طرز تهیه جالاپنوس
مراحل {“smallUrl”: “https: / / www.wikihow.com / images / thumb / 8 / 83 /Cook-Jalapenos-Step-1.jpg / v4-460px-Cook-Jalapenos- مرحله -1.jpg “،” bigUrl “:” / images / thumb / 8 / 83 /Cook-Jalapenos-Step-1.jpg / aid10557138-v4-728px-Cook-Jalapenos-Step-1 .jpg “،” smallWidth “: 460،” smallHeight “: 293،” bigWidth “: 728،” bigHeight “: 463،” licensing “:” u00a9 2021 wikiHow، Inc. کلیه حقوق
کد خبر : 10135
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
مراحل
1
مرغ گوشتی خود را از قبل گرم کنید. روی اکثر اجاق ها تنظیمات نان بر روی دستگیره ها وجود دارد که به طور معمول دمای اصلی فر را کنترل می کنند. اجازه دهید مرغ گوشتی حداقل 10 دقیقه گرم شود.[1]
- در اکثر کوره ها ، منبع حرارت مرغ گوشتی در بالای کوره قرار دارد. قفسه ها را در داخل اجاق خود تنظیم کنید تا فلفل های جلاپنو به مرغ گوشتی نزدیک شوند.
2
ساقه های jalapenos را بردارید. با استفاده از چاقو ساقه های فلفل جلاپنو را قطع کنید. همچنین می توانید ساقه ها را با استفاده از انگشتان خود بکشید.
- در غیر اینصورت ، اگر می خواهید فلفل جلاپنو یک غذای فینگر فود باشد ، می توانید ساقه ها را روشن نگه دارید.
3
فلفل های ژالاپنو را از وسط نصف کنید. قبل از برداشتن فلفل ، آن را از نوک فلفل ببرید. اگر می خواهید کمی فلفل تند شود ، دانه های ژالاپنوس را بردارید.[2]
- اگر ساقه ها را روشن گذاشته اید تا خوردن فلفل با دست راحت تر شود ، آنها را به همراه بقیه ژالاپنو از وسط خرد کنید.
4
ژالاپنوس را روی تابه قرار دهید. قسمت برش خورده فلفل را به صورت رو به پایین روی ظرف قرار دهید. فلفل های ژالاپنو می توانند نزدیک هم باشند ، اما نباید به یکدیگر لمس کنند. شما می توانید تابه را در اسپری یا کره پخت و پز بپوشانید ، اما لازم نیست.[3]
- می توانید یک لایه فویل آلومینیومی بگذارید تا ورق پخت را بچرخانید. با این کار می توانید صفحه پخت را آسان تر تمیز کنید.
5
ژالاپنوس را به مدت 7-10 دقیقه در فر قرار دهید. پوست فلفل های جلاپنو باید چروکیده و کمی ذغالی شود. شما فقط می خواهید پوست ژالاپنو رنگ شود زیرا اگر قسمت داخلی آن سیاه شود می تواند عطر و طعم عجیبی ایجاد کند.[4]
6
وقتی پوست به نظر کمی ذغالی است ، ژالاپنوس را از اجاق خارج کنید. وقتی جلالن ها تمام شد ، آنها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند. اگر می خواهید کمی بیشتر بپزند ، می توانید در حالی که هنوز داغ هستند درون ظرف در بسته قرار داده و اجازه دهید خود بخار شود.[5]
- اگر می خواهید ژالاپنوی های برشته شده خود را به ظرف اضافه کنید ، ممکن است بخواهید ابتدا پوست سوخته شده را بردارید. اگر بگذارید ژالاپنوس بعد از بیرون آوردن از آن کمی بخار بخورد ، پوست چین و چروکیده آن راحت خواهد شد. می توانید آنها را در ظرف در بسته قرار دهید یا به راحتی یک کاسه بالای فلفل های درون ظرف بریزید.
تبلیغات
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰