تغییرات مهم در توزیع گازوئیل/ سهمیه‌بندی هوشمند از تیرماه اجرایی می‌شود

به گزارش راهبرد معاصر؛  کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درخواست کارت المثنی سوخت و همچنین کارت سوخت خودروهای نوشماره کاملا اینترنتی شد. وی افزود: قبل از این باید متقاضی به رفتار پلیس 10+ مراجعه می‌کرد و یک پروسه یک ماهه‌ای برای تولید و تحویل کارت هوشمند

کد خبر : 575718
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
تغییرات مهم در توزیع گازوئیل/ سهمیه‌بندی هوشمند از تیرماه اجرایی می‌شود


به گزارش راهبرد معاصر؛  کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درخواست کارت المثنی سوخت و همچنین کارت سوخت خودروهای نوشماره کاملا اینترنتی شد.

وی افزود: قبل از این باید متقاضی به رفتار پلیس 10+ مراجعه می‌کرد و یک پروسه یک ماهه‌ای برای تولید و تحویل کارت هوشمند سوخت طول می‌انجامید، اما با ایجاد امکان ثبت‌نام اینترنتی، صدور کارت سوخت از یک‌ماه به یک‌هفته کاهش یافته است.
هیچ‌گونه تغییری در نرخ گازوئیل ناوگان فعال اتفاق نمی‌افتد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص مصوبه جدید هیئت وزیران گفت: یک میلیون دستگاه خودروی دیزلی فعال در ناوگان حمل‌ونقل کشور داریم که یا بار جابه‌جا می‌کنند یا مسافر و عملکرد آنها توسط وزارت راه یا وزارت کشور هر 15 روز یکبار به شرکت پخش ارسال می‌شود.

وی افزود: برای این ناوگان فعال که عملکرد واقعی دارند و گازوئیل 300 تومانی دریافت می‌کنند هیچ‌گونه تغییر قیمتی در تخصیص گازوئیل نداریم.
ابتدای تابستان زمان اجرای مصوبه گازوئیلی دولت

ویس‌کرمی با بیان اینکه “بر اساس آیین‌نامه مصوب هییت وزیران از ابتدای تیرماه، سهمیه گازوییل بر اساس حرکت در مسیر تخصیص می‌یابد”، گفت: اما برای خودروهای دیزلی که بارنامه معتبر ندارند یا بیش از سهمیه سوخت بخواهند، باید از نرخ‌های دوم و سوم استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: نرخ اول همان 300 تومان برای ناوگان فعال با سهمیه مشخص است، نرخ دوم نصف قیمت خرید گازوئیل از پالایشگاه‌ها تا سقف 40درصد بیشتر از سهمیه، نرخ سوم بر اساس قیمت خرید نفت‌گاز از پالایشگاه‌ها است.

وی ادامه داد: نرخ‌های دوم (نیمه یارانه‌ای) و سوم (آزاد) هر سه‌ماه یک‌بار به‌روزآوری می‌شود./تسنیم



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.