املت از غذاهای سادهای است که میتوانید خیلی سریع و ساده آماده کنید. هرچند املت با رسپیهای مختلف آماده میشود و طرفداران زیادی هم دارد اما امروز ما میخواهیم ساده ترین روش ممکن را به شما آموزش دهیم که نه نیاز به لوازم زیاد دارد، نه مواد زیادی میخواهد.
طرز تهیه املت در فر
مواد لازم:
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری شیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک چهارم فنجان پنیر رنده شده
طرز تهیه:
- برای شروع، روی تابه روغن اسپری کنید تا مطمئن شوید که قرار نیست املت به ته تابه چسبیده و بسوزد. اگر اسپری روغن ندارید، می توانید با چند قطره روغن کف تابه را چرب کنید.
- سپس تابه نسوز را کنار بگذارید و مواد املت را آماده کنید. تخم مرغ ها را درون کاسه بشکنید، شیر را به آن اضافه کنید و حین هم زدن روی آن پنیر بریزید و خوب مخلوط کنید.
- سپس تخم مرغ آماده را درون تابه بریزید تا سطح ماهیتابه را به طور کامل بپوشاند. ظرف یا تابه را درون فر قرار دهید تا به مدت 6 دقیقه و با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزد.
- بعد از این مدت، ظرف را از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. حالا به آن نمک و فلفل اضافه کنید و درون بشقاب سرو کنید. دقت کنید نباید املت زیاد سرد شود زیرا خشک شده و طعم و مزهاش را از دست خواهد داد. برای سرو املت می توانید چند برگ نعناع خرد کنید و روی آن بپاشید. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰