داستان سرقت از بانک ملی سریال می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیمان جبلی در ماه‌های اخیر از ساخت سریال‌های مختلفی در مراحل مختلف طرح و فیلمنامه، پیش تولید و تولید سخن گفته است که بخشی از این سریال‌ها زیر نظر مرکز سیمافیلم پیش می‌رود. از جمله طرح‌هایی که هم میان مخاطبان طرفدار دارد و هم ساخت سریال درباره آن‌ها در صورت بهره‌گیری

کد خبر : 294126
تاریخ انتشار : جمعه ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
داستان سرقت از بانک ملی سریال می‌شود؟



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیمان جبلی در ماه‌های اخیر از ساخت سریال‌های مختلفی در مراحل مختلف طرح و فیلمنامه، پیش تولید و تولید سخن گفته است که بخشی از این سریال‌ها زیر نظر مرکز سیمافیلم پیش می‌رود.

از جمله طرح‌هایی که هم میان مخاطبان طرفدار دارد و هم ساخت سریال درباره آن‌ها در صورت بهره‌گیری از کارگردان و تیم حرفه‌ای می‌تواند به خروجی جذابی تبدیل شود آثار پلیسی است و صداوسیما این روزها چندین اثر در مراحل مختلف طرح و تولید در حوزه سریال‌های پلیسی دارد.

یکی از این سریال‌های پلیسی که این روزها مراحل تصویب طرح را می‌گذارند سریالی مربوط به ماجرای سرقت صندوق امانات بانک ملی است که در سیمافیلم مراحل مورد نظر را طی می‌کند.

هنوز کارگردان این سریال مشخص نیست و فعلاً طرح اولیه آن مراحل تصویب را طی می‌کند تا به سرانجام برسد.

بعد از تعطیلات نیمه خرداد امسال بود که ماجرای سرقت از بانک ملی به یک باره در صدر اخبار قرار گرفت. تعدادی از سارقان با استفاده از فرصت تعطیلات از ساختمان مجاور وارد شعبه ممتاز بانک ملی واقع در خیابان انقلاب رو به روی دانشگاه تهران شده بودند و حدود ۲۵۰ عدد از صندوق امانات را باز و اموال داخل این صندوق‌ها را به سرقت برده بودند.

پلیس بعد از ۴۸ ساعت توانست سارقین این ماجرا را دستگیر کند و حالا قرار است این ماجرای واقعی به پرونده یک سریالی پلیسی در تلویزیون بدل شود.

در پی ماجرای سرقت از صندوق امانات بانک ملی، کیفیت پوشش این اتفاق در بخش‌های خبری صداوسیما با تذکر رهبر انقلاب مواجه شده بود که پیمان جبلی رییس صداوسیما در نامه‌ای به رهبر انقلاب نوشت: «فرزندان شما در رسانه ملی تذکر و گلایه شما را با گوش جان شنیدند. از غفلت و قصور پیش آمده عذرخواهی می‌کنیم.»

۵۷۲۴۵



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.