از خواص سیب زمینی شیرین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بهبود سلامت رودهها و دستگاه گوارش
سیب زمینی شیرین حاوی مقادیر قابل توجه فیبر و انواع آنتی اکسیدانها میباشد. به همین دلیل متخصصان و محققان معتقدند که سیب زمینی شیرین میتواند برای سلامت رودهها مفید باشد. به همین دلیل اگر به دنبال رفع مشکلات گوارشی خود هستید و قصد دارید از یک رژیم غذایی حاوی فیبر بالا بهره ببرید، سیب زمینیهای شیرین و حتی سیب زمینی معمولی برای این منظور بسیار مفید هستند.
خواص ضد سرطانی
سب زمینی شیرین آنتی اکسیدانهای مختلف فراوانی را وارد رژیم غذایی شما میکند. به همین دلیل مصرف سیب زمینی شیرین میتواند اثرات مخرب رادیکالهای آزاد را خنثی کند. و از بدن شما در برابر ابتلا به سرطانهای مختلف محافظت خواهد کرد.
افزایش سلامت چشم و بهبود حس بینایی
سیب زمینی شیرین به طور باور نکردنی سرشار از ویتامین A و بتاکارون میباشد. ویتامین A یکی از مواردی است که برای حفظ سلامت چشم و بهبود حس بینایی مفید میباشد. با توجه به اینکه کمبود ویتامین A در رژیمهای غذایی از مواردی است که متخصصان تغذیه را در سراسر جهان نگران کرده است، مصرف سیب زمینی شیرین میتواند ویتامین A مورد نیاز بدن را تامین کند.
بهبود عملکرد مغز
مصرف سیب زمینی شیرین به خصوص نوع بنفش آن میتواند برای بهبود عملکرد مغز مفید واقع شود. بر اساس نتایج بدست آمده از برخی تحقیقات، آنتوسیانین موجود در سیب زمینی شیرین نوع بنفش رنگ می تواند با کاهش التهاب و جلوگیری از آسیب رادیکالهای آزاد، سلامت مغز را بهبود ببخشد. این ماده همچنین سبب تقویت حافظه و بهبود یادگیری خواهد شد.
مفید برای بیماران دیابتی
سیب زمینی شیرین میتواند به مدیریت بیماری دیابت کمک کند. برخی مطالعات این موضوع را نشان میدهند که مصرف سیب زمینی شیرین به جای سیب زمینی معمولی برای افراد دیابتی مناسبتر خواهد بود. محققان معتقدند که مصرف سیب زمینی شیرین میتواند برای مقاومت به انسولین و متعادل کردن سطح قند خون مفید واقع شود.
کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی
مصرف سیب زمینی شیرین میتواند خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی را به حداقل برساند. مقادیر بالای پلی فنول موجود در سیب زمینی شیرین و برگ آن با اثرات مخرب اکسیداسیون در بدن مقابله میکند. و باعث افزایش سلامت دستگاه قلبی و عروقی خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
درد آرتروز را با این روشها و بدون دارو آرام کنید
«گواتر» چیست و چگونه ایجاد میشود؟
۳۵۲۳۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰