روز جهانی مهاجرت – 18 دسامبر – مهاجرت به کانادا
روز جهانی مهاجرت – 18 دسامبر 18 دسامبر مصادف با 27 آذر ماه توسط سازمان یونسکو به نام روز جهانی مهاجرت نامگذاری و در تقویم جهانی ثبت شده است. این روز از سال 1990 تا به کنون گرامی داشته میشود. روز جهانی مهاجرت هر ساله با شعار «مهاجرت با حفظ کرامت انسانی» در سراسر دنیا
روز جهانی مهاجرت – 18 دسامبر
18 دسامبر مصادف با 27 آذر ماه توسط سازمان یونسکو به نام روز جهانی مهاجرت نامگذاری و در تقویم جهانی ثبت شده است. این روز از سال 1990 تا به کنون گرامی داشته میشود. روز جهانی مهاجرت هر ساله با شعار «مهاجرت با حفظ کرامت انسانی» در سراسر دنیا گرامی داشته می شود.
مهاجر کسی است که با هدف خاصی وطن خود را ترک میکند و شهر یا کشور دیگری برای اقامت و ادامه زندگی انتخاب می کند. مهمترین انگیزه برای مهاجرت فقر، کمبود غذا، بلایای طبیعی، جنگ، بیکاری و نا امنی است. عمده دلیل مهاجرت ساختن آینده بهتر برای فرزندان است. از طرفی چشم پوشی از تمام وابستگی های دیار خود مسئله قابل توجهی است که مهاجران درگیر آن هستند.
معمولا با شنیدن نام مهاجرت آنچه که به ذهن شنونده خطور میکند مهاجرت جنگ زدگان یا مهاجرت مردم روستایی به شهر میباشد اما باید بدانید که مهاجرت را می توان به دو بخش مهاجرت داخلی و خارجی تقسیم کرد.
ساکنان اطراف شهرها هر روزه برای کسب درآمد به مراکز شهرها مهاجرت داخلی انجام می دهند. برخی از افراد نیز از راه های مختلف اقدام به مهاجرت به خارج از کشور میکنند.
سازمان جهانی مهاجرت اعلام نموده است که شغل مهاجران و درآمد آنها بخش مهمی از اقتصاد جهانی را شامل میشود و سبب رشد و بهبود آن نیز میشود. به همین دلیل کشورهای ثروتمند باید درهای ورود افراد به کشور خود را باز کنند.
سند بین المللی مهاجرت
چندی پیش در کنفرانس سازمان ملل متحد در مراکش «سند بین المللی مهاجرت» به امضای 164 کشور از 193 کشور عضو سازمان ملل متحد رسید.
این سند که «مهاجرت امن، منظم و مرتب» نام گرفته، در تلاش است تا اهدافی مانند «مبارزه با مشکلات ساختاری کشورها که مردم را وادار به ترک وطن می کند» هم چنین «سازماندهی عملیات دریایی نجات»، «تقویت اقدام فرا ملی علیه قاچاق مهاجران» و «دسترسی مهاجران به خدمات اساسی» را در چشم انداز سال 2030 تحقق بخشد.
تقریباً 281 میلیون نفر در سال 2020 مهاجر بین المللی بودند که 3.6 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می داد.
بر طبق آخرین گزارشهای سازمان ملل متحد، در حال حاضر مهاجران بین المللی 3.5 درصد جمعیت جهانی را شامل میشوند که این رقم در سال 2000 به طور تقریبی 2.8 درصد بوده است. این تخمینها بر اساس آمار های رسمی ملی افراد متولد جمعیت خارجی از طریق سرشماری و ثبت جمعیت یا نظر سنجی های ملی به دست می آید.
در سال 2019 اروپا میزبان بیشترین تعداد مهاجر بین المللی ( 82 میلیون ) نفر بوده است و آمریکای شمالی با 59 میلیون نفر مهاجر در رتبهی دوم قرار میگیرد. بر اساس آمار جهانی مهاجران بین المللی، مهاجرت زنان و دختران از 49 درصد در سال 2000 به 48 درصد در سال 2019 رسیده که کاهش کمی داشته است. گزارش ها نشان میدهند که یک نفر از هر هفت مهاجر بین المللی زیر 20 سال سن دارد. همچنین سه نفر از هر چهار مهاجر بین المللی در سنین بین 20 تا 64 سال هستند.
هدف مهاجرت در سال 2021: “بهره گیری از پتانسیل تحرک انسانی”
مهاجران با افزایش دانش و شبکه ها و مهارت های خود در ایجاد جوامع قوی تر و انعطاف پذیرتر مشارکت می کنند. چشم انداز اجتماعی و اقتصادی جهانی را می توان از طریق تصمیم گیری های تاثیرگذار برای رسیدگی به چالش ها و فرصت های ارائه شده توسط تحرک جهانی و افراد در حال حرکت شکل داد.
پیمان جهانی برای مهاجرت ایمن و منظم (GCM) فرصتی برای راهنمایی و فعال کردن خلاقیت انسانها را ایجاد می کند.
سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) از زمان ظهور خود در 70 سال پیش به میلیون ها مهاجر کمک کرده است. هم چنین به تعداد زیادی از اروپاییان آواره در جنگ جهانی دوم نیز کمک کرد و همچنان به رهبری در ارتقای مدیریت انسانی و منظم در امر مهاجرت ادامه می دهد.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰