محسن معصومعلیزاده با برشمردن اهمیت قرارگیری آثار استان همدان در فهرست ملی ایران بیان کرد: یکی از راههای حفاظت از میراث، ثبت آثار ارزشمند به لحاظ تاریخی و فرهنگی در فهرست آثار ملی است.
وی افزود: آثاری که ثبت و معرفی میشوند نه تنها منجر به جذب گردشگر و توسعه گردشگری فرهنگی می شود بلکه شأن و جایگاه فرهنگی استان و کشور را در جوامع بینالمللی ارتقاء میدهد.
حمیدرضا حیدری، سرپرست معاونت میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان استان نیز گفت: خانه مرحوم پرویز اذکایی، سرای جلدیها، مسجد خاتم الانبیاء قصابان، عمارت کلاه فرنگی و مسجد صاحب الزمان(عج) روستای پریدر و امامزاده خاتون شهرستان ملایر آثار شده پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین در فهرست آثار ملی ایران بودند.
مدیرپایگاه محوطه تاریخی هگمتانه نیز : در این جلسه گزارش اقدامهای اجرایی و در راستای ادامه برنامههای هدفمند پرونده ثبت جهانی توسط مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان برای حاضران تشریح شد.
ضرورت ثبت وقایع شفاهی در راستانی ثبت جهانی هگمتانه
معاون عمرانی استاندار همدان نیز در راستای بررسی فعالیتهای اجرایی رفع موانع و اجرای برنامههای کوتاه مدت و بلندمدت در راستای ثبت جهانی هگمتانه و بافت تاریخی همدان در چهارمین جلسه شورای ثبت جهانی هگمتانه، ضمن اشاره به اقدامهای تکمیلی و اجرایی ثبت جهانی هگمتانه، بر ضرورت ثبت وقایع شفاهی این اقدام ارزشمند تأکید کرد.
امیررضا یوسفیان گفت: توسعه گردشگری بهترین مسیر برای پیشرفت اقتصادی یک منطقه است و امکان دستیابی به توسعه پایدار و همهجانبه در مناطق دارای ظرفیت رشد مانند همدان را فراهم میآورد.
وی اظهار کرد: جهانی شدن هر اثر فرصتی برای دستیابی به رشد متوازن و توسعه پایدار در بستر گردشگری است که با ورود گردشگران برای بازدید اثر ثبت شده، کسب و کارهای کوچک و بزرگ محلی مرتبط با خدمات گردشگری شکل می گیرد و افزایش اشتغال را به همراه دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، معاون استاندار همدان در پایان مطرح کرد: با تلاش دستگاههای خدماترسان و نیز همکاری تمامی اقشار به طور قطع با ثبت جهانی هگمتانه روزهای خوبی برای همدان در آینده متصور است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰