به گزارش ایسنا، در متن این بیانیه آمده است:
«بیش از نیم قرن است که تاریخ معاصر، شاهد حضور موثر عکاسان ایرانی در همه عرصهها و فعالیتهای سیاسی، اجتماعی، هنری، فرهنگی و نظامی در سراسر ایران است. پیشگامی عکاسان ایران در صحنهها و لحظات حساس تاریخ معاصر بر کسی پوشیده نیست. عکاسان در به تصویر کشیدن بحرانها، مصائب، شادیها، غمها و اندوهها، رشادتها و از خودگذشتگیهای این ملت که برای ثبت در تاریخ انجام شده است، بسیار کوشیدهاند.
از سال ۱۳۹۸ و آغاز شیوع بیماری «کوید ۱۹» عکاسان ایرانی همواره در کنار مدافعان سلامت بوده و خطر ابتلا به این بیماری مهلک را به جان خریدهاند تا وضعیت ایران و مواجهه ایرانیان را در برابر این بیماری در تاریخ معاصر با بکارگیری هوشمندانه و آگاهانه رسانه عکس، ثبت نمایند.
متأسفانه در طول این مدت هیچگونه همکاری و یا خدمات ویژهای از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای برقراری تسهیلات لازم در جهت «تزریق واکسن» برای اعضای انجمنهای تخصصی عکاسی ایجاد نشده و در این مدت بخشی از «سرمایههای اجتماعی و فرهنگی جامعه عکاسی ایران» مانند: دکتراکبر عالمی، علیاکبر آقاجری، مژگان پارسا مقام و استاد کاوه فرزانه در اثر ابتلای به این بیماری، روی در نقاب خاک کشیدهاند و اکنون در میان ما نیستند تا از دانش، تجربه و وجود پربرکت ایشان بهرهمند شویم.
قطعا بر این باوریم که تخصیص سهمیه برای پاکبانان و نیروهای انتظامی و معلمان و مدرسان ضروری است، اما عکاسان در نقطه و مکانی بسیار نزدیکتر به این واقعه ایستادهاند و همواره حضور آنان در میان جامعه، بیمارستانها، آرامستانها و …. حاوی پیام «خطر» و ماموریتی بدون بازگشت، بوده و هست.
«انجمنهای عکاسی» برای این عزیزان که اکثراً از جوانان فعال و کوشای سراسر ایران هستند خواستار تخصیص «سهمیه بندی واکسن کرونا» از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
بنابر این به صورت رسمی اعلام می کنیم که آماده اعلام اسامی این افراد برای تزریق واکسن در نوبتدهی فوری در ستادهای کرونا در استان تهران و سایر استانهای کشور هستیم.
هشتم مرداد ۱۴۰۰
انجمن صنفی سراسری عکاسان ایران
انجمن صنفی سراسری عکاسان صنعتی، تبلیغاتی و معماری ایران
انجمن صنفی عکاسان استان مرکزی
انجمن صنفی عکاسان سینمای ایران
انجمن عکاسان نگاه
انجمن عکاسی میراث فرهنگی»
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰