مهرداد ضیائیمهر شنبه ۲ مردادماه در نشست هماندیشی فعالین حوزه گردشگری در پساکرونا، اظهار کرد: پس از حدود دو سال از شیوع کرونا فعالان حوزه گردشگری و بخش خصوصی با ناملایماتی که دیدند و حمایتهایی که نشدند سرپا بودند و امیدواریم پس از پایان کرونا بتوانیم خدماتدهی مناسبی در این حوزه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه موضوع بیمه راهنمایان گردشگری پس از ۱۰ سال انجام شد، اظهار کرد: در حوزه شهری همدان با وجود زیر ساختهای خوبی که دارد هموطنان علاقمندند تجربه سفر به این شهر را داشته باشند.
ضیائیمهر با اشاره به اینکه جاده غار علیصدر به همدان یکی از راههای بسیار مهم استان است که وضعیت مناسبی ندارد، ادامه داد: مردم همدان از مسئولان غیر بومی خسته شدهاند و میخواهد مدیران و مسئولان شهرشان بومی باشد چراکه به عنوان مثال مسئول غیربومی جادههای استان را به درستی نمیشناسد که بخواهد در صدد رفع ایرادات آنها باشد.
این فعال حوزه گردشگری با بیان اینکه مدیر ناآشنا به گردشگری به این صنعت آسیب میزند، تصریح کرد: مدیریت استان همدان در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری باید از بدنه این اداره باشد تا شناخت خوب و کاملی از وضعیت گردشگری استان داشته باشد، همچنین بهتر است این تخصصگرایی در وزارت میراث فرهنگی نیز لحاظ شود تا حوزههای گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در مسیر درست پیش بروند.
وی با اشاره به اینکه استان همدان بیش از ۱۱۰ اثر ثبت شده و ۱۸۰۰ اثر واجد ارزش تاریخی دارد، خاطرنشان کرد: ظرفیتهایی مانند دو شهر جهانی و یک شهر ملی در حوزه صنایع دستی اهمیت زیادی در حوزه گردشگری و جذب گردشگر دارند.
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان همدان با بیان اینکه انتظار داریم واکسن کرونا برای فعالان حوزه گردشگری در نظر گرفته شود، گفت: این درخواست باید در اولویت دولت باشد اما متأسفانه تا به حال عملی نشده است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰