جلوگیری از زایمان زودرس با آنتی‌بیوتیک رایج

هوشمند نیوز/خراسان رضوی نتایج بررسی تحقیقی نشان می‌دهد که مصرف یک آنتی‌بیوتیک رایج در دوران بارداری، وزن کم تولد و زایمان زودرس در کشورهایی که بیماری مالاریا، بومی شده است را کاهش می‌دهد. به نقل از یورکالرت، بررسی اصولی که توسط موسسه تحقیقات کودکان مورداک (MCRI) انجام شد، نشان داد که آنتی‌بیوتیک آزیترومایسین، وزن کم

کد خبر : 107642
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
جلوگیری از زایمان زودرس با آنتی‌بیوتیک رایج


هوشمند نیوز/خراسان رضوی نتایج بررسی تحقیقی نشان می‌دهد که مصرف یک آنتی‌بیوتیک رایج در دوران بارداری، وزن کم تولد و زایمان زودرس در کشورهایی که بیماری مالاریا، بومی شده است را کاهش می‌دهد.

به نقل از یورکالرت، بررسی اصولی که توسط موسسه تحقیقات کودکان مورداک (MCRI) انجام شد، نشان داد که آنتی‌بیوتیک آزیترومایسین، وزن کم تولد و تولد زودهنگام در آفریقا و آسیا را کاهش می‌دهد اما مرگ‌ومیر نوزادان، عفونت‌ها و بستری شدن در بیمارستان را کاهش نمی‌دهد.

آزیترومایسین، آنتی‌بیوتیکی ارزان‌قیمت است که به‌طور گسترده برای درمان عفونت‌های قفسه سینه و گوش استفاده می‌شود. در گذشته در دوران بارداری به‌طور خاص برای درمان بیماری‌های مقاربتی و در کنار سایر داروهای ضد مالاریا، برای جلوگیری از پیامدهای نامطلوب مالاریا بر مادر، جنین و عفونت‌های زخم سزارین استفاده می‌شده است.

شایان‌ذکر است، محققان ۱۴ تحقیق انجام شده در کشورهای آفریقایی و آسیایی را بررسی کردند که شامل ۱۷ هزار و ۵۹۴ شرکت‌کننده بود.

دکتر مایو هیوم نیکسون، محقق موسسه گفت: مشخص نیست که آیا آزیترومایسین پیامدهای دوران بارداری و نوزادی را در محیط‌های بومی غیر مالاریا بهبود می‌بخشد یا خیر؟ همچنین اینکه آسیب احتمالی بر میزان مرده‌زایی نیاز به بررسی بیشتری دارد.

دکتر هیوم نیکسون بیان کرد: این یافته‌ها بر اهمیت تحقیقات مشابه موسسه تحقیقات کودکان مورداک که در حال حاضر در فیجی (کشوری در اقیانوس آرام جنوبی) انجام می‌شود، تاکید می‌کند.

وی ادامه داد: نتایج این تحقیق نشان داد که در مورد مزایای بالقوه این مداخله در مرگ، بستری و عفونت نوزادان و اثرات مضر بالقوه بر مرده‌زایی  قطعیت وجود ندارد، باوجود دلایل بیولوژیکی که چرا این مداخله ممکن است مزایایی برای این پیامدها داشته باشد. بنابراین، نتایج تحقیقاتی مانند تحقیق ما در فیجی به درک بهتر تاثیر این مداخله بر این پیامدها کمک می‌کند.

تحقیق مولابولا ماپی ( Bulabula MaPei) یک کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل شده است که آزمایش می‌کند اگر آزیترومایسین به زنان در حال زایمان داده شود، از عفونت‌های مادر و نوزاد جلوگیری می‌کند یا خیر.

در سطح جهان، عفونت‌ها باعث حدود ۲۱ درصد از ۲.۴ میلیون مرگ نوزاد در هر سال و ۵۲ درصد از همه مرگ‌های زیر پنج سال می‌شوند که با میزان نامتناسبی در کشورهای با درآمد کم و متوسط رخ می‌دهد. همچنین عفونت‌ها در مادران شایع است و سالانه حدود ۵میلیون مورد عفونت‌های مربوط به بارداری رخ می‌دهد که منجر به مرگ ۷۵ هزار مادر می‌شود.

پروفسور فیونا راسل گفت: آزمایش‌های بالینی بزرگ در آفریقا و آسیا، همراه با آزمایش تحت هدایت موسسه تحقیقات کودکان مورداک در فیجی، شاید سیاست جهانی مرتبط با سلامت کودک و مادر را ارتقاء دهد و امیدوارم برای نوزادان و مادران در سراسر جهان مفید باشد.

وی گفت: «تجویز آزیترومایسین در حین زایمان ممکن است یک مداخله ارزان و ساده باشد که می‌تواند برای پیشگیری از افزایش میزان مرگ‌ومیر نوزادان در کشورهای با درآمد کم و متوسط، در کنار تقویت خدمات بهداشتی کودک و مادر مورد استفاده قرار گیرد. این تحقیق، همراه با سایر آزمایش‌های بالینی بزرگ، به شواهدی مبنی بر در نظر گرفتن دستورالعمل‌های جدید بین‌المللی بهداشت مادر و کودک می‌افزاید.»

لازم به‌ذکر است، محققان دانشگاه ملبورن و بیمارستان رویال کودکان نیز در این بررسی مشارکت داشتند.

نتایج این تحقیق در مجله The Lancet EClinicalMedicine منتشر شد.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.