تورم خوراکی ها در تیر ماه
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در این گروه، میوه و خشکبار با ۶.۵١ درصد، بیشترین و روغن و چربیها با ١.٠١ درصد، کمترین افزایش قیمت را داشتند. همچنین در اولین فصل تابستان شیر، پنیر و تخممرغ افزاش قیمت ٣.٨٢ درصدی را تجربه کرد و قیمت گوشت قرمز ١.۶ درصد افزایش یافت. برای دیدن اندازه اصلی تصویر روی
کد خبر : 81429
تاریخ انتشار : شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱
![تورم خوراکی ها در تیر ماه تورم خوراکی ها در تیر ماه](https://shmi.ir/wp-content/uploads/2021/07/تورم-خوراکی-ها-در-تیر-ماه-300x190.jpg)
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در این گروه، میوه و خشکبار با ۶.۵١ درصد، بیشترین و روغن و چربیها با ١.٠١ درصد، کمترین افزایش قیمت را داشتند.
همچنین در اولین فصل تابستان شیر، پنیر و تخممرغ افزاش قیمت ٣.٨٢ درصدی را تجربه کرد و قیمت گوشت قرمز ١.۶ درصد افزایش یافت.
برای دیدن اندازه اصلی تصویر روی آن کلیک کنید
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :مواد خوراکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰