اسماعیل برات درباره این سامانهها که در نمایشگاه گردشگری رونمایی شدند، به ایسنا گفت: سامانه جامع مدیریت گردشگری سلامت با توجه به ضرورت فرآیندهای مرتبط با ورود گردشگران سلامت، به منظور یکپارچه کردن و شفافیت خدمات ذینفعان این کسبوکار در بستر نرمافزارهای هوشمند طراحی شده و بر اساس تصمیم شورای راهبری گردشگری سلامت، ابتدا به صورت پایلوت و به شکل آزمایشی در استان خراسان رضوی اجرا شده و قرار است در سطح کشور راهاندازی شود.
او افزود: راهاندازی این سامانه یکی از ضرورتهای مهم حوزه گردشگری سلامت بود تا ضمن ایجاد بستری شفاف، برای کلیه ذینفعان، متناسب با میزان تاثیرگذاری در فرآیندهای مربوطه، دسترسی و کنترلهای لازم ارائه شود؛ لذا در نظر است بستر سامانه به گونهای طراحی و اجرا شود که وزارت گردشگری، وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، مراکز درمانی مجاز دارای واحد IPD، آژانسهای خدمات مسافرتی، گردشگران سلامت، پزشکان، راهنمایان گردشگری و حتی مترجمین همگی فعالیتهای خود را در چارچوب مقررات، در بستر سامانه مزبور انجام دهند.
برات درباره اهداف و برنامههای این سامانه، اظهار کرد: ارائه آمار و اطلاعات متنوع مدیریتی به ذینفعان برای کنترل هزینه و بهرهوری، ارائه دسترسی آسان و سریع به عناصر کلیدی سامانه برای ایفای نقش، نظارت و پایش دقیق عناصر سامانه و عکسالعمل هوشمند نسبت به مشکلات و تخلفات احتمالی، ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی، اطلاعرسانی یکپارچه به کلیه ذینفعان، رعایت حقوق قانونی و حفظ امنیت، مدیریت اطلاعات درمانی گردشگران سلامت، از جمله موارد مهمی است که با راهاندازی این سامانه فراهم میشود.
معاون نظارت و ارزیابی گردشگری بیان کرد: امیدواریم با همکاری دستگاههای مرتبط در امر اجرایی شدن سامانه جامع گردشگران سلامت، شاهد توسعه بیش از پیش گردشگری سلامت باشیم.
برات درباره راهاندازی سامانه ثبت رویدادهای گردشگری نیز گفت: این سامانه از سوی دفتر گردشگری داخلی راهاندازی شده است. اما اصولاً نقش رویدادها از طریق تقویت اقتصاد محلی، اشتغالزایی، ارتقای فرهنگ و آداب و رسوم محلی، فراهم آوردن فرصتهای تفریحی و فرهنگی و آموزشی، توقیت هویت ملی و توسعه مقاصد گردشگری، نقشی بسیار مهم و اثرگذار است.
او بیان کرد: رویدادها یک محرک مهم گردشگری هستند و در برنامههای توسعه و بازاریابی بسیاری از مقاصد نقش موثر و برجستهای ایفا میکنند. امروزه نقش و تأثیر رویدادهای برنامهریزی شده در گردشگری به خوبی ثابت شده است و برای رقابتپذیری مقصد اهمیت فزایندهای دارد؛ لذا با توجه به ابلاغ دستورالعمل ثبت رویدادها در تقویم رویدادهای گردشگری از سوی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سامانه آن در بستر سامانه جامع نظارت سامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تأسیسات گردشگری (جانا) راهاندازی شد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰