یونس عرب مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونای بیماران مبتلا به تالاسمی اظهار داشت: در حال حاضر 23 هزار بیمار تالاسمی نیازمند درمانهای مادامالعمر هستند که بررسیهای ما نشان میدهد از این تعداد 14 هزار نفر باید واکسن کووید ـ 19 تزریق کنند.
وی با بیان اینکه انجمن تالاسمی ایران قبل از عید نوروز درخواست تزریق واکسن کرونا برای بیماران تالاسمی را به وزارت بهداشت ارسال کرده بود، افزود: خوشبختانه این موضوع توسط وزیر بهداشت تأیید و مورد موافقت قرار گرفت و بر این اساس واکسیناسیون بیماران تالاسمی از شهرهای قرمز آغاز شد.
مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران ادامه داد: روند واکسیناسیون بیماران از استان خوزستان که در وضعیت قرمز قرار گرفته بود آغاز شد و خوشبختانه اغلب بیماران این استان واکسن کرونا دریافت کردند اما در استان تهران و برخی دیگر از استان ها بیماران کماکان منتظر دریافت واکسن هستند و توزیع واکسن به خوبی انجام نشده است.
عرب با اشاره به آغاز واکسیناسیون بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسیناسیون بیماران خاص را آغاز کرده و مبتلایان به اوتیسم نیز واکسن کرونا دریافت کردهاند اما تعداد بیماران تحت پوشش دانشگاههای شهید بهشتی و تهران نیز چشمگیر است که امیدواریم شاهد آغاز واکسیناسیون در این دانشگاهها نیز باشیم.
وی با بیان اینکه تا کنون 4 هزار نفر از بیماران تالاسمی تزریق واکسن کرونا انجام دادهاند اظهار داشت: تزریق واکسن برای 4 هزار نفر عدد مناسبی نیست و روند تزریق برای بیماران خاص باید با سرعت بیشتری انجام شود به دلیل اینکه در حال حاضر شاهد شیوع ویروس کرونای جهشیافته در جهان هستیم و این بیماران در معرض خطر بیشتری هستند.
وی در پایان با بیان اینکه این سؤال در ذهن بیماران تالاسمی ایجاد شده که چرا برای آنها فقط واکسن چینی کرونا مورد استفاده قرار میگیرد اظهار داشت: این موضوع باعث ایجاد سوء ظن در بیماران تالاسمی شده و برخی از آنها اعلام میکنند که واکسن چینی اثربخشی لازم را ندارد و از تزریق آن امتناع میورزند.
47231
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰