طرز تهیه خوراک میگو به روش مجلسی (با در دسترس ترین مواد، طعم بی نظیری به میگوهایتان دهید)

خوراک میگو یکی از غذاهای دریایی محبوب و لذیذ است که با استفاده از ترکیبات مختلف و متنوع، می‌توان آن را با طعم دلخواه تهیه کرد. این غذا می‌تواند به شکلی ساده یا با افزودن انواع مختلف ادویه‌ها و مواد طبیعی مانند سبزیجات یا انواع سس‌ها و افزودنی‌های دیگر آماده شود. از جمله ترکیباتی که

کد خبر : 483458
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ - ۷:۵۹
طرز تهیه خوراک میگو به روش مجلسی (با در دسترس ترین مواد، طعم بی نظیری به میگوهایتان دهید)


خوراک میگو یکی از غذاهای دریایی محبوب و لذیذ است که با استفاده از ترکیبات مختلف و متنوع، می‌توان آن را با طعم دلخواه تهیه کرد. این غذا می‌تواند به شکلی ساده یا با افزودن انواع مختلف ادویه‌ها و مواد طبیعی مانند سبزیجات یا انواع سس‌ها و افزودنی‌های دیگر آماده شود. از جمله ترکیباتی که معمولاً به خوراک میگو اضافه می‌شود می‌توان به سس‌های گوجه فرنگی، سویا، فلفل دلمه، یا حتی خامه اشاره کرد. به علاوه، می‌توانیم از انواع سبزیجات مثل پیاز، سیر، فلفل دلمه و نعناع برای افزودن طعم بهتر به خوراک استفاده کنیم. این تنوع در ترکیبات موجب می‌شود که خوراک میگو همواره یک غذای خوشمزه و متنوع برای لذت بردن در میان خانواده و دوستان باشد.

مواد لازم برای تهیه میگو مجلسی

برای تهیه خوراک میگو برای ۴ نفر، مواد لازم به شرح زیر است:

– میگو: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد درشت
– سیر: ۲ حبه
– رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
– فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
– قارچ: ۲۰۰ گرم
– زعفران دم کرده: ½ فنجان
– آب لیموترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
– نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار کافی
– زیره‌سبز و پودر تخم‌گشنیز: به مقدار کافی

طرز تهیه خوراک میگو مجلسی

 طرز تهیه میگوی مجلسی

طرز تهیه:

۱. میگوها را تمیز کرده و در یک کاسه مناسب قرار دهید.

۲. پوست سیرها را جدا کرده و آنها را رنده کنید. سپس سیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به میگو اضافه کرده و مخلوط کنید.

۳. فلفل قرمز، پودر تخم‌گشنیز و زیره‌سبز را به میگو اضافه کنید و با دست‌هایتان ماساژ دهید تا ادویه‌ها به خورد میگوها برود. سپس کاسه را با سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا میگوها حداقل ۱۲ ساعت استراحت کنند.

۴. پوست پیازها را جدا کرده و آنها را خرد کنید. سپس روغن مایع را در یک تابه داغ کنید و پیازها را به همراه زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.

۵. به پیازها رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا بوی خامی رب گوجه‌فرنگی را بگیرد و رنگ آن باز شود.

۶. قارچ‌ها را خرد کنید و به همراه فلفل دلمه‌ای به تابه اضافه کنید. تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.

۷. به مخلوط قارچ و پیاز آب لیموترش را اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید. سپس میگوها را به تابه اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید. مراقب باشید میگوها سرخ نشوند وگرنه ممکن است سفت شوند.

۸. زعفران دم‌کرده را به خوراک اضافه کرده و مخلوط کنید. درب تابه را ببندید و آن را برای حدود ۱۰ دقیقه بپزید و اجازه دهید خوراک کاملاً پخته شود.

۹. خوراک میگوی شما آماده است. می‌توانید آن را با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.