توصیه مهم به افراد بالای ۶۰ سال؛ حتما واکسن آنفلوآنزا تزریق کنید/ فوت ۱۶۰ بیمار در روزهای اخیر

بهنام عرشی روز دوشنبه افزود: تاکنون حدود ۱۶۰ نفر در کشور بر اثر ابتلا آنفلوآنزا جان خود را از دست داده‌اند و بهترین راه مقابله با این بیماری تزریق واکسن است که اکنون در داروخانه‌ها موجود است و توصیه می‌شود سالمندان نسبت به تهیه آن سریعتر اقدام کنند. وی اظهار داشت: بهترین زمان تزریق واکسن

کد خبر : 283823
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
توصیه مهم به افراد بالای ۶۰ سال؛ حتما واکسن آنفلوآنزا تزریق کنید/ فوت ۱۶۰ بیمار در روزهای اخیر


بهنام عرشی روز دوشنبه افزود: تاکنون حدود ۱۶۰ نفر در کشور بر اثر ابتلا آنفلوآنزا جان خود را از دست داده‌اند و بهترین راه مقابله با این بیماری تزریق واکسن است که اکنون در داروخانه‌ها موجود است و توصیه می‌شود سالمندان نسبت به تهیه آن سریعتر اقدام کنند.

وی اظهار داشت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور و مهر است، اما با توجه به موج این بیماری، هنوز هم زمان مناسبی برای تزریق واکسن در افراد واجد شرایط به‌ویژه سالمندان و کودکان است زیرا همه‌گیری هنوز تمام نشده است.

عرشی ادامه داد: از ۴۵۰ هزار دُز واکسن آنفلوانزا توزیع شده در مراکز بهداشتی و بیمارستانی کشور بیش از ۲۵۰ هزار نوبت آن تزریق شده است و در مجموع سالانه ۵۰۰ هزار دز واکسن آنفلوانزا در مراکز بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها و حدود سه تا چهار میلیون دُز هم در داروخانه‌ها توزیع می‌شود.

آنفلوآنزا یک عفونت ویروسی است که سیستم تنفسی را درگیر می‌کند و بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند با مصرف انواع و اقسام آنتی‌بیوتیک‌ها بدون تجویز پزشک اقدام به خود درمانی می‌کنند که این کار باعث ایجاد مقاومت میکروبی در بدن شده و فرد مبتلا به پنوموکوک (عفونت ریه) می‌شود.

عرشی اظهار داشت: ۵۰ درصد سرماخوردگی‌های شدید، ابتلا به آنفلوآنزا تشخیص داده می‌شود و هر سال حدود هزار تا ۲ هزار موارد ابتلا به آنفلوآنزا را حتی در فصول گرم سال نمونه‌برداری می‌کنیم البته افرادی که علائم سرماخوردگی دارند.

وی ادامه داد: امسال روند ابتلای افراد به آنفلوآنزا زودتر شیوع یافته به همین دلیل مشاهده می‌شود که مراجعات مردم به مراکز درمانی نیز بیشتر شده است.

ایجاد مقاومت میکروبی در بدن کودکان و ابتلا به پنوموکوک

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در مورد اظهار نظر روسای برخی بیمارستان‌های کودکان در مورد افزایش ابتلا به پنوموکوک در کشور، افزود: این بیماری در سطح وسیع در جامعه شیوع نیافته و بیشتر داخل بیمارستانی و مربوط به کودکانی است که آنفلوآنزا در آنها به دلیل مصرف نابه جا و زیاده روی در آنتی‌بیوتیک‌ها بهبود نیافته و منجر به عفونت ریه شده که قابل درمان است.

عرشی تصریح کرد: پوشاندن دهان و بینی در هنگام سرفه یا عطسه، استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ، شست و شوی مداوم و مکرر دست‌ها، نوشیدن آب و مایعات کافی و استراحت، استفاده از داروهای ضد ویروسی بنا به تشخیص و تجویز پزشک (در صورتی که سیستم ایمنی آسیب‌پذیری داشته باشید) و استفاده نکردن خودسرانه داروهای آنتی‌بیوتیک باعث پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا می‌شود.

بیشتر بخوانید:

۲۷۱ ۳۵



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.