دوره سبزی کاری – دوره | مدرک معتبر

دوره سبزی کاری، برای آشنایی کامل افراد با سبزی کاری ایجاد شده است. سبزی کاری عبارت است از کاشت انواع سبزی به منظور تغذیه و بهره برداری از قسمت های مختلف آن. لازم به ذکر است که سبزی ها در بسیاری از نقاط دنیا غذای اصلی تلقی شده و مصرف سرانه سبزیها در کشور های

کد خبر : 187955
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
دوره سبزی کاری – دوره | مدرک معتبر


دوره سبزی کاری، برای آشنایی کامل افراد با سبزی کاری ایجاد شده است. سبزی کاری عبارت است از کاشت انواع سبزی به منظور تغذیه و بهره برداری از قسمت های مختلف آن. لازم به ذکر است که سبزی ها در بسیاری از نقاط دنیا غذای اصلی تلقی شده و مصرف سرانه سبزیها در کشور های مختلف متفاوت است. بررسی هایی که در کشورهای پیشرفته انجام گرفته است نشان میدهد که مقدار ۲۰۰ گرم سبزی تازه برای مصرف روزانه انسان ضروری است و این مطلب اهمیت سبزی و سبزی کاری را تاحد زیادی روشن میسازد. برای بدست آوردن سبزی مرغوب و با کیفیت مناسب مراحل مختلفی وجود دارد که عبارتند از :کاشت،داشت،برداشت سبزی خوردن.،سبزی های برگی،سبزی های میوه ای،سبزی های تیره بادمجان،سبزی های تیره کدوئیان،سبزی های ریشه ای،

ارزش و اهمیت غذایی سبزی‌ها:

مصرف سبزی‌ها برای سلامتی ضروری بوده و چربی انرژی‌زا و کربوهیدرات‌ها در اغلب آنها کم است. براساس تغذیه صحیح و مدرن یک ماده غذایی باید: خوش طعم – بهداشتی – خاصیت سیرکنندگی و صرفه اقتصادی داشته باشد. که اکثر سبزی‌ها این ویژگی را دارا هستند. وجود سبزی‌ها در غذای روزانه انسان الزامی است به‌طوری که باید 80 درصد حجم کل غذا را محصولات باغبانی (میوه و سبزی) و 20 درصد بقیه را مواد پروتئینی (گوشت، تخم‌‌مرغ، پنیر) و مواد قندی (نشاسته و نظایر آنها) تشکیل دهد.

ترکیبات و مواد موجود در سبزیجات:

سبزی‌ها از نظر دارا بودن انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، مواد پروتئنی، ترکیبات قندی و به لحاظ داشتن مقدار قابل توجهی سلولز که باعث سهولت هضم غذا می‌شود، نقش بسیار مهمی را در تغذیه انسان ایفا می‌کنند. لازم به ذکر است که بسیاری از مواد مورد احتیاج بدن، که وجود آنها حتی به مقدار بسیار کم برای ادامه حیات ضروری است در غذاهای حیوانی یافت نمی‌شود و یا مقدار آنها بسیار کم است در صورتی که در سبزی‌ها به حد وفور وجود دارد.

سرفصل های دوره دوره سبزی کاری:

  • تکثیر سبزیجات ( بذور – قلمه – ریزوم – غده – پیاز)
  • تعیین روش کشت مناسب و انجام کشت
  • کار با انواع سیستم های آبیاری ( سنتی و تحت فشار )
  • انجام مدیریت تلفیقی آفات و بیماری های گیاهی
  • مبارزه با علف های هرز
  • تعیین نیاز های غذایی گیاه و کود دهی
  • برداشت انواع سبزیجات
  • بسته بندی ، انبارداری و بازار رسانی سبزیجات

پیش نیاز دوره سبزی کاری:

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.



لینک ثبت نام : دوره سبزی کاری – دوره | مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.