روستای کنگ در محاصره اقامتگاه‌های بدون مجوز

ایسنا/خراسان رضوی نایب رئیس جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در روستای کنگ شهرستان بینالود ۲۰ اقامتگاه بوم‌گردی غیر مجاز مشغول به فعالیت هستند. محمدحسن حسین‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی به برخی از اقامتگاه‌ها مجوزی با عنوان اقامتگاه بوم‌گردی داده است.

کد خبر : 180822
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۸:۱۸
روستای کنگ در محاصره اقامتگاه‌های بدون مجوز



ایسنا/خراسان رضوی نایب رئیس جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در روستای کنگ شهرستان بینالود ۲۰ اقامتگاه بوم‌گردی غیر مجاز مشغول به فعالیت هستند.

محمدحسن حسین‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی به برخی از اقامتگاه‌ها مجوزی با عنوان اقامتگاه بوم‌گردی داده است. در حال حاضر ۱۴۰ اقامتگاه بوم‌گردی در استان و ۱۶ اقامتگاه در شهرستان بینالود فعال هستند.

وی اضافه کرد: روستای کنگ یکی از روستاهای شهرستان بینالود و روستای نمونه گردشگری است که ۲۰ اقامتگاه بوم‌گردی بدون مجوز در آن فعال هستند و تنها حدود ۵ اقامتگاه دارای مجوز در حال حاضر در این روستا وجود دارند. البته در دیگر روستاها نیز این مشکل کاملا قابل رویت است.

نایب رئیس جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه عدم برخورد مناسب باعث افزایش اقامتگاه‌های غیرمجاز می‌شود، ادامه داد: اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در مقابل درخواست برخورد با این اقامتگاه‌ها واکنشی نشان نمی‌دهد. این رفتار باعث می‌شود افراد به سمت اخذ مجوز نروند و افرادی که برای گرفتن مجوز یک سال تلاش و هزینه کرده بودند، کارشان بیهوده شود. سوال اینجاست که چرا افراد باید با این شرایط به سمت ثبت‌نام در سامانه، ایجاد شرایط دریافت مجوز، پرداخت مالیات و حق بیمه بروند؟

حسین‌پور بیان کرد: هر اقامتگاه بوم‌گردی برای دریافت مجوز باید مدارکی مانند عدم سوء پیشینه، عدم اعتیاد و مدارک دیگری را تهیه و بارگذاری کند. اقامتگاه‌های غیرمجاز هیچ کدام از این مدارک را تهیه نکردند. همچنین از نظر امنیت، دوربین مداربسته، موارد بهداشتی، موادغذایی و طبخ آن و ورود و خروج مهمان کنترل نمی‌شوند. از جایی که مجوز ندارند اداره اماکن نیز نمی‌تواند در صورت وجود مشکل به مباحث ورود کرده و برخورد قانونی انجام دهد.

وی تصریح کرد: از جایی که هیچ چهارچوبی برای پذیرش مهمان در این خانه‌ها نیست و نکات امنیتی رعایت نمی‌شود، مشکلات زیادی ممکن است ایجاد شود و این اتفاقات ممکن است باعث بدنام شدن یک روستا شود که این موارد برای یک روستای گردشگری خوشایند نیست.

نایب رئیس جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان خراسان رضوی تاکید کرد: اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان رضوی تاکید دارد که تمام اقامتگاه‌ها باید مجوز بگیرند اما با وجود چنین شرایطی که اداره‌کل نظارتی بر مجوزها به صورت خاص ندارد و برخوردی با خانه‌هایی که در حال حاضر بدون مجوز در حال فعالیت هستند، نمی‌کنند برای اخذ مجوز اقدامی نخواهند کرد.

گفتنی است که این اقامتگاه‌های غیرمجاز بنرهای تبلیغاتی خود را به راحتی در سطح شهر پخش کرده‌اند و بر سردر آن‌ها تابلوهایی با عنوان مجتمع اقامتی نصب شده است. این در حالی است که اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان رضوی واکنشی نسبت به این موضوع نشان نمی‌دهد و منتظر است این اقامتگاه‌ها خود برای دریافت مجوز اقدام کنند.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.