زندگی در اسکاتلند برای ایرانیان

آیا تا کنون به این فکر کرده‌اید که ایرانیان ساکن اسکاتلند چگونه زندگی می‌کنند ؟ اگر به تازگی، از دانشگاه‌های اسکاتلند پذیرش گرفته اید یا قصد اشتغال در اسکاتلند را دارید، حتما سوال‌هایی برایتان پیش آمده از جمله این که: بریتانیا کجاست؟ جمعیت اسکاتلند چند نفر است؟ ویزاهای اسکاتلند برای ایرانیان چیست؟ روش اقدام و

کد خبر : 485559
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۶
زندگی در اسکاتلند برای ایرانیان


آیا تا کنون به این فکر کرده‌اید که ایرانیان ساکن اسکاتلند چگونه زندگی می‌کنند ؟ اگر به تازگی، از دانشگاه‌های اسکاتلند پذیرش گرفته اید یا قصد اشتغال در اسکاتلند را دارید، حتما سوال‌هایی برایتان پیش آمده از جمله این که:

  • بریتانیا کجاست؟
  • جمعیت اسکاتلند چند نفر است؟
  • ویزاهای اسکاتلند برای ایرانیان چیست؟
  • روش اقدام و مدارک لازم برای هر ویزا کدام است ؟
  • سبک زندگی ایرانیان مقیم اسکاتلند چگونه است؟

در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید.

 اسکاتلند کجاست؟

اسکاتلند، یکی از کشورهای واقع در شمال بریتانیا است. در حقیقت اسکاتلند به همراه انگلستان و ایرلند شمالی و ولز، بریتانیای کبیر را تشکیل می‌دهند.  پایتخت اسکاتلند شهر «ادینبورگ» است. بیشترین ایرانیان ساکن اسکاتلند در ادینبورگ و گلاسگو  (دیگر شهر معروف و بزرگ اسکاتلند) زندگی می‌کنند.

کشور اسکاتلند اگرچه حکومت قدرتمند و مستقلی دارد اما همچنان در امور سیاسی و بین‌المللی حتی اتفاقات ورزشی،  جزء بریتانیا به شمار می‌آید. از لحاظ قوانین مهاجرتی نیز پیرو بریتانیا است.

مزایای زندگی در اسکاتلند

 از نظر آب‌وهوایی، اسکاتلند منطقه‌ای کوهستانی و سرسبز است که اطراف آن را دریاها و جزیره‌ها احاطه کرده‌است ؛ به همین دلیل تابستان‌هایی خنک اما زمستان‌هایی یخبندان دارد.

اسکاتلند در امور اقتصادی و بانکداری، درمدت کوتاهی رو به ورشکستگی نهاد اما به کمک بریتانیا دوباره احیا شد و امروزه مجدد جزء ابرقدر‌ت‌های اقتصادی معرفی می‌شود. می‌توان اینگونه گفت که  درآمد اصلی آن از فروش نفت و اقلام آن به‌دست می‌آید.

 زبان رایج بین مردم اسکاتلند« انگلیسی» است و دین غالب در این کشور مسیحیت است. یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های فرهنگی این کشور جشنواره‌ی کتاب است که بسیار با شکوه برگزار می‌شود.

اسکاتلند مانند اکثر کشورهای پیشرفته جهان،  مهاجر پذیر است. حدود  شش  هزار ایرانی علاقمند به تجارت و تحصیل  در این کشور سکونت دائمی اختیار کرده‌اند. تقریبا  2هزار نفر آن‌ها در شهر بزرگ گلاسکو اقامت دارند.

 یکی از دلایلی که ایرانیان به زندگی در  اسکاتلند علاقه‌مند می‌شوند شاید قدرت بالای برقراری ارتباط اجتماعی مردم اسکاتلند نسبت به دیگر کشورهای بریتانیا باشد. اسکاتلندی‌ها  مردمی خونگرم و مهربان هستند، همچنین برخی از رسومات  مشترک بین دو کشور از جمله اصول تعلیم و تربیت، مراسمات سال‌نو، حتی سبک آشپزی،  ارتباط و زندگی ایرانیان را در اسکاتلند راحت‌تر می‌کند.

بیشترین روش‌های مهاجرت ایرانیان به اسکاتلند کدام است؟

بیشترین ویزایی که برای مهاجرت به اسکاتلند مورد استفاده ایرانیان است ویزای تحصیلی و ویزای کاری است.ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیلات در دانشگاه‌ها و کالج‌های اسکاتلند در مقاطع مختلف است. ویزای کاری نیز برای افرادی صادر می‌شود که مشمول شرایط لازم برای کار در اسکاتلند باشند.

 اسکاتلند برای پذیرش دانشگاهی از قوانین مخصوص به خود پیروی می‌کند. اما در قوانین پذیرش کاری تقریبا مشابه با پذیرش‌های سایر مناطق بریتانیا است.

اکثر ایرانیان برای کار و تجارت یا ادامه تحصیل به اسکاتلند مهاجرت می‌کنند و تعداد افرادی که به دلیل ازدواج یا سرمایه‌گذاری به اسکاتلند مهاجرت کرده‌اند بسیار کم است. در ادامه جزییات دو نوع  ویزای مورد استفاده ایرانیان را شرح می‌دهیم.

  • ویزای تحصیلی اسکاتلند

یکی از ویزاهای بسیار پرطرفدار در بین جوانان ایرانی است. برای درخواست این ویزا باید ابتدا از یک  دانشگاه در اسکاتلند پذیرش بگیرید. دانشگاه‌های اسکاتلند همگی سایت دارند و شرایط پذیرش دانشجو‌ی خارجی به همراه زمان ثبت درخواست را اطلاع رسانی می‌کنند.

 برای مهاجرت تحصیلی به اسکاتلند به مدارکی مانند:

  • مدارک شناسایی
  • پاسپورت
  • کارت پایان خدمت
  • آخرین مدرک تحصیلی قبلی
  • ریز نمرات مقطع قبلی
  • مدرک آیلتس یا تافل زبان انگلیسی
  • مدارک اثبات سلامت جسمی و روحی
  • فرم درخواست پذیرش
  • ارائه تحقیقات، مقالات علمی و سوابق فعالیت‌های پژوهشی
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه

لازم است فرم‌هایی را به عنوان درخواست ادامه تحصیل  با دقت و صداقت پرکرده و به همراه ترجمه و اصل مدارک ( که بالاتر ذکر شد ) برای دانشگاه مورد نظر در اسکاتلند بفرستید.

ایرانیان مقیم اسکاتلندایرانیان مقیم اسکاتلند

در صورتی که با پذیرش شما در دانشگاه موافقت شود به شما از طریق ایمیل اطلاع می‌دهند و نامه‌ای تحت عنوان «نامه پذیرش» به صورت آنلاین برایتان ارسال می‌شود. حالا وقت آن رسیده که به سفارت بریتانیا، درخواست ویزای تحصیلی دهید.

برای درخواست ویزای تحصیلی نیز، مدارکی از قبیل نامه‌ی پذیرش از دانشگاه‌، مدارک شناسایی ، پاسپورت، سوابق تحصیلی ، روزومه فردی، نامه گردش حساب بانکی ، تمکن مالی، مدرک معتبر زبان، عکس ، و پر کردن  فرم‌های لازم برای سفارت نیاز است.

توجه به این نکته ضروریست که ممکن است با وجود داشتن نامه پذیرش از دانشگاه ، به هر دلیلی، سفارت بریتانیا با درخواست ویزای شما مخالف کرده و به اصطلاح پرونده‌ی مهاجرت شما ریجکت شود‌. اما اگر با درخواست شما موافقت شود، ویزای تحصیلی با تاریخ ورود و خروج مشخص برایتان صادر خواهد شد‌.

با داشتن ویزای تحصیلی این امکان به افراد داده می‌شود که از تمام امکانات رفاهی و تحصیلی در اسکاتلند  به مدت مشخصی (نسبت به دوره‌ی تحصیل از  3 تا 10سال) با پرداخت شهریه ،  استفاده کنند.

دریافت ویزای کار اسکاتلند، بسیار باارزش و بسیار سخت است. اسکاتلند جزو  کشورهای پیشرفته با شهرهای بزرگ و ثروتمندی است که فرصت راه‌اندازی کارهای جدید با هزینه‌ی نسبتا پایینی را به افراد می‌دهد. همچنین کار کردن در اسکاتلند مزایای زیادی نیز دارد که در همین مقاله به آن خواهیم پرداخت‌.

ویزای کاری اسکاتلند سه نوع بلند مدت، کوتاه مدت و ویزای سرمایه گذاری است.

  • ویزای بلند مدت

برای درخواست ویزای کار بلند مدت ، ابتدا باید از سایت‌های کاریابی مجاز، به جستجوی کار مناسب ، تحت نظر کارفرمای قانونی پرداخت.  نکته‌ی مهم در کاریابی این است که کارفرما در اسکاتلند باید به شغل و تخصص شما نیاز داشته باشد و در اسکاتلند هیچ فرد مناسبی برای این حرفه پیدا نشود.

 در حقیقت تمام وظیفه‌ی گرفتن ویزای کاری به خصوص برای مشاغل مهارتی مانند نانوایی، آشپز ایرانی. جوشکار و  از این قبیل، بر عهده‌ی شخص کارفرماست. یعنی وی باید شخصا در اسکاتلند برای گرفتن ویزای کارمند خود اقدام کند و واو را وارد خاک اسکاتلند کند‌.

اغلب ویزا‌های کاری بریتانیا، با داشتن  دعوت‌نامه‌ی کاری از طرف کارفرما یا شرکت‌ها و توسط سفارت بریتانیا صادر می‌شود. مدت‌ اقامت با توجه به نوع کار ، مختلف است. در موارد اندکی،  افراد نخبه، استعداد درخشان، مخترع و … توسط شرکت‌های معتبر در اسکاتلند، دعوت به همکاری می‌شوند.

  • ویزای کوتاه مدت

این ویزا برای افرادی که قصد ایجاد کسب و کار در اسکاتلند را دارند ، صادر می‌شود. افراد کارآفرین ، ایده‌ی  خود را با ، جزییات برنامه‌ی اشتغال زایی، و میزان سرمایه مورد نیاز و اهداف و شرایط  با مدارک لازم برای،  شرکت‌ها و موسسسات مختلف ایمیل می‌کنند.  در صورت موافقت با طرح فرد کار‌آفرین،  وی پذیرش می‌شود و ویزای کوتاه مدت اسکاتلند به او تعلق می‌گیرد.

این ویزا دو ساله است یعنی فرد کارآفرین به مدت 2سال در اسکاتلند مشغول به کار می‌شود و دولت از آن‌ها حمایت می‌کند، چنانچه در این مدت ایده‌ی فرد، کارآیی لازم را نداشته باشد یا به هر دلیلی  طرح به  نتیجه نرسد، ویزای کوتاه مدت  باطل می‌شود.

  • ویزای سرمایه گذاری

نوع دیگری از ویزای کاری اسکاتلند، ویزای سرمایه گذاری است . برای اخذ این ویزا، فرد باید دارای تمکن مالی بالایی باشد و مبلغی معادل با ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه خود را به اسکاتلند، منتقل کند. در این صورت می‌تواند ویزای سرمایه‌گذاری دریافت کند و سپس سرمایه‌ی خود را در راه پیشرفت و اعتلای اسکاتلند به ‌کار بگیرد.

مزایا و معایب زندگی در اسکاتلندمزایا و معایب زندگی در اسکاتلند

زندگی ایرانیان در اسکاتلند

مهاجرت به اسکاتلند یک تجربه‌ی کاملا شخصی است و نظرات از فردی تا فرد دیگر متفاوت است. همه چیز بستگی به این دارد که شخص از زندگی و کار در اسکاتلند چه توقعی دارد؟ سلیقه و علایق او چیست و چه سبک زندگی را می‌پسندد؟

با توجه به همین نکات ممکن است برای یک ایرانی ، اسکاتلند کشوری بسیار مناسب زندگی باشد و از نظر ایرانی دیگر تحمل زندگی در اسکاتلند سخت و طاقت فرسا باشد! ایرانیان مقیم اسکاتلند چه میگویند؟ در ادامه‌ی این مقاله تجربه‌ی  ایرانیان ساکن اسکاتلند را بررسی می‌کنیم:

👈تجربه‌ی احسان از زندگی در اسکاتلند

وقتی پروازم به ادینبورگ به زمین نشست و وارد اسکاتلند شدم خیلی هیجانزده بودم. تو اولین مکالمه انگلیسی‌ام با مهمانداران هواپیما احساس خوبی داشتم اما وقتی با مامور فرودگاه صحبت کردم،  هیچی از حرفاش نفهمیدم. این بزرگترین چالش برای من بود : لهجه‌ی اسکاتلندی!

اسکاتلندی‌ها لهجه‌ی خاصی دارن. انگلیسی رو طوری صحبت می‌کنن که دفعات اول به هیچ عنوان متوجه نمیشی و زمان می‌بره تا درک کنی چی میگن. مراکز رسمی، اداره‌ها، بانک و شرکت‌ و دانشگاه‌ها خیلی بهتر صحبت می‌کنند‌ یعنی با وجود لهجه متوجه حرفاشون میشی مثلا لهجه‌ی اراکی‌ها یا لهجه‌ی کاشانی‌ها  طوریه که سایر ایرانی‌ها متوجه حرفاشون میشن . اما لهجه‌ی مازندرانی، مشهدی و کرمانی غلیظ تره و فهمش سخت تره.

اسکاتلند هم دقیقا همینطوره. شهرهای مختلف لهجه‌های متفاوتی دارند و حتی داخل شهر هم‌، لهجه در اداره و مدرسه، با لهجه  مغازه‌دار و… فرق می‌کنه. اما یه نکته ریز این بود که درست برعکس ایران، توی اسکاتلند، هرچی به سمت روستاها میرین لهجه‌ها روان تر و خوش فهم ترمیشه و از غلظت لهجه کم میشه .

اگه یه روزی موفق بشین انگلیسی با لهجه‌ی اسکاتی رو بفهمین و درک کنین، بدونین با سایر لهجه‌های انگلیسی در دنیا، هرگز مشکلی نخواهید داشت !

تجربه زندگی در اسکاتلندتجربه زندگی در اسکاتلند

👈تجربه‌ی مهرناز از زندگی در اسکاتلند

به نظرم بهترین و امن ترین  روش مهاجرت به اسکاتلند ، ویزای دانشجوییه. کافیه خودت رو برسونی اسکاتلند. بعدش راه‌هایی هست که نوع ویزاتو تغییر بدی و موندگار بشی. ویزای دانشجویی نه سرمایه می‌خواد و نه سختگیری داره. فقط باید زبان بخونی در حدی که بتونی انگلیسی به خوبی حرف بزنی وانگلیسی درس بخونی و تحقیق انجام بدی و اینا.

اینجا دانشجوها اگر قبل از ورود به دانشگاه ، سه سال ساکن اسکاتلند بوده باشن دیگه شهریه نمیدن و تحصیلات براشون رایگانه حتی اگه اسکاتلندی نباشن بازم همینه و فرق نمیذارن.

دانشگاه به دانشجوها کمک هزینه میده که بتونن خونه اجاره کنن و زندگی شون روبگذرونن. تازه دانشجوها مجاز هستن هفته‌ای ۲۴ ساعت کار بکنن.

اما اگر دانشجو بین‌المللی وارد اسکاتلند بشه و بخواد بره دانشگاه( یعنی سابقه سکونت سه ساله نداشته باشه) باید شهریه بده. مبلغ شهریه با توجه به اینکه رشته‌ات چیه کدوم دانشگاهی و چه مقطعی هستی فرق می‌کنه. مبلغ شهریه از سالانه ۱۳ هزارپوند شروع میشه ومیره بالاتر.

👈تجربه‌‌ی تینا از زندگی در اسکاتلند

  یکی از خوبیای   زندگی با مردم اسکاتلند برای ایرانی‌ها،  مهمان نوازی و مهربونی شونه. با مهاجران خیلی گرم و صمیمی برخورد می‌کنن و به قول ما : تحویلمون میگیرن!

اما مردم اسکاتلند گاهی برخوردهای ناراحت کننده دارن. مثلا می‌خوان شوخی کنن ولی به ما برمیخوره. اونا خیلی راحت همدیگه رو یا مهاجرا رو مسخره می‌کنن این باعث میشه خیلی ناراحت بشی اما بعد از مدتی میفهمیم که تو دلشون چیزی نیست و فقط میخوان شوخ‌طبعی کرده باشن.

چیزی که منو اذیت می‌کنه موندن طولانی تو نوبت پزشک هستش‌. برای ما ایرانی‌ها که تا اراده می‌کنیم تو مطب پزشک متخصص نشستیم خیلی سخته که باید ماه‌ها منتظر بمونیم تا بتونیم توسط پزشک ویزیت بشیم. خیلی وقت‌ها مریضی دیگه خوب میشه و هنوز نوبتت نشده. البته این درصورتی هستش که از خدمات رایگان درمانی که دولت ارائه میده استفاده کنی اگر بخوای خصوصی بری سریع نوبتت میشه ولی وحشتناک گرونه.

👈تجربه بهمن از زندگی در  اسکاتلند

اسکاتلند کشور بسیار تاریخی و زیباییه  در جای جای شهرها  میشه قلعه‌ها،کلیسا‌ها، قصر‌های قدیمی و  نماد‌های مختلف تاریخ و هنر رو مشاهده کرد. چیزی که برام جالبه اینه که موزه‌ها و مکان‌‌های دیدنی تاریخی در اسکاتلند اغلب بدون ورودی و رایگان هستند.

اسکاتلند هوای بادی و سردی داره. حتی روزهای آفتابی بازهم باد سرد میاد و احساس سرما می‌کنیم. تو اسکاتلند ممکنه صبح بیدار بشیم و ببینیم هوا آفتابیه، تا برسیم محل کار هوا ابری و بارونی بشه. یا اینکه بخوای بری جایی و هوا گرم باشه و بدون کاپشن بری اما بعد که میرسی یه دفعه خیلی سرد میشه  و نیازی به لباس گرم  داری.

 تو اسکاتلند زیاد آفتاب و نور رو نمی‌بینی بعضی روزای پاییز، ساعت سه و نیم بعد از ظهر خورشید غروب می‌کنه‌ و روز بعد ساعت هشت و نیم صبح طلوع می‌کنه. مثلا اگر کسی از جنوب ایران و با تجربه آفتاب و نور فراوان مهاجرت کنه اسکاتلند شاید این همه تاریکی براش سخت باشه.

👈 تجربه مریم از زندگی در اسکاتلند

امنیت اسکاتلند برام خیلی لذت بخشه. بارها شده تو یه مسیر خلوت پیاده روی کردم و هیچکس مزاحمم نشده. من از زندگی تو جاهای خلوت و بی سرو صدا لذت می‌برم و اصلا دوست ندارم عمرم رو توی ترافیک و صف و شلوغی هدر بدم. که خوشبختانه اسکاتلند دقیقا همینطوره.

 کلا اسکاتلند پنج میلیون جمعیت داره و خیلی آروم و خلوته . مغازه‌ها نسبتا زود می‌بندن و خبری از ترافیک نیست. با این حال‌، زندگی تو مناطق روستایی اسکاتلند خیلی عالی‌تر و امن تر از شهر هاست.  آمار جرم و جنایت تو این مناطق نزدیک به صفره. فقط کمی مشکل رفت و آمد به شهر وجود داره که باعث افزایش هزینه‌ها میشه و اینکه تو روستاها فرصت‌های شغلی زیادی وجود نداره.

یکی دیگه از خوبیای اسکاتلند سیستم حمل و نقل عمومی هستش که بسیار قوی و منظم و پیشرفته اس. وقتی تو شهر و روستا‌های  اسکاتلند قدم میزنم از دیدن سرسبزی و زیبایی فراوان شگفت زده میشم. اسکاتلند پر از پارک و پارک جنگلی و دریاچه و طبیعت بکر و تماشاییه. حیوانات در اسکاتلند به انسان‌ها نزدیک میشن و میدونن بهشون آزار نمیرسه.

دریاچه‌ها قو و پرنده‌های آبی زیبا و رنگارنگ داره ، همه جای شهر کبوتر‌ها هستند ، پارک‌ها اغلب سنجاب و روباه دارن. تو مناطق روستایی، گوزن‌ها کاملا به خونه‌ها نزدیک میشن و این تجربه‌ها خیلی شیرین و تکرارنشدنیه.

👈 تجربه  فرزانه از زندگی در اسکاتلند

چیزی که برای من عجیب بود، آشپزخونه‌های کوچیک و کم امکانات( به نسبت ایران) خونه‌های اسکاتلند بود. بعد از گذشت زمان متوجه شدم اسکاتلندی‌ها خیلی تنوع غذایی ندارن و اصلا خانوم‌ها وقت‌شون رو توی آشپزخونه نمی‌گذرونن. اسکاتلندی‌ها بسیار علاقه‌مند به صرف غذا در بیرون از منزل هستن. یعنی یه موضوع خیلی عادی هستش که غذای بیرون میخورن و حتی مهمونی‌هاشون رو هم بیرون از خونه برگزار می‌کنند.

با این که کشور پربارانی هست اما  کشاورزی اسکاتلند به خاطر کمبود نور خورشید و سرمای زیاد  ضعیفه. اینجا به وفور  محصولات کشاورزی که زیر خاک رشد می‌کنند وجود داره. مثل سیب زمینی، هویج و … . سیب زمینی انواع مدل‌های مختلفی داره و به همین خاطر تو اکثرغذاهای اسکاتلندی یه مدل سیب زمینی حتما  هست. اکثر رستوران های اینجا رو چینی‌ها و ایتالیایی ها تأسیس و اداره می‌کنند.

👈تجربه‌ی علی از زندگی در اسکاتلند

اولین چیزی که بعد ورود به اسکاتلند دچارش میشی، شوک فرهنگیه! ینی تفاوت‌ های فرهنگ ایران و اسکاتلند اما خب بعد از مدتی سازگار میشی. اینجا یه سری خونه‌های دولتی هستن که به همه حتی مهاجرا تعلق میگیره و قیمت کرایه خیلی ارزونی دارن، اما خود خونه زیاد شیک و پیک نیست.

اگه خونه دولتی نخوای ،باید خونه شخصی اجاره کنی که خیلی خیلی سخته. خونه‌های شخصی هم خیلی گرونن هم چون اینجا صاحب خونه نمی‌تونه مستاجر رو به راحتی بیرون کنه قبل از اینکه خونه رو به اجاره بده خیلی سخت‌گیری می‌کنه، مستاجر باید حداقل ۶ ماه توی اسکاتلند کار کرده باشه و فیش حقوقی ارائه بده و درآمدش طوری باشه که صاحب خونه مطمئن باشه می‌تونه کرایه رو بپردازه ، بعضی صاحب خونه‌ها همون اول کل کرایه رو یکجا می‌گیرند.

بعضی وقت‌ها هم میگن یک نفر دیگه رو که حقوق خیلی خوبی داره بیار که گارانتی کنه تو می‌تونی کرایه منو بپردازی و اگر تو نتونستی اون بپردازه!   کلا خرید خونه در اسکاتلند آسون تر از اجاره‌ی خونه است.

سبک کلی خونه‌ها توی یک منطقه شبیه همن. این باعث میشه اختلاف طبقاتی به صفر برسه. خونه‌ی تو و خونه افراد هم محله‌ای تو کاملاً  از لحاظ معماری و متراژ خونه و نمای بیرونی، یکی هستند اما مثلاً تو درآمد کمی داری ولی همسایه‌ات فوق العاده درآمد بالایی داره اما سبک زندگی و ظاهر خونه‌ها مثل همه و این باعث میشه احساس اختلاف طبقاتی نکنی.ک لاً اسکاتلندی‌ها ساده زیست هستند، خونه زندگی شون معمولیه و  نود درصدشون اهل تجملات نیستن.

👈تجربه لیلا از زندگی در اسکاتلند

به نظر من اسکاتلندی‌ها نژاد پرستن. اونا به خودشون اهمیت زیادی میدن و مهاجرین رو غریبه و شهروند درجه دو میدونن. ممکنه تو خیابون یا محیط‌های عمومی بهتون به خاطر رنگ و نژاد بی احترامی بشه. اما در کل کشور قشنگیه، جشنواره‌های زیادی دارن، لباس ملی نسبتا عجیبی دارن به اسم « کیلت» که آقایون دامن میپوشن  و یه موسیقی سنتی رو می‌نوازن. رو دامنشون هم خیلی تعصب دارن و نماد وطن پرستی می‌دونن. دولت اسکاتلند، به مردم خدمات خوبی ارائه میده تا جلو مهاجرت اونها به لندن یا سایر مناطق رو بگیره. قیمت‌ها و هزینه‌ها تو شهرای بزرگشون مثل گلاسگو و ادینبورگ خیلی بالاست اما بازهم به نسبت لندن ارزونتره.

اسکاتلند پروازهای متنوع و با قیمت مناسب به نقاط مختلف جهان نداره و باید برای این پروازها به لندن برید. سکوت و تاریکی و سردی اسکاتلند زمینه ساز افسردگی ومشکلات روحی هستش.

مزایای زندگی در اسکاتلند

  • وجود فرصت‌های شغلی فراوان
  • حمایتگر بودن دولت بریتانیا
  • وجود دانشگاه‌هایی با سطح علمی بالا
  • درآمد خوب
  • طبیعت سرسبز و زیبا
  • امکانات زندگی پیشرفته
  • امنیت
  • درمان رایگان
  • تعطیلی سالانه زیاد
  • کشوری تاریخی و با ساختمان‌های قدیمی و بسیار زیبا
  • جشنواره‌ها و فستیوال‌های شاد و جذاب و متنوع
  • مردم خونگرم و اهل معاشرت
  • در دسترس بودن امکانات رفاهی
  • هزینه پایین زندگی در مقایسه با انگلستان

معایب زندگی در اسکاتلند برای ایرانیان

  • آب‌‌وهوا‌ی سرد و کم آفتاب
  • مالیات سنگین
  • سختی دریافت ویزا
  • دیدگاه‌های نژادپرستانه
  • نوبت دهی طولانی درمان رایگان
  • سختی لهجه اسکاتلندی
  • گرانی در دوشهر گلاسگو و ادینبورگ
  • سختی و هزینه بالای اجاره خانه
  • سختی زندگی در مناطق روستایی
  • زمستان‌های تاریک و طولانی
  • شوخی‌های بیجای مردم اسکاتلند
  • گرانی بنزین
  • سختی بازکردن حساب بانکی برای مهاجران

سوالات متداول

  • اسکاتلند کجاست؟

اسکاتلند بخش شمالی بریتانیای کبیر است.

  • مهاجرت به اسکاتلند از چه طریقی ممکن است؟

ویزای تحصیلی ، ویزای کاری، ویزای سرمایه‌گذاری ، ازدواج، پناهندگی

  • بهترین روش مهاجرت ایرانیان به اسکاتلند کدام است ؟

ویزای تحصیلی

  • ایرانیان در کدام شهر اسکاتلند زندگی می‌کنند؟

بیشترین آنها در گلاسگو و ادینبورگ ساکن هستند.

  • تجربه‌ی ایرانیان مقیم اسکاتلند چگونه است؟

بستگی به توقعات شخصی، علایق، سبک زندگی و میزان درآمد و تحصیلات دارد.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.