تاثیر محیط شهری بر افزایش وزن

ایسنا/خراسان رضوی محققان دریافتند که فست‌ فودها، سوپرمارکت‌ها و سایر محیط‌های ساخته‌شده نقش مهمی در افزایش وزن ندارند. به نقل از مدیکال اکسپرس، بر اساس بررسی جدید محققان دانشگاه واشنگتن در ایالات‌متحده، وزن افراد به علت زندگی در نزدیکی رستوران، فست‌ فود و سوپرمارکت کم و زیاد نمی‌شود و زندگی در محله‌ای متراکم با قابلیت

کد خبر : 59165
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱:۱۰
تاثیر محیط شهری بر افزایش وزن



ایسنا/خراسان رضوی محققان دریافتند که فست‌ فودها، سوپرمارکت‌ها و سایر محیط‌های ساخته‌شده نقش مهمی در افزایش وزن ندارند.

به نقل از مدیکال اکسپرس، بر اساس بررسی جدید محققان دانشگاه واشنگتن در ایالات‌متحده، وزن افراد به علت زندگی در نزدیکی رستوران، فست‌ فود و سوپرمارکت کم و زیاد نمی‌شود و زندگی در محله‌ای متراکم با قابلیت پیاده‌روی نیز بر وزن افراد تاثیرگذار خواهد بود.

محققان اظهار کردند: در نتایج بررسی‌های گذشته، فست فودها، سوپرمارکت‌ها و سایر محیط‌های ساخته‌شده به عنوان عامل اساسی در کاهش وزن یا تمایل به چاقی معرفی شدند.

جیمز بوزکیویچ، محقق اصلی این بررسی گفت: موارد بسیاری در گذشته نشان می‌دهد که زندگی در کنار یک رستوران، منجر به مصرف غذای بیشتر و افزایش وزن خواهد شد و البته زندگی در نزدیکی سوپرمارکت و مصرف غذاهای سالم‌تر در کاهش وزن موثر خواهد بود. همچنین زندگی در محله‌ای با امکان پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری و انجام ورزش بیشتر و سوزاندن کالری بیشتر در وزن افراد تاثیر خواهد داشت.

نتایج بررسی جدید شرکت کایزر پرمننته (شرکت بهداشت و درمان آمریکایی) بر روی بیش از ۱۰۰ هزار شرکت‌کننده نشان داد که زندگی در نزدیکی سوپرمارکت و فست‌فود، هیچ تاثیری در وزن افراد نخواهد داشت. بااین‌حال، تراکم شهری، مانند تعداد خانه‌های یک محله که ارتباط نزدیکی با قابلیت پیاده‌روی در محله دارد، به نظر می‌رسد، قوی‌ترین عنصر محیطی است که در طول زمان با تغییر وزن بدن تغییر می‌کند.

محققان دریافتند که تراکم محیطی برای افزایش وزن مهم است و مجاروت با فست‌ فود یا سوپرمارکت تاثیری نخواهد داشت. تجزیه‌وتحلیل محققان از محیط‌ غذایی و تراکم نشان می‌دهد که هرچه تعداد افراد در یک منطقه بیشتر باشد (تراکم بیشتر) تعداد سوپرمارکت‌ها و رستوران‌های فست فود در آنجا بیشتر خواهد بود. بنابراین، به نظر می‌رسد که سایر بررسی‌ها احتمالا نشانه‌های اشتباهی را ارائه کردند.

نتایج بررسی محققان در نشریه بین‌المللی Obesity منتشر شده است و نشان می‌دهد که زندگی در محله‌هایی با تراکم مسکونی و جمعیتی بالاتر منجر به کاهش وزن و چاقی کمتر خواهد شد.

بوزکیویچ افزود: هیچ‌گونه اصلاح ساده‌ای از محیط ساخته‌شده مانند در نظرگرفتن زمین بازی یا سوپرمارکت به‌عنوان راهکاری برای مقابله با شیوع چاقی در نظر گرفته نشده است.

وی گفت: عوامل دیگری مانند نابرابری درآمد که تعیین‌کننده توانایی مالی افراد در زندگی است، نقش مهمی در وزن افراد خواهد داشت. برای مثال، توانایی مصرف رژیم‌غذایی سالم و یا انجام ورزش بیش از تاثیر محیط‌های ساخته‌شده است.

نتایج این بررسی بخشی از یک پروژه تحقیقاتی مشترک ۱۲ ساله به‌عنوان حرکت به سوی سلامتی و تاثیر ویژگی‌های محیط‌های ساخته‌شده با خطر چاقی و ابتلا به بیماری دیابت است. هدف بعدی درک بهتر این موضوع است که انتقال از یک محله به محله دیگر و تغییر سریع ویژگی‌های محله، چه تاثیری بر روی وزن خواهد داشت؟

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.