لبو یکی از خوراکی های سفره یلداست. غالب افراد در کنار سایر خوراکی ها، میوه و آجیل لبو هم آماده میکنند. برای اینکه لبوی خوش رنگ و لعابی آماده کنید، میتوانید یکی از رسپی های زیر را دنبال کنید.
تهیه لبو برای شب یلدا
بیایید با اولین روش شروع کنیم:
دستورالعمل اول:
- ابتدا لبوها را بشویید و سر و ته آن را بگیرید. سپس همه آنها را درون قابلمه بچینید و یک سوم قابلمه را با آب پر کنید.
- حالا درب قابلمه را بگذارید و حدود 2 ساعت زمان بدهید تا چغندرها کامل بپزند. در جریان پخت حواستان به آب قابلمه باشد تا خشک نشود.
- پس از دو ساعت یک چنگال را درون لبوها فرو کنید تا از پخت کامل آنها خیالتان راحت شود. پس از آن زیر قابلمه را خاموش کنید و بگذارید چغندرها کامل سرد شوند و بعد به دلخواه خود آن را درون ظرف تزئین کنید و بچینید.
دستورالعمل دوم:
- اگر دوست ندارید، لبوها را درون آب بپزید و میخواهید طعم بهتری داشته باشد، لبوها را درون فر بپزید.
- برای این کار، بعد از شستن چغندرها، آن را درون فویل آلومینیومی بپیچید.
- سپس فر را روی دمای 160 تا 180 درجه قرار دهید و 45 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا همه لبوها کامل بپزند. پس از این مدت سینی را بیرون آورده و مطمئن شوید که کامل پخته باشند. پس از سرد شدن، پوست آن را جدا کنید و به سلیقه خود درون ظرف بچینید.
دستورالعمل سوم:
- برای روش سوم هم بعد از شستن لبوها، میتوانید آن را بخارپز کنید. برای این کار لبوها را در سبدبخارپز بچینید.
- سپس درب ظرف را ببندید و 40 دقیقه زمان بدهید تا چغندرها کامل بپزند. پس از خنک شدن لبوها را پوست بگیرید و درون ظرف بچنینید.
- اگر دوست دارید لبوها شیرین باشد، قبل از بخارپز کردن چغندرها، آنها را از وسط نصف کنید و روی هر کدام مقداری شکر بریزید.
برای تزئین لبوها میتوانید از این عکس ها کمک بگیرید. همچنین میتوانید سالاد لبو آماده کنید و کنار غذاهای شب یلدایتان سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰