رشته مهندسی الکترونیک : معرفی بهترین کشورها و شهرها برای ادامه تحصیل
تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور داوطلبان بسیاری دارد و سالیانه تعداد زیادی از متقاضیان اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای خارج از کشور در این زمینه میکنند. دربارهی رشته مهندسی الکترونیک باید گفت که این رشته شامل مطالعه و بررسی مدارها، طراحی و ساخت و کنترل قطعات دستگاههای الکترونیکی است. مطالعهی
تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور داوطلبان بسیاری دارد و سالیانه تعداد زیادی از متقاضیان اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای خارج از کشور در این زمینه میکنند. دربارهی رشته مهندسی الکترونیک باید گفت که این رشته شامل مطالعه و بررسی مدارها، طراحی و ساخت و کنترل قطعات دستگاههای الکترونیکی است. مطالعهی دستگاههای الکترونیکی و برنامههای مهندسی الکترونیکی باعث میشود که دانشجویان با مهارتهای لازم در مورد این فناوری آشنا شوند و بتوانند دانش لازم دربارهی توسعه و پیشرفت به واسطهی این رشته تحصیلی را به دست بیاورند. باید گفت که رشته مهندسی الکترونیک یکی از رشتههای اصلی مهندسی است و نقش بسیار مهمی در پیشرفت صنعتی و تولیدی دارد. با توجه به اینکه تعداد متقاضیان ادامه تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور زیاد است، در این نوشته به بررسی مزیتهای تحصیل این رشته در دانشگاههای خارجی خواهیم پرداخت. همچنین شما را با چند مقصد تحصیلی برتر به منظور تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور آشنا خواهیم کرد. اگر هدف شما برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور جدی است، پیشنهاد میکنیم که این مطلب را با دقت دنبال کنید.
مطالب ارائه شده در رشته مهندسی الکترونیک
در ابتدا باید به شما بگوییم که به عنوان دانشجوی مهندسی الکترونیک در طول دورهی تحصیلی خود با طراحی، ساخت و آزمایش قطعات الکتریکی آشنا خواهید شد. دانشجویان رشته مهندسی الکترونیک تخصص خود را در زمینههایی مانند مغناطیس، الکترومغناطیس، الکترونیک دیجیتال و الکترونیک قدرت توسعه خواهند داد.
فرصتهای شغلی برای فارغالتحصیلان الکترونیک
دانشجویان به واسطهی آنچه که آموختهاند میتوانند در طیف گستردهای از مشاغل و کارها به فعالیت بپردازند. به عنوان مثال فارغ التحصیلان این رشته میتوانند در مشاغل مربوط به فناوریهای مدرن مانند تلفنهای هوشمند تا انرژی پایدار مشغول به کار شوند.
اهمیت رشته مهندسی الکترونیک
با تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور متوجه خواهید شد که رشته مهندسی الکترونیک نقش مهمی در فعالیتهای جوامع و امور جهان دارد. در حین تحصیل مهندسی الکترونیک خواهید دید که چگونه جوامع در کشورهای مختلف از مباحث رشته مهندسی الکترونیک برای حل و فصل مسائلی مانند ارتباطات، بهداشت و محیط زیست بهره میبرند و به واسطهی این رشته آگاهی جهانی و بینش صنعتی مورد نیاز برای صنایع مهم بینالمللی را به دست میآورند.
ساختار و واحدهای درسی رشته مهندسی الکترونیک
رشتهی مهندسی الکترونیک یکی از رشتههای اصلی گروه فنی و مهندسی است و داوطلبان بسیاری خواهان تحصیل در این رشته هستند. با توجه به اینکه تاثیر و اهمیت این رشته، تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور داوطلبان زیادی دارد و دانشگاههای بسیاری اقدام به ارائه این رشته و زیر شاخههای آن میکنند.
طول دوره کارشناسی مهندسی الکترونیک
باید به این نکته اشاره کرد که هر دانشگاه دارای یک ساختار مخصوص به خود است و طول دوره تحصیل و واحدهای درسی ارائه شده در هر دانشگاه با یکدیگر متفاوت خواهد بود. در بیشتر دانشگاههای بینالمللی تحصیل در دورههای تئوری رشته مهندسی الکترونیک در مقطع کارشناسی حداقل ۳ سال به طول میانجامد. علاوه بر این، بیشتر دانشگاهها یک سال تحصیلی را با عنوان دوره کارآموزی تعیین میکنند. به این ترتیب به طور میانگین تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای خارجی در مقطع کارشناسی حدود ۴ سال طول میکشد.
طول دوره کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی الکترونیک
در برخی از دانشگاهها دوره کارشناسی ارشد پیوسته نیز ارائه میشود که معمولاً بیش از ۴ سال به طول میانجامد. میتوان گفت که این دوره واحدهای درسی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در خود گنجانده است. دانشجویان در سالهای اولیه تحصیل مطالب پایه و دروس تخصصی را فرا میگیرند و در ترمهای نهایی مباحث پیشرفته و پیچیده را مورد مطالعه و بررسی قرار میدهند. دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته مهندسی الکترونیک در بیشتر دانشگاههای خارجی حدود دو سال به طول میانجامد. بالاترین مدرک رسمی ارائه شده در رشته مهندسی الکترونیک، دکترا است. تحصیل در مقطع دکترا در رشته مهندسی الکترونیک با توجه به قوانین هر دانشگاه و شرایط تحصیلی دانشجو و موضوعات مورد پژوهش بین ۴ الی ۷ سال طول میکشد.
مباحث مطرح شده در طول تحصیل مهندسی الکترونیک
همانطور که قبلاً گفته شد ساختار و روشهای آموزشی در هر دانشگاه متفاوت از یکدیگر هستند. بنابراین در هیچ دانشگاهی نمیتوان برنامهی تحصیلی کاملاً یکسانی را یافت. معمولاً بیشتر دانشگاهها به منظور آموزش و پرورش دانشجویان خود در رشته مهندسی الکترونیک ترکیبی از روشهای آموزشی مختلف را در نظر میگیرند. دانشجویان رشته مهندسی الکترونیک در طی دوران تحصیل خود در کلاسهای درسی تئوری و عملی شرکت کرده و به ارائه سخنرانی و شرکت در سمینارها میپردازند. همچنین دانشجویان در آزمایشگاهها و کارگاهها به صورت عملی اطلاعات و تجربهی لازم در زمینه مباحث رشته مهندسی الکترونیک را کسب میکنند. دانشجویان در طول دوره تحصیلی در پایان ترمهای تحصیلی با شرکت در آزمونها و امتحانهای گوناگون مورد سنجش و ارزیابی قرار میگیرد. برخی از واحدهای درسی رشته مهندسی الکترونیک شامل پروژههای عملی هستند و دانشجویان باید پروژههای خود را تحویل دهند. پروژههای دانشجویی ممکن است به صورت گروهی یا به صورت انفرادی انجام شوند.
دروس پایه و اصلی مهندسی الکترونیک
علاوه بر اینها دانشگاههای متفاوت، روشهای گوناگونی را جهت آموزش و ارزیابی دانشجویان تعیین میکنند. به همین دلیل در هیچ کدام از دانشگاهها برنامههای تحصیلی مربوط به رشته مهندسی الکترونیک کاملاً شبیه به هم نخواهند بود. با این حال رشته مهندسی الکترونیک دارای چند مبحث و درس پایه است که در دانشگاهها تدریس میشوند. درسهای اصلی رشته مهندسی الکترونیک عبارت هستند از: الکترونیک آنالوگ، آنالیز مدار، الکترونیک دیجیتال، میدانهای الکترومغناطیسی، مهندسی طراحی و ساخت سیستمها، ارتباطات و سیگنالها و مهندسی برق قدرت.
بهترین کشورها برای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور
با توجه به اینکه رشته مهندسی الکترونیک یکی از رشتههای اصلی گروه فنی و مهندسی است و داوطلبان بسیاری نسبت به تحصیل این رشته اقدام میکنند، بیشتر دانشگاهها در کشورهای مختلف جهان اقدام به ارائهی برنامههای تحصیلی مربوط به رشته مهندسی الکترونیک در مقاطع تحصیلی مختلف میکنند. برخی از کشورها دارای سابقهی درخشان و ممتازی در زمینهی ارائهی رشته مهندسی الکترونیک و زیر شاخههای آن در برخی از دانشگاههای خود هستند. به همین دلیل برخی از کشورها از مقصدهای تحصیلی پرطرفدار برای تحصیل مهندسی الکترونیک در خارج از کشور نزد دانشجویان بینالمللی به شمار میآیند. بدیهی است که تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در این کشورها برای دانشجویان بینالمللی مزیتهای بسیاری به همراه خواهد داشت. در این قسمت به معرفی بهترین کشورها برای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور خواهیم پرداخت. در صورتی که میخواهید به تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور بپردازید، پیشنهاد میکنیم ابتدا روی گرفتن پذیرش تحصیلی از این کشورها تمرکز کنید.
انگلستان
یکی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک انگلستان است. انگلستان دارای دانشگاههای بسیار خوبی است که دارای رتبههای جهانی هستند و خدمات آموزشی خود را با استانداردهای بالای جهانی به دانشجویان بینالمللی ارائه میکنند. دانشگاههای برتر کشور انگلستان کیفیت آموزشی بسیار بالایی دارند و به واسطه سختگیریهای بسیاری که سیستم آموزشی اعمال میکند، این کشور نقش مهمی در پیشبرد اهداف علمی و تحقیقاتی و پژوهشی دارد و دانشگاههای برتر انگلستان معمولاً افراد نخبه و تاثیرگذاری هستند.
هزینه تحصیل در انگلستان چقدر است؟ لیست کاملی از هزینههای دانشجویی در انگلستان
طول دوره مهندسی الکترونیک در انگلستان
طول دورهی مقطع کارشناسی در دانشگاههای انگلستان بین ۳ الی ۴ سال طول میکشد. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک را دارند باید بدانند که کارشناسی ارشد دانشگاههای انگلستان بین ۱ الی ۲ سال به طول میانجامد. تحصیل در مقطع دکترا در رشته مهندسی الکترونیک و زیر شاخههای تخصصی آن در دانشگاههای انگلستان با توجه به برنامههای تحصیلی ارائه شده توسط دانشگاه و پروژههای دانشجویان بین ۳ الی ۶ سال طول میکشد. باید اضافه کرد که شهروندان کشور انگلستان از رفاه اجتماعی بسیار بالایی برخوردار هستند. بنابراین اگر قصد دارید پس از پایان دوره تحصیلی خود در این کشور بمانید، باید بگوییم که مقصد تحصیلی بسیار خوبی را انتخاب کردهاید.
آمریکا
یکی دیگر از مقصدهای تحصیلی ایدهآل برای دانشجویان بینالمللی به منظور تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک کشور آمریکا است. آمریکا دارای چندین دانشگاه برتر جهانی است که از دانشجویان بینالمللی پذیرش میگیرند و نقش مهمی در پرورش استعدادها و تواناییهای دانشجویان و تعلیم و تربیت افراد نخبه دارند. باید بدانید که سیستم آموزشی آمریکا دارای شهرت بسیار بالایی است و دانشگاهها و موسسات آموزش عالی آمریکایی با دنبال کردن دستورالعملهای سیستم آموزشی این کشور نقش بسیار مهمی در پیشرفتهای علمی جهانی و ارائه راهکارهای مفید و خلاقانه برای حل و فصل مشکلات منطقه و جهان ارائه میکنند.
موفقیت در اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای کشور آمریکا به منظور ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک کمک فراوانی به پیشرفت تحصیلی و تضمین آینده کاری شما خواهد کرد. چرا که با فارغ التحصیلی از یک دانشگاه معتبر میتوانید به راحتی وارد بازار کار حرفهای شده و آموختههای خود را به صورت تجربی و عملی به کار بگیرید. با انتخاب آمریکا به عنوان مقصد تحصیلی برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک گزینههای بسیاری برای انتخاب دانشگاه روبروی خود خواهید داشت. چرا که این کشور دارای دانشگاههای متعددی است که امکان تحصیل برای دانشجویان بینالمللی را فراهم میکنند.
هزینه تحصیل در آمریکا چقدر است؟ لیست کاملی از هزینههای دانشجویی در آمریکا
استرالیا
استرالیا یکی از محبوبترین کشورهای جهان به عنوان مقصد تحصیلی برای دانشجویان خارجی به شمار میآید. سالیانه تعداد زیادی از دانشجویان بینالمللی به منظور ادامه تحصیل در دانشگاههای استرالیا به این کشور مهاجرت میکنند. از طرفی دیگر استرالیا یکی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک است و برنامههای تحصیلی ارائه شده در این زمینه در برخی از دانشگاههای استرالیا دارای شهرت فراوانی هستند.
بورس تحصیلی در استرالیا: معرفی مهمترین کمک هزینههای تحصیلی استرالیا
تعداد بالای دانشجویان بینالمللی در استرالیا
باید گفت که استرالیا یک کشور مهاجر پذیر است و در طول سالیان اخیر افراد زیادی با ملیتها و فرهنگهای گوناگون به عنوان مهاجر وارد این کشور شدهاند. استرالیا دارای شهرهای دانشجویی بسیاری است که تعداد زیادی از جمعیت آنها را دانشجویان بینالمللی و افراد مهاجر تشکیل میدهند. بنابراین میتوانید مطمئن باشید که شما به عنوان یک دانشجوی خارجی در شهرهای این کشور پذیرفته خواهید شد و احساس غربت به شما دست نخواهد داد. شما میتوانید به راحتی دوستان جدیدی پیدا کنید و علاوه بر بهرهمندی از تحصیل در دانشگاههای معتبر این کشور، دوران دانشجویی بسیار لذت بخش و هیجان انگیزی را در استرالیا سپری کنید.
طول دوره تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک
تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در مقطع کارشناسی در بیشتر دانشگاههای استرالیا ۴ الی ۵ سال به طول میانجامد. بیشتر دانشگاههای استرالیا نیز برنامههای تحصیلی مربوط به مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک را طی یک برنامه ۲ ساله ارائه میدهند. دوره تحصیلی مقطع دکترا نیز در بیشتر دانشگاههای این کشور حداقل ۳ سال به طول میانجامد.
کانادا
از دیگر کشورهایی که به عنوان بهترین مقصدهای تحصیلی برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور به شمار میآیند، میتوان به کانادا اشاره کرد. کانادا به واسطهی دانشگاههای خود که دارای کیفیت آموزشی و سطح علمی بسیار بالایی هستند، و همچنین به دلیل خدمات و امکانات بسیاری که در اختیار دانشجویان بینالمللی قرار میدهد، یکی از پرطرفدارترین مقصدهای تحصیلی از دانشجویان بینالمللی است.
حمایت دولت و دانشگاههای کانادا از دانشجویان بینالمللی
دولت و دانشگاههای کانادا به منظور جذب هر چه بیشتر دانشجویان بینالمللی در جنبههای مختلف از دانشجویان بینالمللی حمایت و پشتیبانی میکنند و شرایط لازم برای پیشرفت تحصیلی و پرورش استعدادهای آنها را فراهم مینمایند. دولت و دانشگاههای کانادا کمک هزینهها و بورسیههای تحصیلی بسیاری را در اختیار دانشجویان بینالمللی، به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی مقطع کارشناسی ارشد و مقطع دکترا، قرار میدهند. از طرف دیگر برنامههای تحصیلی ارائه شده در زمینه مهندسی الکترونیک در بیشتر دانشگاههای کانادا دارای کیفیت و استانداردهای بسیار بالایی هستند. به همین دلیل تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای کانادا این امکان را برای دانشجویان بینالمللی فراهم میکند که علاوه بر برخورداری از مزیتهای تحصیل در دانشگاههای عالی رتبه این کشور، زندگی دانشجویی خوبی را در کانادا تجربه کنند.
بررسی هزینه ی زندگی در کانادا به صورت ماهیانه و سالیانه
ترکیه
همانطور که میتوانید حدس بزنید، ترکیه نیز یکی از محبوبترین کشورها برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور برای دانشجویان بینالمللی، به خصوص برای دانشجویان ایرانی، است. کشور ترکیه به دلیل نزدیکی از لحاظ جغرافیایی به ایران و داشتن مرز مشترک امکان رفت و آمد و ادامه تحصیل آسان را برای دانشجویان ایرانی فراهم کرده است. از طرف دیگر مذهب و فرهنگ کشور ترکیه شباهت بسیاری به کشور ایران دارد و دانشجویان ایرانی میتوانند به سرعت خود را با شرایط فرهنگی و آداب و رسوم اهالی بومی این کشور وفق دهند.
هزینه پایین تحصیل در ترکیه
یکی دیگر از مزیتهای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در کشور ترکیه مقرون به صرفه بودن تحصیل در دانشگاههای این کشور است. دانشگاههای ترکیه، به خصوص دانشگاههای مشهور و معتبر آن، برنامههای تحصیلی خود را در زمینه رشته مهندسی الکترونیک با کیفیت خوبی به دانشجویان بینالمللی ارائه میدهند. بنابراین به منظور تحصیل ارزان و مقرون به صرفه میتوانید کشور ترکیه را برای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور انتخاب کنید.
معرفی رایجترین انواع ویزای ترکیه و مدارک و شرایط هر کدام از انواع ویزا
طول دوره تحصیل در ترکیه در رشته الکترونیک
تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در بیشتر دانشگاههای ترکیه در مقطع کارشناسی حدود ۴ سال به طول میانجامد. دانشجویان به منظور تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای ترکیه باید حداقل ۲ سال تحصیلی را در نظر بگیرند. تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در بیشتر دانشگاههای ترکیه نیز حداقل ۳ سال طول میکشد.
سایر کشورهای برتر
از دیگر کشورهایی که مقصدهای تحصیلی مناسبی برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور برای دانشجویان بینالمللی به شمار میآیند، میتوان به کشورهای فنلاند، مالزی، فیجی، نیوزلند سوئد، لیتوانیا، و روسیه اشاره کرد.
انتخاب دانشگاه برتر برای رشته مهندسی الکترونیک
با توجه به اینکه دانشگاههای بسیاری از کشورهای مختلف جهان اقدام به ارائه برنامههای تحصیلی مربوط به رشته مهندسی الکترونیک میکنند، در صورتی که قصد ادامه تحصیل این رشته در دانشگاههای خارج از کشور را داشته باشید گزینههای بسیاری را روبروی خود خواهید یافت. بنابراین لازم است که قبل از انتخاب دانشگاه برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک، اطلاعات لازم در مورد دانشگاههایی که اقدام به ارائه این رشته و جذب دانشجویان بینالمللی مینمایند را بکنید.
کیفیت آموزشی دانشگاه
به منظور انتخاب دانشگاه مناسب برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک باید موارد بسیاری را مورد مطالعه و بررسی قرار دهید. به عنوان مثال باید به کیفیت آموزشی برنامههای تحصیلی ارائه شده در آن دقت کنید. توجه نمایید که ممکن است دانشگاهی دارای رتبه جهانی خوبی باشد، اما گروه رشته مهندسی الکترونیک آن به اندازهی گروههای دیگر قوی نباشند. بنابراین، این مطلب را مورد مطالعه قرار دهید که دانشگاه مورد نظر برنامههای تحصیلی خود را در زمینه رشته مهندسی الکترونیک، با استانداردهای بالایی به دانشجویان بینالمللی ارائه میکند.
هزینه تحصیل و زندگی دانشجویی
همچنین باید مواردی مانند هزینه تحصیل در دانشگاه، هزینه زندگی دانشجویی در مقطع تحصیلی مورد نظرتان، طول دوره تحصیلی، امکان بهره مندی از کمک هزینهها و بورسیههای تحصیلی برای دانشجویان بینالمللی، امکان استفاده از خدمات رفاهی مانند خوابگاههای دانشجویی، امکان اشتغال به کار در حین تحصیل، اشتغال به کار حرفهای و دریافت ویزای کاری و ویزای اقامت پس از فارغ التحصیلی، معتبر بودن مدرک ارائه شده توسط دانشگاه، و … را مورد بررسی دقیق قرار دهید. با در نظر گرفتن تمامی این موارد میتوان گفت که برخی از دانشگاهها مقصدهای تحصیلی بهتری برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک برای دانشجویان بینالمللی هستند.
در ادامه مطلب شما را با چند دانشگاه که از مقصدهای تحصیلی پیشنهاد شده برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک هستند، آشنا خواهیم کرد.
بهترین دانشگاهها برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور
دانشگاه پورتسموث ( University of Portsmouth )
این دانشگاه در کشور انگلستان قرار دارد و یکی از بهترین مقصدهای تحصیلی برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک نزد دانشجویان بینالمللی به شمار میآید. دانشگاه پورتسموث یک دانشگاه عمومی و دولتی است که از دانشجویان بینالمللی نیز پذیرش تحصیلی به عمل میآورد. این دانشگاه دارای رتبهی ۵۶۰ بوده و گروه فنی و مهندسی الکترونیک بسیار قوی و خوبی دارد. حدود ۵۲۰۰ دانشجوی بینالمللی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از ۱۵۰ کشور مختلف به این دانشگاه آمدهاند. این دانشگاه سطح علمی بسیار خوبی دارد و دانشجویان بینالمللی رضایت بالایی از تحصیل در این دانشگاه دارند. این دانشگاه دارای محیط آکادمیک بسیار عالی است و خدمات بسیاری را برای دانشجویان خود فراهم میکند تا دانشجویان بتوانند بدون دغدغه به تحصیل و انجام پروژههای علمی و تحقیقاتی بپردازند.
دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو ( Eastern New Mexico University )
دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو یک دانشگاه دولتی است که در کشور آمریکا قرار دارد. دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو یکی از بهترین دانشگاهها برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در کشور آمریکا به شمار میآید. این دانشگاه امکان ادامه تحصیل برای دانشجویان بینالمللی را نیز فراهم کرده است و از دانشجویان غیرآمریکایی پذیرش تحصیلی به عمل میآورد. باید گفت که حدود ۸۰۰ دانشجوی بینالمللی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از بیش از ۲۶ کشور مختلف جهان برای ادامه تحصیل به این دانشگاه آمدهاند. پردیس اصلی دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو در دشتهای مرتفع جنوب غربی آمریکا در پورتالس واقع شده است. این دانشگاه در مرکز یک منطقه مهم کشاورزی قرار دارد.
دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو از ۴ کالج و یک مدرسه تحصیلات تکمیلی تشکیل شده است. این دانشگاه بیش از ۶۰ برنامه تحصیلی را ارائه میدهد که متناسب با اهداف آموزشی و نیازهای بازار کار حرفهای هستند. به همین دلیل داوطلبان بینالمللی بسیاری خواهان ادامه تحصیل در این دانشگاه هستند. دانشگاه ایست نیو مکزیکو دارای فضای باز و ساختمانهای زیبا و مدرن بسیاری است. این دانشگاه امکان استفاده از امکانات رفاهی و خدمات بسیاری را برای دانشجویان بینالمللی فراهم کرده است. خوابگاه دانشجویی که دارای اتاقهای بزرگ و مجهز است، در محوطه دانشگاه و در نزدیکی کلاسهای آموزشی و امکانات رفاهی ساخته شدهاند. در صورتی که کشور آمریکا را برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور انتخاب میکنید پیشنهاد میکنیم که درخواست پذیرش تحصیلی خود را به این دانشگاه نیز ارسال کنید.
دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو سعی میکند با فراهم کردن شرایط مناسب زمینه را برای پیشرفت استعدادها و شکوفایی تواناییهای دانشجویان فراهم نماید. بیشتر کلاسهای این دانشگاه دارای جمعیت دانشجویی کمتر از ۲۰ نفر هستند تا بازده کلاسها افزایش پیدا کند. در یک نظرسنجی مشخص شده است که ۹۷ درصد از دانشجویان از این دانشگاه و خدمات ارائه شده از طرف آن رضایت دارند. به عنوان یک دانشجوی بینالمللی داوطلب تحصیل در دانشگاه ایسترن نیو مکزیکو باید به شما بگوییم که این دانشگاه دارای یک محیط چند فرهنگی و بینالمللی است. بنابراین دانشجویان میتوانند به سرعت دوستان جدیدی پیدا کنند و ارتباطات خوبی با هم دانشگاهیهای خود داشته باشند. از طرف دیگر این دانشگاه به منظور حمایت و پشتیبانی از دانشجویان بینالمللی برنامههای تفریحی و فرهنگی بسیاری را برگزار میکند. دانشج.یان بینالمللی میتوانند عضو باشگاههای ورزشی دانشگاه شوند یا در گروههای ورزشی عضو گردند و علاوه بر مزیتهای تحصیل در یک دانشگاه خوب، دوران دانشجویی شادی را تجربه کنند.
دانشگاه لندن سات بنک ( London South Bank University )
دانشگاه لندن سات بنک یک دانشگاه دولتی است که در شهر لندن و در کشور انگلستان قرار دارد. این دانشگاه دارای رتبه ۱۳۳۲ است. دانشگاه لندن سات بنک یک دانشگاه بینالمللی به شمار میآید و جمعیت دانشجویی بینالمللی بالایی نیز دارد. باید عنوان کرد که حدود ۲۰۰۰ دانشجوی بینالمللی در این دانشگاه مشغول به ادامه تحصیل هستند. دانشجویان بینالمللی این دانشگاه از کشورها و ملیتهای گوناگون به منظور ادامه تحصیل به این دانشگاه آمدهاند.
دانشگاه لندن سات بنک یکی از بهترین مقصدهای تحصیلی برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور برای دانشجویان بینالمللی به شمار میرود. پردیس این دانشگاه که در سال ۱۸۹۲ تاسیس شده است، در مرکز شهر لندن قرار دارد. این دانشگاه امکان ادامه تحصیل در ۴۰۰ رشته را در مقاطع تحصیلی کارشناسی و مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد برای دانشجویان بینالمللی فراهم میکند. این دانشگاه دارای ۷ دانشکده اصلی است که شامل دانشکده علوم کاربردی، دانشکده هنر و صنایع دستی، دانشکده معماری، دانشکده تجارت، دانشکده سلامت و بهداشت اجتماعی، دانشکده حقوق و دانشکده علوم هستند.
این دانشگاه امکانات و خدمات بسیاری را به منظو بالا بردن کیفیت آموزشی در اختیار دانشجویان قرار میدهد. به عنوان مثال دانشجویان میتوانند از خدمات خوبی مانند استفاده از آزمایشگاهها و لابراتورهای تخصصی، کارگاهها، مراکز دانشجویی، کتابخانه مجهز، و … بهره مندن شود. این دانشگاه مجهز به خوابگاههای دانشجویی است و دانشجویان میتوانند در اتاقهای یک نفرهی خوابگاه دانشجویی ساکن شوند. باید اضافه کرد که خوابگاههای دانشجویی بسیار نزدیک به دانشگاه هستند و دانشجویان میتوانند در عرض ۱۰ دقیقه به دانشکدهها و کلاسهای درس دسترسی داشته باشند.
باید به این نکته اشاره کرد که شهر لندن یکی از جذابترین شهرهای جهان به شمار میآید. همانطور که گفته شد این دانشگاه نیز در مرکز شهر لندن قرار گرفته است. بنابراین دانشجویان مینتواند زندگی دانشجویی بسیار هیجان انگیز و لذت بخشی را در شهر لندن تجربه کنند. یکی از مهمترین مزیتهای تحصیل در دانشگاه سات بنک لندن این است که مدرک تحصیلی این دانشگاه بسیار معتبر است و نزد موسسات آموزشی عالی بینالمللی و شرکتهای جهانی دارای اعتبار است. بنابراین دانشجویان میتوانند پس از فارغ التحصیلی از این دانشگاه به سرعت وارد بازار کار حرفهای شده و با یافتن شغل مناسب با درآمد مناسب به زندگی خود ادامه دهند. باید بدانید که این دانشگاه به تضمین آینده شغلی فارغ التحصیلان خود شهرت بسیاری دارد. از طرف دیگر دانشگاه سات بنک لندن در فهرست ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد و برنامههای تحصیلی و واحدهای درسی ارائه شده در این دانشگاه دارای کیفیت آموزشی و علمی بسیار بالایی هستند.
این دانشگاه با هدف جذب و حمایت از از دانشجویان بینالمللی امکانات بسیاری برای آنها فراهم میکند. سرویس و خدمات دانشجویی ارائه شدهی این دانشگاه، دانشجویان بینالمللی را در طول دوره تحصیلی در زمینههای گوناگونی مانند مسائل تحصیلی و درسی، مسائل شخصی و نیازهای روحی پشتیبانی میکند. هدف اصلی این دانشگاه این است که در طول دوره تحصیلی بستر مناسبی را برای رشد و شکوفایی استعدادها و تواناییهای دانشجویان فراهم نماید. دانشجویان علاوه بر بهره مندی از کیفیت آموزشی بالا و استاندارد در برنامهها و فعالیتهای متنوعی که توسط دانشگاه برگزار میشود، شرکت میکنند و از دوران دانشجویی خود نهایت لذت را میبرند.
دانشگاه نیوکاسل ( University of Newcastle )
دانشگاه نیوکاسل یک دانشگاه دولتی در کشور استرالیا است. این دانشگاه دارای رتبهی ۳۵۷ است و یکی از بهترین مقصدهای تحصیلی برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور برای دانشجویان بینالمللی به شمار میآید. حدود ۷۱۰۰ دانشجوی بینالمللی که از ۱۱۵ کشورهای مختلف جهان هستند، برای ادامه تحصیل در این دانشگاه به استرالیا آمدهاند. گروه مهندسی الکترونیک این دانشگاه دارای شهرت فراوانی است و این دانشگاه برنامههای تحصیلی خود در زمینه مهندسی الکترونیک را با کیفیت آموزشی بسیار بالایی به دانشجویان بینالمللی ارائه میکند.
دانشگاه آر ام آی تی ( RMIT University )
این دانشگاه در شهر ملبورن کشور استرالیا قرار دارد. دانشگاه آر ام آی تی یک دانشگاه شناخته شده است که در رتبهی ۲۹۹ قرار دارد. بیش از ۱۶,۰۰۰ دانشجوی بینالمللی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. همانطور که میبینید دانشگاه آر ام آی تی ملبورن دارای جمعیت بسیار بالایی از دانشجویان بینالمللی است که نشان میدهد دانشجویان خارجی زیادی این دانشگاه را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب میکنند. گروه فنی و مهندسی الکترونیک این دانشگاه بسیار معتبر و قوی است. از طرف دیگر دانشجویان فارغ التحصیل شده از این دانشگاه شانس بالایی در پیدا کردن شغل مناسب و شروع به کار حرفهای دارند. همچنین شهر ملبورن به عنوان یکی از بهترین شهرهای دانشجویی جهان به شمار میآید.
آیا تحصیل رایگان در استرالیا امکانپذیر است؟
مدارک لازم برای ادامه تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور
در صورتی که به دنبال اخذ پذیرش از دانشگاههای خارجی به منظور تحصیل رشته مهندسی الکترونیک هستید، باید به این نکتهی مهم توجه کنید که هر دانشگاه با توجه به قوانین و ضوابط خود مدارک متفاوتی را از متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه مربوطه درخواست میکند. امروزه دانشگاهها اطلاعات مورد نیاز در مورد شرایط و مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در رشتهها و مقاطع تحصیلی مختلف را در وبسایت رسمی خود قرار میدهند. بنابراین به منظور اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر ابتدا باید به وبسایت رسمی دانشگاه مراجعه کرده و مدارک و شرایط لازم برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک را مورد مطالعه و بررسی قرار داد.
مدارک مورد نیاز برای مقاطع مختلف تحصیلی
معمولاً مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی، یعنی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا، بیشتر از مدارک لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی هستند. همچنین به منظور اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر باید به بازهی زمانی که دانشگاه برای دریافت مدارک مورد نیاز تعیین کرده است، دقت کنید. داوطلبان باید قبل از به اتمام رسیدن بازهی زمانی نسبت به ارسال مدارک اخذ پذیرش برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک اقدام کنند. بنابراین پیشنهاد میکنیم قبل از فرا رسیدن بازه زمانی ثبت نام دانشگاه مورد نظرتان، مدارک مورد نیاز دانشگاه را به صورت کامل و صحیح آماده کرده و در روزهای اولیه نسبت به ارسال مدارک به دانشگاه اقدام کنید. ارسال مدارک در روزهای اولیه باعث میشود که در صورت ناقص بودن مدارک یا نادرست بودن اطلاعات آنها، در زمان باقیمانده فرصت کافی برای تکمیل و تصحیح مدارکتان را داشته باشید.
همانطور که قبلاً گفته شد مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاهها و در مقاطع تحصیلی مختلف، متفاوت خواهد بود. با این حال برخی از مدارک اولیه برای اخذ پذیرش از رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای خارج از کشور عبارت هستند از:
– تکمیل فرم ثبت نام
- ارائه مدارک تحصیلی قبلی (مانند مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی، مدرک دوره کارشناسی برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، مدارک دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا)
- ریز نمرات مقاطع تحصیلی قبلی
– رزومه
– انگیزه نامه
- توصیه نامه از طرف اساتید ( تعداد توصیه نامه با توجه به قوانین دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود. معمولاً در مقاطع تحصیلات تکمیلی تعداد توصیهنامههای مورد نیاز ۲ یا ۳ نامه خواهد بود)
- گذرنامه
- عکس پرسنلی
- گواهی تمکن مالی
- گواهی سلامت پزشکی و درمانی
- بیمه نامه
- مدارک مربوط به پرداخت هزینههای اخذ پذیرش یا ثبت نام
- مدرک زبان ( نوع مدرک زبان با توجه به زبانی که برنامه تحصیلی مورد نظر به آن ارائه میشود متفاوت خواهد بود. همچنین هر دانشگاه امتیاز خاصی را به عنوان حد نصاب نمره برای قبولی در آزمونهای معتبر زبان تعیین میکند).
تحصیل در کالج های کانادا: معرفی بهترین و ارزانترین دانشگاههای کانادا برای دانشجویان خارجی
مزیتهای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور
تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای خارج از کشور میتواند مزیتهای بسیاری به همراه داشته باشد. در این قسمت بررسی مزیتهای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور برای دانشجویان بینالمللی خاهیم پرداخت.
شرایط شغلی بهتر
یکی از مزیتهای تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای خارج از کشور این است که دانشجویان با فارغ التحصیلی از دانشگاه معتبر خارجی میتوانند به دلیل زیاد بودن تقاضا، به سرعت وارد بازار کار شده و شغل مناسبی را برای خود مهیا کنند. بیشتر کارفرمایان مایل به استخدام کردن جوانانی هستند که دارای تحصیلات خوب و ذهن خلاق باشد. همچنین کارفرمایان ترجیح میدهند جوانانی را استخدام کنند که دارای دانش تخصصی هستند و به مرور زمان میتوان آنها را به متخصصان حرفهای و باتجربه تبدیل کرد.
آموزش استاندارد و امکان اشتغال در کشورهای دیگر دنیا
از طرف دیگر با تحصیل در یک دانشگاه معتبر خارجی میتوانید با در دست داشتن یک مدرک معتبر که مورد قبول شرکتهای بینالمللی است، در کشورهای دیگر مشغول به کار شوید. درسهای تخصصی و پایه رشته مهندسی الکترونیک بر اساس قوانین فیزیک و ریاضی هستند که قوانین جهانی به شمار میآیند. بنابراین دانشی که در رشته مهندسی الکترونیک دانشجویان به تحصیل آن میپردازند، دانشی جهانی است و هیچ محدودیتی در هیچ جای جهان ندارد. بنابراین دانشجویان میتوانند از آموختههای خود در کشورهای مختلف جهان بهرهمند شوند. شرکتها و موسسات فنی بسیاری وجود دارند که برای انجام فعالیتهای تولیدی و صنعتی خود به فارغ التحصیلان رشته مهندسی الکترونیک نیاز دارند و خواستار استخدام آنها هستند.
درآمد بالای مهندسان الکترونیک
در کشورهای دنیا مانند آمریکا، کشورهای اروپایی و سایر کشورهای پیشرفته، مهندسان دارای درآمد قابل توجهی دارند و مهندسان الکترونیک نیز از این قانون مستثنا نیستند.
تنوع بالای شغلی بعد از فارغالتحصیلی
یکی دیگر از مزیتهای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک این است که این رشته محدودیت ندارد و پس از فارغ التحصیلی از این رشته میتوانید به حرفههای مختلفی که مرتبط با این رشته هستند، بپردازید. در واقع رشته مهندسی الکترونیک تنها به مسائل مربوط به وسایل الکترونیکی و طراحی الکترونیکی خلاصه نمیشود. فارغ التحصیلان رشته مهندسی الکترونیک میتواند در زمینههای مختلفی تخصص داشته باشند و شغلهای مختلفی را انتخاب کنند. به عنوان مثال فارغ التحصیلان رشته مهندسی الکترونیک میتوانند در زمینههایی مانند مهندسی رادیوفرکانس، پردازش سیگنال، میکرو الکترونیک، سیستمهای کنترل، مهندسی برق قدرت و مهندسی مخابرات مشغول به کار شوند.
کسب تخصص در دانشگاههای معتبر دنیا
در صورتی که هدف شما برای ادامه تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور جدی است، میتوانید از دانشگاههای بسیار معتبری پذیرش بگیرید. با توجه به اینکه رشته مهندسی الکترونیک یک رشتهی اصلی و پایه در بین رشتههای فنی و مهندسی است و نقش بسیار مهمی در پیشبرد صنعت و علم روز دارد، بیشتر دانشگاههای معتبر اقدام به ارائه برنامههای تحصیلی در این زمینه میکنند. بنابراین دانشجویان داوطلب تحصیل در این رشته میتوانند از مزیتهای تحصیل در دانشگاههای برتر جهانی بهرهمند شده و به این طریق دانش مهارت و تخصص لازم در این رشته را کسب کنند. مهندسی الکترونیک برای کسانی که علاقهمند به این رشته هستند میتواند بسیار دوست داشتنی و هیجان انگیز باشد. شما میتوانید به عنوان یک دانشجوی رشته مهندسی الکترونیک از تحصیل در این رشته لذت ببرید.
معرفی بهترین کشورها برای تحصیل در رشته برق در خارج از کشور
دریافت کمک هزینه تحصیلی و تحصیل رایگان
باید به این نکته اشاره کرد که بیشتر دانشگاههای بینالمللی امکان تحصیل ارزان و مقرون به صرفه را برای دانشجویان بینالمللی فراهم میکنند. با این که تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک معمولاً در مقایسه با رشتههای دیگر گرانتر است، دانشگاهها سعی میکنند با اعطای کمک هزینههای مختلف دانشجویی به دانشجویان بینالمللی، آنها را در مسیر ادامه تحصیل و پیشرفت تحصیلی تحت حمایت قرار دهند.
تقویت زبان و امکان ارتباط با افراد بومی کشور مقصد
یکی دیگر از مزیتهای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در یک دانشگاه معتبر این است که دانشجویان بینالمللی میتوانند مهارتهای زبانی خود را تقویت کنند. باید به این مسئله اشاره کرد که بیشتر دانشگاههای بینالمللی به منظور جذب دانشجویان خارجی برنامههای تحصیلی ارائه شده در زمینه رشته مهندسی الکترونیک را به زبان انگلیسی نیز ارائه میکنند. داوطلبان باید به زبانی که برنامه تحصیلی مورد نظرشان به آن ارائه میشود، دقت کنند و مدارک لازم برای اثبات تسلط کافی به زبان مورد نظر را به دانشگاه ارائه کنند. باید بگوییم که تحصیل در دانشگاه و زندگی در کشور خارجی به دانشجویان بینالمللی کمک میکند که به سرعت با زبان رسمی آن کشور آشنا شوند. علاوه بر اینها تحصیل در خارج از کشور باعث میشود که دانشجویان استقلال بیشتری در زندگی پیدا کرده و تجربههای بسیاری کسب نمایند. استقلال فردی نقش بسیار مهمی در شکوفایی تواناییهای بالقوهی هر شخص دارد.
آینده روشن با تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک
رشته مهندسی الکترونیک به عنوان یکی از تخصصیترین و محبوبترین رشتههای مهندسی در دنیا شناخته میشود که سالیانه افراد بسیاری اقدام به اپلای از کشورهای مختلف، برای دانشگاههای معتبر دنیا میکنند. آینده شغلی رشته الکترونیک سبب شده است تا با در نظر گرفتن شرایط و مزیتهای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک در خارج از کشور متوجه میشوید که اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای خارجی میتواند یک فرصت فوق العاده برای شما باشد. با تحصیل در یک دانشگاه معتبر خارجی و رشته خوبی مانند مهندسی الکترونیک میتوانید آینده تحصیلی و شغلی خود را تضمین کنید و پس از فارغ التحصیلی شغل مناسبی پیدا کرده و درآمد بالایی داشته باشید.
در این نوشته سعی کردیم تا آینده شغلی، بهترین کشورها و بهترین دانشگاههای مرتبط با رشته مهندسی الکترونیک را معرفی کنیم. به نظر در این لیست نام کدام کشورها و دانشگاهها خالی است و میتوان به آن اشاره کرد؟
در صورتی که هر یک از شما یا آشنایانتان تجربه تحصیل رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاههای خارج از کشور را دارید، خوشحال میشویم که نظرها و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. از تجربیات و مشکلات انتخاب دانشگاه، رزومه تحصیلی، هزینههای اپلای و زندگی و سایر تجربیات و مشکلات خودتان برای ما بنویسید تا افرادی که درصدد اپلای هستند، با تجربههای واقعی آشنا شوند.
منبع: studee
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰