سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه، ارتباط بین فعالان گردشگری کرمانشاه با اقلیم کردستان عراق را از اولویتهای این اداره کل دانست و ابراز امیدواری کرد که این ارتباط منجر به جذب گردشگران بیشتر به کرمانشاه شود.
داریوش فرمانی، سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه، روز شنبه در جلسه ستاد سفر استان کرمانشاه که با حضور استاندار و روسای کمیتههای این ستاد برگزار شد، گفت:
ارتباط بین فعالان گردشگری کرمانشاه با اقلیم کردستان عراق از اولویتهای این اداره کل است که امیدواریم این ارتباط منجر به جذب گردشگران بیشتر به استان شود.
وی با اشاره به داشتن ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق و داشتن مناسبات نزدیک فرهنگی بین اقلیم و استان کرمانشاه اضافه کرد:
استان کرمانشاه دارای گذرگاههای مرزی متعددی با عراق است که بهویژه در بحث جذب گردشگر و دایر کردن بازارچههای صنایع دستی در این گذرگاهها نتوانستهایم موفق عمل کنیم.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه ادامه داد:
علاوه بر اینکه ایرلاین برای انتقال گردشگران عراقی به استان وجود ندارد حتی یک خط ثابت اتوبوسرانی نیز هم اینک بین سلیمانیه و کرمانشاه وجود ندارد تا تردد گردشگران این دو منطقه بایکدیگر به سهولت انجام پذیرد.
فرمانی با بیان اینکه ظرفیت بسیار بالایی در حوزه توسعه مناسبات گردشگری میان دو طرف وجود دارد یادآور شد:
بسیاری از گردشگران عراقی بهویژه در بحث گردشگری سلامت به شهرهایی چون مشهد، شیراز و اصفهان سفر میکنند در حالیه این امکان وجود دارد تا این دسته از گردشگران عراقی با هزینههای بسیار کمتری بهراحتی به استان کرمانشاه سفر کنند.
وی با اشاره به سفر کاری اخیر خود به اقلیم کردستان عراق، افزود:
در دیداری که با مسئولان آژانسهای مسافرتی این منطقه صورت گرفت همه آنها برای افزایش مراودات گردشگری با استان کرمانشاه بسیار علاقهمند بودند ازاینرو باید از این فرصت که خصوصا در حوزه گردشگری سلامت بسیار مورد توجه طرف عراقی است، استفاده کرد.
فرمانی، کاهش هزینههای کاپیتاژ خودروهای عراقی، برقراری خطوط هوایی و زمینی، تسهیل و کاهش زمان معطلی در معابر مرزی را از جمله درخواستهای آژانسهای مسافرتی اقلیم کردستان برای سفر به استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت:
در همین راستا پیشبینی شده است جلسات مشترکی بین آژانسهای مسافرتی اقلیم و استان کرمانشاه تشکیل شود تا در این جلسات مسائل و مشکلات موجود برای توسعه گردشگری بین طرفین از میان برداشته شود.
وی یادآور شد:
در این سفر همچنین پرونده ثبت جهانی محور اشکانی-ساسانی از معبد کنگاور تا ایوان مدائن و همچنین موضوع ثبت جهانی اسب کُرد در جلساتی که با استانداران گرمیان، سلیمانیه و حلبچه عراق برگزار شد مورد پیگیری قرار گرفته و قرار شد که در قالب تفاهمنامههایی برای بررسیها و کاوشهای باستانشناسی در حوزه جغرافیایی مسیر محور ساسانی با این سه استان انجام شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰