خوراکی های ضدآفتاب را بشناسید
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از رکنا، رژیم غذایی اغلب برای محافظت از پوست در برابر صدمات اشعه ماوراءبنفش خورشید نادیده گرفته میشود. بیایید نگاهی بیندازیم به اینکه کدام خوراکیها میتوانند از پوست شما در فصل تابستان محافظت کنند. زغالاخته زغالاخته سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است که با رادیکالهای آزاد که به دلیل قرار
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از رکنا، رژیم غذایی اغلب برای محافظت از پوست در برابر صدمات اشعه ماوراءبنفش خورشید نادیده گرفته میشود. بیایید نگاهی بیندازیم به اینکه کدام خوراکیها میتوانند از پوست شما در فصل تابستان محافظت کنند.
زغالاخته
زغالاخته سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است که با رادیکالهای آزاد که به دلیل قرار گرفتن در معرض نور خورشید میتوانند به پوست آسیب برسانند، مبارزه میکند. زغالاخته اگر از نوع وحشی باشد، حتی قدرتمندتر است. این میوه همچنین منبع بسیار خوبی از ویتامین C است که میتواند به جلوگیری از چین و چروک در پوست کمک کند.
هندوانه
گوجهفرنگی عمدتا به داشتن لیکوپن – آنتیاکسیدانی که باعث قرمز بودن رنگ گوجهفرنگی است – شناخته میشود. اما هندوانه در واقع حاوی مقدار بسیار بیشتری از لیکوپن است. لیکوپن اشعههای UVA و UVB را جذب میکند. پس از چند هفته مصرف روزانه هندوانه، لیکوپن در نهایت میتواند به عنوان یک ضدآفتاب طبیعی عمل کند. با این حال، محققان خاطرنشان میکنند که این روش لزوماً نمیتواند جایگزین سایر اقدامات محافظتی مانند SPF و لباسهای محافظ در برابر آفتاب برای مقابله با لکههای پوستی ناشی از نور خورشید و آسیبهای پوستی شود.
آجیل و دانهها
گردو، دانه شاهدانه، دانه چیا و کتان همگی حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ هستند. ماهی و تخممرغ نیز منابع عالی این چربی مفید برای پوست به شمار میروند. بدن ما نمیتواند امگا ۳ بسازد؛ بنابراین ضروری است که آنها را از رژیم غذایی خود دریافت کنیم. امگا ۳ به بدن شما کمک میکند تا بهطور طبیعی با اثرات گذراندن زمان بیش از حد زیر نور خورشید مقابله کند.
هویج و سبزیجات برگدار
بدن ما بتاکاروتن را به ویتامین A تبدیل میکند که برای سلامت پوست، حیاتی است. یک متاآنالیز در سال ۲۰۰۷ نشان داد که بتاکاروتن پس از ۱۰ هفته مصرف منظم، یک نوع از محافظت طبیعی در برابر نور خورشید را فراهم میکند. منابع دیگر این ماده مغذی، شامل کلمپیچ، اسفناج و سایر سبزیجات برگدار هستند. بهطور خاص، سبزیهای برگدار سرشار از آنتیاکسیدانهای لوتئین و زیگزانتین هستند که از پوست ما حتی در برابر سرطان پوست محافظت میکنند.
چای سبز
محققان در مطالعهای مربوط به سال ۲۰۱۰ دریافتند که مصرف چای سبز منجر به کمتر شدن تومورهای ناشی از نور UV در موشها میشود. این، به دلیل فلاوانول موجود در چای سبز و سیاه بهنام EGCG بود. همچنین، مطالعه دیگری بر روی چای سبز نشان داد که این چای، آسیب پوستی ناشی از اشعه UVA را کاهش میدهد و از کاهش کلاژن نیز پیشگیری میکند. کلاژن، فراوانترین پروتئین در بدن ما است و باعث یکپارچگی و استحکام پوست میشود.
گلکلم
این سبزی چلیپایی حاوی آنتیاکسیدانهای قوی است که به مبارزه با استرساکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکند. علاوه بر این مزیت مهم، گلکلم سرشار از هیستیدین، یک ماده غذایی طبیعی محافظ در برابر آفتاب است. این اسید آلفا آمینه، تولید اسید اوروکانیک را تحریک و اشعه UV را نیز جذب میکند.
منبع:
رکنا
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اخبار عمومی ، ضدآفتاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰