بر اساس نتایج جلسه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره وضعیت تامین و توزیع اقلام ضروری مبارزه با کرونا و بررسی درخواستهای دریافتی برای واردات و صادرات این اقلام، مصوب شده که اولا با توجه به معرفی ۵۸ واحد تولیدی منتخب سازمان غذا و دارو برای دریافت سهمیه ملت بلون برای تولید ماسک مراکز درمانی و مصرف شهروندی، تامین پارچه این واحدهای منتخب با اولویت در دستور کار قرار گیرد و سازمان غذا و دارو نیز ضمن پیگیری لازم برای ثبت نام کلیه واحدهای منتخب در سامانه جامع تجارت، فهرست واحدهای متخلف را که ماسک را خارج از شبکه اعلامی یا بالاتر از حداکثر نرخ مصوب توزیع می کنند به سازمان حمایت برای قطع سهمیه و اقدامات لازم منعکس کند.
همچنین درخواست سازمان توسعه تجارت و معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) برای تمدید رفع ممنوعیت صادراتی اقلام بهداشتی، صابون و تعرفههای ذیل آن و همچنین آب ژاول در این جلسه طرح شده، اما فقط با صادرات آب ژاول موافقت شده است. سعید عباسپور، مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات نیز به گمرکات کشور اعلام کرده که صادرات آب ژاول با رعایت سایر مقررات مربوطه بلامانع است.
آب ژاول یکی از رایج ترین مواد شیمیایی برای ضدعفونی و گند زدایی می باشد که در صنایع مختلف و همچنین نظافت محیط های مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده شیمیایی که کاربرد گسترده ای در تصفیه آب و فاضلاب دارد، با نام های دیگری از قبیل مایع سفید کننده یا وایتکس نیز شناخته شده است.
قیمت گذاری اقلام ضدعفونی کننده با کاربرد در مراکز درمانی و بیمارستانی مشروط شد
بر اساس گزارش منتشر شده از نتایج جلسه یاد شده، سازمان غذا و دارو نیز درخواستی در زمینه قیمت گذاری اقلام ضدعفونی کننده با پایه الکلی دارای پروانه دائم با کاربرد در مراکز درمانی و بیمارستانی داشته که در کمیسیون نرخ گذاری دارو طرح شده و با توجه به اینکه در حال حاضر برخی واحدهای تولید کننده اقلام مذکور به جای فروش محصولات خود در مراکز درمانی، نسبت به توزیع آنها در سطح عرضه و داروخانهها با قیمتهایی بالاتر از نرخهای مصوب کمیته لجستیک مقابله با گرونا و مغایر با شبکه توزیع تعیین شده در این خصوص اقدام میکنند و به تبع آن موجب ایجاد رقابت ناسالم در بازار شدند، پذیرش پیشنهاد سازمان غذا و دارو منوط به ارائه فهرست اقلام مشمول برای تعیین نرخ در کمیسیون نرخ گذاری دارو و دلایل آن و همچنین ارائه شبکه توزیع منتخب از درب واحد تولیدی تا آخرین حلقه (مراکز درمانی) با هدف جلوگیری از توزیع آنها در سطح عرضه اعلام شد.
البته سازمان حمایت تاکید کرده که کماکان در صورت عرضه اقلام مذکور در سطح عرضه و داروخانهها، حداکثر قیمتهای مصوب کمیته لجستیک ملاک بررسی عملکرد واحدهای مذکور از سوی مراجع ذیربط خواهد بود.
در این جلسه بروز مشکلات برای برخی سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها به واسطه اجرای بند دو مصوبات جلسه مورخ نهم آذر ماه کمیته لجستیک مقابله با کرونا که بر اساس آن مراجع ذیربط باید تا اطلاع ثانوی از صدور پروانه بهره برداری و با صدور هر گونه مجوز واحدهای تولیدکننده ماسک اعم از صنعتی و کارگاهی (صنفی) خودداری کنند، مطرح و مقرر شد در صورتی که تاریخ جواز تاسیس یا توسعه یا درخواست پروانه بهربرداری یا مجوز موضوعه قبل از مصوبه مذکور باشد، صدور مجوز بلامانع است.
تسریع در ثبت سفارش ملت بلون
همچنین با توجه به ابلاغیه وزیر صمت در آذر ماه امسال مبنی بر مجوز ترخیص ملت بلون موجود در گمرکات کشور در خصوص کلیه پارچههای ملت بلون که تاریخ قبض انبار آنها قبل از ۲۰ آبان بوده و با توجه به بروز برخی مشکلات به واسطه عدم ثبت سفارش محمولههای مذکور، مقرر شد فرایند قانونی لازم در خصوص انجام ثبت سفارش در این خصوص با قید فوریت انجام پذیرد.
از پارچه ملت بلون (Melt blown) به عنوان فیلتر در ساختار ماسک سه لایه استفاده میشود.
۲۲۳۲۲۹
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰