دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP، استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بینالمللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یک ابزار مدیریت ریسک فراهم میکند که از سایر استانداردهای سیستمهای مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو۲۲۰۰۰– پشتیبانی میکند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص کرده و برای مشارکت در
کد خبر : 95106
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۳:۰۷
دوره مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP، استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بینالمللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یک ابزار مدیریت ریسک فراهم میکند که از سایر استانداردهای سیستمهای مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو۲۲۰۰۰– پشتیبانی میکند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص کرده و برای مشارکت در تجارت بینالمللی مفید است. این استاندارد بهویژه برای تولیدکنندگان، سازندگان، صنایع فراوری، و خدمات غذایی مفید است.
HACCP چیست؟
از این ابزار مدیریت ریسک برای مدیریت ریسکهای ایمنی غذا استفاده میشود یک سیستم HACCP به شما امکان میدهد تا خطرات را شناسایی کرده و کنترلهایی برای مدیریت آنها در زنجیره تأمین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «کمیته تغذیه کدکس» (CAC) که توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد بهمنظور یکی کردن استانداردها، دستورالعملها، و آییننامههای بینالمللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده میباشد. از این استاندارد میتوان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو۲۲۰۰۰ (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.
HACCP از حروف اول واژه های عبارت Hazard Analysis Critical Control Point به معنی تجزیه و تحلیل خطرو نقاط کنترل بحرانی « تشکیل شده است و در سالهای اخیر کاربرد فراوانی یافته است. مدت زیادی است که HACCP در صنایع غذایی مطرح شده است ولی در سالهای اخیر این سیستم نه تنها در صنایع غذایی بلکه در صنایع بهداشتی ، آرایشی و سایر صنایع مرتبط نیز کاربرد روزافزون یافته است . این توسعه بدین مفهوم میباشد که فنون HACCP نسبت به اوایل کار به مقدار قابل توجهی بهبود یافته و شرکت ها دریافته اند که استقرار آن میتواند برای آنها مفید واقع شود .
سرفصل های دوره دورهمباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP:
+ کنترل کیفیت در صنایع غذایی
سیستم های HACCP در صنایع غذایی
استانداردها و شاخص های غذایی
اصطلاحات HACCP
HACCP در ایران
کاربرد GMP و HACCP در کشتارگاه ها
اصول پایه ای استاندارد HACCP
پیش نیاز دوره آموزشی مباحث آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP:
+ این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و از پایه آموزش داده می شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰