کامران اکبری شایگان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در تماس اداره آموزش و پرورش اسدآباد با اداره میراث فرهنگی شهرستان مبنی بر وجود یک مورد سنگ قبر قدیمی از گذشتهها در محوطه این اداره، با مراجعه اداره میراث به محل متوجه شدیم قدمت این سنگ قبر مربوط به ۳۱۲ سال قبل بوده که بعد از تنظیم صورتجلسه به موزه تاریخ و فرهنگ شهرستان انتقال داده شد.
وی در ادامه با بیان اینکه با وجود بیش از ۳۰۰ سنگ تاریخی کشف شده از دورههای ساسانی و اشکانی در اسدآباد موزهای در این زمینه در شهرستان وجود ندارد، افزود: تأسیس موزه سنگ به منظور نگهداری از سنگهای تاریخی در این شهرستان ضروری است اما تاکنون به دلیل عدم وجود فضای کافی این امر مهم در شهرستان محقق نشده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه نبود مکان کافی و مناسب موجب عقب ماندن این شهرستان در بحث موزه بوده است، تصریح کرد: هماکنون در صورت وجود فضا و مکان مناسب اداره میراث فرهنگی امکان راهاندازه ۳ موزه سنگهای قدیمی، عکسهای قدیمی و آثار تاریخی را در این شهرستان دارد که راهاندازی هر یک از این موزهها از جمله موزه سنگ در اسدآباد این موزه را در استان همدان بینظیر خواهد کرد.
اکبری شایگان با اشاره به تحویل بیش از ۵۰۰ عکس تاریخی توسط مردم شهرستان اسدآباد برای راه اندازی موزه عکس به اداره میراث فرهنگی ادامه داد: وجود موزه سنگ و عکس در شهرستان میتواند از نقش موثری در درآمدزایی، اشتغال و جذب گردشگر شهرستان برخوردار باشد.
وی همچنین با اشاره به موزه تاریخ و فرهنگ اسدآباد به عنوان تنها موزه شهرستان تصریحکرد: این موزه شامل ۵۵۰ اثر تاریخی و قدیمی از دوره پارت تا عصر معاصر بوده که در سال ۸۷ افتتاح و راه اندازی شده است.
به گزارش ایسنا،شهرستان اسدآباد دارای ۱۵۰ اثر تاریخی و فرهنگی است که تا کنون از این تعداد آثار ۵۹ اثر ثبت فهرست آثار ملی کشور شده است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰