بیمه‌گران می‌گویند بریتانیا باید اسکوترهای الکترونیکی «خطر آتش‌سوزی» را به شدت تنظیم کند

لندن (رویترز) – شرکت‌های بیمه روز پنجشنبه اعلام کردند، اگر استفاده قانونی از اسکوترهای برقی فراتر از آزمایش‌های دولتی فعلی باشد، با توجه به تعداد صدمات ناشی از وسایل نقلیه غیرقانونی و خطر آتش‌سوزی ناشی از باتری‌های آنها، بریتانیا باید مقررات سخت‌گیرانه‌ای را برای اسکوترهای برقی وضع کند. به گفته دولت بریتانیا، آزمایش اسکوترهای الکترونیکی

کد خبر : 185705
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۳:۴۹
بیمه‌گران می‌گویند بریتانیا باید اسکوترهای الکترونیکی «خطر آتش‌سوزی» را به شدت تنظیم کند


لندن (رویترز) – شرکت‌های بیمه روز پنجشنبه اعلام کردند، اگر استفاده قانونی از اسکوترهای برقی فراتر از آزمایش‌های دولتی فعلی باشد، با توجه به تعداد صدمات ناشی از وسایل نقلیه غیرقانونی و خطر آتش‌سوزی ناشی از باتری‌های آنها، بریتانیا باید مقررات سخت‌گیرانه‌ای را برای اسکوترهای برقی وضع کند.

به گفته دولت بریتانیا، آزمایش اسکوترهای الکترونیکی اجاره ای مشترک امسال در 31 منطقه انگلستان انجام می شود.

اما اسکوترهای الکترونیکی خصوصی در حال حاضر منظره ای آشنا در خیابان های شهر هستند، حتی اگر استفاده از آنها در خارج از زمین خصوصی با اجازه مالک زمین غیرقانونی باشد.

بر اساس آمارهای دولتی، در سال منتهی به ژوئن 2021، 882 تصادف مربوط به اسکوترهای الکترونیکی رخ داد که منجر به کشته شدن 931 نفر شد که از این تعداد 732 نفر از کاربران اسکوترهای الکترونیکی بودند.

کریس جونز، مدیر خدمات حقوقی و بازار انجمن بین المللی پذیره نویسی گفت: «استفاده غیرقانونی از اسکوترهای الکترونیکی در حال حاضر خطر قابل توجهی برای سواران، عابران پیاده و سایر کاربران جاده دارد.

ضروری است که یک سیستم نظارتی مناسب و موثر در اولین فرصت معرفی شود.

چهار سازمان بازرگانی بیمه در نامه‌ای به وزیر حمل‌ونقل، گرانت شاپس، خواستار استانداردهای شفاف در مورد ساخت و ساز اسکوترهای الکترونیکی و تجهیزات ایمنی، از جمله باتری‌ها، شارژ، ترمزها و روشنایی، و در مورد اینکه آیا تجهیزات حفاظتی مورد نیاز است یا خیر.

به گفته نهادهای تجاری، باتری های لیتیومی اسکوترهای الکترونیکی خطر آتش سوزی دارند و حمل و نقل و نگهداری آنها نیز باید تنظیم شود.

آنها افزودند که دولت همچنین باید به نحوه پارک اسکوترهای الکترونیکی توجه کند تا مطمئن شود که آنها به یک خطر ایمنی تبدیل نمی شوند.

(گزارش توسط کارولین کوهن؛ ویرایش توسط ساندرا مالر)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.