مریم جلالی شامگاه ۱۴ آذرماه در آئین افتتاح یازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در سیرجان با اشاره به هنرمندی ایرانیان اظهار کرد: اولین بار به دلیل نقش آفرینی شهرهای جهانی، نمایشگاه سراسری صنایع دستی در یک شهرستان برگزار میشود و سیرجان در این زمینه پیشقدم است.
وی با تفسیر نقوش طرحهای گلیم شیرکی پیچ ادامه داد: سیرجان ثابت کرده در کنار معرفت و دیانت، تجارت و اقتصاد، صنعت و صناعت را در هم پیوند داده و این نشان هوش آنان است.
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه امروز ۳۱ استان گرد هم آمدهاند و همه آنها سفیران فرهنگی سیرجان خواهند شد، تصریح کرد: صنایع دستی، اقتصاد هویتبنیان است و در سیرجان همگرایی بین صنعت و صناعت بوجود آمده است.
وی تاکید کرد: نقشهای شیرکی پیچ را باید جهانی کنیم و این کار را میتوان با آوردن این نقشها در پارچه، کاغذ دیواری و … آورد و این مهم از لحظه خلق محصول تا توزیع به همگرایی اساسی نیاز دارد.
جلالی با اشاره به ۵۰ فرصت سرمایهگذاری در شهر سیرجان، عنوان کرد: باید محصول با اصالت سیرجان را به صادرات و ارزش افزوده تبدیل کنیم و این مهم با هم افزایی محقق میشود.
وی افزود: خانوادههای سیرجانی محور توسعه شهر خواهند بود و قصه این نقوش را به گوش جهانیان خواهند رساند.
به گزارش ایسنا، مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شامگاه ۱۴ آذرماه در حاشیه بازدید از موزه زنده گلیم و قالی سیرجان، صنایع دستی را هوش و استعداد تاریخی دانست و بیان کرد: نقش فرش سه کله نشانگر تولد، ازدواج و مرگ است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰