱۸. سوربه انبه

- زمان موردنیاز برای تهیه سوربه انبه: ۱۰ دقیقه (بهعلاوه زمان فریز شدن)؛
- تعداد سرو: ۴ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه سوربه انبه:
- ۴ پیمانه انبه خردشده و منجمد؛
- یکچهارم پیمانه عسل یا شربت افرا؛
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه.
طرز تهیه سوربه انبه
تمام مواد –یعنی انبه منجمد، عسل و آب لیموترش– را در یک غذاساز یا مخلوطکن قوی بریزید؛
دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط کنید تا بافتی نرم و یکدست شبیه بستنی به دست آید. ممکن است لازم باشد چند بار دستگاه را متوقف کرده و مواد را از کنارهها به مرکز برگردانید؛
سوربه را میتوانید بلافاصله سرو کنید یا برای سفتتر شدن، آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
۱۹. ترایفل انبه

- زمان موردنیاز برای تهیه ترایفل انبه: ۳۰ دقیقه (بهعلاوه زمان خنکشدن)؛
- تعداد سرو: ۸ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه ترایفل انبه:
- ۱ عدد کیک اسفنجی یا شیفون (خردشده)؛
- ۳ عدد انبه بزرگ و رسیده (پوستکنده و خردشده)؛
- ۲ پیمانه پودینگ وانیلی یا کاسترد آماده؛
- ۲ پیمانه خامه فرمگرفته؛
- برگ نعنا برای تزئین.
طرز تهیه ترایفل انبه
یکسوم از تکههای کیک را کف یک ظرف شیشهای بزرگ و شفاف بچینید؛
روی کیک، یکسوم از انبههای خردشده را پخش کنید؛
یکسوم از پودینگ وانیلی را روی لایه انبه بریزید؛
یکسوم از خامه فرمگرفته را روی پودینگ پخش کنید؛
این لایهها را دو بار دیگر تکرار کنید تا ظرف پر شود؛
روی لایه آخر را با باقیمانده انبه و چند برگ نعنای تازه تزئین کنید و حداقل ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا طعمها به خورد هم بروند.
۲۰. مافین انبه و نارگیل

- زمان موردنیاز برای تهیه مافین انبه و نارگیل: ۴۵ دقیقه؛
- تعداد سرو: ۱۲ عدد.
مواد موردنیاز برای تهیه مافین انبه و نارگیل:
- ۲ پیمانه آرد سفید؛
- سهچهارم پیمانه شکر؛
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگپودر؛
- نصف قاشق چایخوری نمک؛
- ۱ پیمانه پوره انبه؛
- نصف پیمانه روغن مایع؛
- ۲ عدد تخممرغ بزرگ؛
- نصف پیمانه پودر نارگیل.
طرز تهیه مافین انبه و نارگیل
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافین را با کاغذهای مخصوص آماده کنید؛
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک –یعنی آرد، شکر، بیکینگپودر، نمک و پودر نارگیل– را با هم مخلوط کنید؛
در کاسهای دیگر، مواد تر –یعنی پوره انبه، روغن و تخممرغها– را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند؛
مخلوط مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم ترکیب شوند. همزدن بیشازحد باعث سفتشدن مافین میشود؛
خمیر را به طور مساوی در قالبهای مافین بریزید؛
قالب را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز مافین فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید؛
اجازه دهید مافینها چند دقیقه در قالب خنک شوند و سپس آنها را برای خنکشدن کامل به توری سیمی منتقل کنید.
۲۱. سالاد میوه گرمسیری با سس انبه

- زمان موردنیاز برای تهیه سالاد میوه: ۱۵ دقیقه؛
- تعداد سرو: ۶ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه سالاد میوه:
- ۲ پیمانه انبه خردشده؛
- ۱ پیمانه آناناس خردشده؛
- ۱ پیمانه پاپایا یا طالبی خردشده؛
- ۱ پیمانه کیوی خردشده؛
- برگ نعنای تازه.
مواد موردنیاز برای سس انبه:
- ۱ پیمانه پوره انبه؛
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه؛
- ۱ قاشق غذاخوری عسل.
طرز تهیه سالاد میوه گرمسیری
تمام میوههای خردشده را در یک کاسه بزرگ بهآرامی با هم مخلوط کنید؛
در یک کاسه کوچک، مواد سس –یعنی پوره انبه، آب لیموترش و عسل– را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود؛
سس را روی مخلوط میوهها بریزید و بهآرامی هم بزنید تا تمام میوهها به سس آغشته شوند؛
سالاد را با چند برگ نعنای تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
۲۲. اسموتیبستنی انبه (Mango Thickshake)

- زمان موردنیاز برای تهیه اسموتیبستنی: ۵ دقیقه؛
- تعداد سرو: ۲ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه اسموتیبستنی:
- ۱٫۵ پیمانه انبه خردشده (ترجیحاً یخزده)؛
- ۲ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی؛
- ۱ پیمانه شیر سرد؛
- ۱ قاشق غذاخوری شکر یا عسل (اختیاری)؛
- چند قطره عصاره وانیل.
طرز تهیه اسموتیبستنی انبه
تمام مواد را در مخلوطکن بریزید؛
دستگاه را با سرعت بالا روشن کنید و مخلوط کنید تا ترکیبی غلیظ، نرم و کاملاً یکدست حاصل شود؛
اسموتیبستنی را بلافاصله در لیوانهای بلند بریزید و در صورت تمایل روی آن را با یک اسکوپ بستنی دیگر یا تکههای انبه تزئین و سرو کنید.
۲۳. حلوای انبه (Mango Halwa)

- زمان موردنیاز برای تهیه حلوای انبه: ۳۰ دقیقه؛
- تعداد سرو: ۶ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه حلوای انبه:
- ۱ پیمانه پوره انبه شیرین؛
- نصف پیمانه آرد سمولینا؛
- نصف پیمانه شکر (یا طبق ذائقه)؛
- یکچهارم پیمانه روغن حیوانی یا کره؛
- ۱٫۵ پیمانه آب یا شیر؛
- یکچهارم قاشق چایخوری پودر هل؛
- خلال پسته و بادام برای تزئین.
طرز تهیه حلوای انبه
در یک تابه، روغن حیوانی را گرم کنید و آرد سمولینا را در آن تفت دهید تا طلایی و معطر شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید؛
در همان تابه، آب (یا شیر) و شکر را حرارت دهید تا شکر حل شود و مایع به جوش بیاید؛
حرارت را کم کنید و سمولینای تفتدادهشده را بهتدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود؛
پوره انبه و پودر هل را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا حلوا غلیظ شود و از کنارههای تابه جدا شود؛
حلوا را در ظرف موردنظر بریزید، سطح آن را صاف کنید و با خلال پسته و بادام تزئین نمایید. میتوانید آن را گرم یا سرد سرو کنید.
انبه دوست دارید؟ دسر انبه را چطور؟ چقدر طرفدار دسرهایی هستید که در این مطلب معرفی کردیم؟ اگر خودتان دسر انبه درست میکنید، خوب است از تجربهتان و از ترفندهایتان برای ما بگویید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :دستور آشپزی ، دسرها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰