بهترین گوشیهای هوشمند سال ۲۰۱۹ که مورد کمتوجهی قرار گرفتند!
وبسایت گجتنیوز – ندیم نجم آبادی: در فهرست بهترین گوشیهای هوشمند سال ۲۰۱۹، میتوانیم اسامی آشنا و قابل انتظاری را قرار دهیم. ولی ما در اینجا محصولاتی را گردآوری کردهایم که با وجود خوب بودن، کمتر مورد توجه بودهاند. امسال شاهد عرضهی گوشیهای هوشمند انقلابی، ظهور موبایلهای منعطف و توسعه شبکه ۵G بودیم. برخی کمپانیها
وبسایت گجتنیوز – ندیم نجم آبادی: در فهرست بهترین گوشیهای هوشمند سال ۲۰۱۹، میتوانیم اسامی آشنا و قابل انتظاری را قرار دهیم. ولی ما در اینجا محصولاتی را گردآوری کردهایم که با وجود خوب بودن، کمتر مورد توجه بودهاند.
امسال شاهد عرضهی گوشیهای هوشمند انقلابی، ظهور موبایلهای منعطف و توسعه شبکه ۵G بودیم. برخی کمپانیها نیز محصولی را در قامت قاتل پرچمدار با امکانات گسترده و قیمت مناسب معرفی کردند. تعدادی از این دستگاهها شایسته موفقیت بیشتری بودند؛ اما نتوانستند خود را به عنوان بهترین گوشیهای هوشمند سال به کاربران زیادی بشناسانند. اما شاید اینجا، تا حدی عدالت برقرار شود.
بهترین گوشیهای هوشمند دستکم گرفته شده سال
لنوو زد ۶ (Lenovo Z۶)
لنوو زد ۶ بیش از سایر گوشیهای اقتصادی مورد بیمهری قرار گرفت. این دستگاه بهرغم قدرت گرفتن از تراشه اسنپدراگون ۷۳۰، کمتر از ۲۰۰ دلار قیمت دارد. همچنین مانند آیفون ۱۰ اس، مجهز به صفحه نمایش OLED با نرخ نمونهبرداری ۱۲۰ هرتز (ولی نرخ تازهسازی ۶۰ هرتز) است. علاوه بر اینها، از HDR۱۰ پشتیبانی میکند و پوششدهی بالایی برای دامنه رنگ DCI P۳ دارد.
به نظر میرسد لنوو Z۶ با وزن ۱۵۹ گرمی، سبکترین گوشی با باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی هم باشد. دوربین سهگانه با زوم اپتیکال ۲x را نیز نباید از قلم بیندازیم.
ایسوس زنفون ۶ (Asus Zenfone ۶)
ایسوس زنفون ۶ اولین گوشی هوشمند دنیا با دوربین دوگانه چرخشی است؛ به طوری که دوربینهای پشتی دستگاه، به عنوان دوربین سلفی هم کاربرد دارند. حتی میتوانید زاویه چرخش ماژول دوربین را بین ۰ تا ۱۸۰ درجه تنظیم کنید؛ مثلا بدون حرکت دادن موبایل، از سقف عکس بگیرید.
وجود یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی نیز آن را از این لحاظ، برتر از اکثر پرچمداران دیگر جلوه میدهد. این دیوایس از شارژ معکوس پشتیبانی میکند؛ پس به عنوان یک پاوربانک هم کاربرد دارد.
زنفون ۶ با داشتن نمایشگر بدون ناچ، اسپیکر استریو و چیپست اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام، گزینهای شایسته برای قرار گرفتن در بین بهترین گوشیهای هوشمند سال ۲۰۱۹ محسوب میشود. در ضمن، رابط کاربری نونوار شدهی ZenUI حالا به اندروید خام شباهت دارد و ایسوس قول آپدیت آن به اندروید ۱۱ را داده است.
میزو ۱۶ تی (Meizu ۱۶T)
امسال کمپانی میزو، یک قاتل پرچمدار واقعی را معرفی کرد که شاید اسمی از آن نشنیده باشید. درباره میزو ۱۶T صحبت میکنیم؛ دستگاهی مجهز به اسنپدراگون ۸۵۵، حافظه داخلی UFS ۳.۰، باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی و قیمتی کمتر از ۳۵۰ دلار!
با این قیمت، فقط گوشیهایی میان رده با تراشههای سری ۷xx اسنپدراگون قابل خریداری است. میزو ۱۶ تی همچنین صفحه نمایش آمولد بدون ناچ و حاشیههای بسیار باریکی دارد؛ اما متاسفانه فقط در چین به فروش میرسد.
شیائومی می ۹ تی (Xiaomi Mi ۹T)
این گوشی هوشمند که در بسیاری از بازارها با نام ردمی کی ۲۰ (Redmi K۲۰) شناخته میشود، زیر سایه شیائومی می ۹ تی پرو (ردمی کی ۲۰ پرو) قرار گرفت. ولی سخت بتوانید گوشی میان رده دیگری با این قیمت و امکانات پیدا کنید.
از مشخصات سخت افزاری شیائومی می ۹ تی باید به تراشه اسنپدراگون ۷۳۰، رم ۶ گیگابایتی و باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی اشاره کنیم. همچنین مجموعه دوربین قابلی توجهی دارد که شامل یک لنز تلهفوتو هم میشود.
صفحه نمایش بدون ناچ و دوربین پاپ آپ، طراحی زیبایی نیز به آن داده؛ دستگاهی که با پرداخت مبلغی کمتر از ۲۵۰ یورو قابل خریداری است.
ال جی جی ۸ ایکس تینکیو (LG G۸X ThinQ)
دوباره به پرچمدارانی برگردیم که مورد بیمهری قرار گرفتند. ال جی جی ۸ ایکس تینکیو هیچ نقطه ضعفی ندارد و قیمت مناسبی هم دارد. حتی میتوانید یک صفحه نمایش جانبی را به آن متصل کنید تا ظاهر و عملکردی مانند گوشیهای منعطف داشته باشد. با این همه، باز هم در بازار موفق ظاهر نشد.
این دستگاه مانند بسیاری از گوشیهای ال جی، از استاندارد نظامی بهره میبرد و ضد آب است. از اسنپدراگون ۸۵۵ قدرت میگیرد و حافظه UFS ۲.۱ دارد. ال جی G۸X دارای باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ وایرلس است و دوربین کارآمدی با لرزشگیر اپتیکال تصویر دارد؛ همه چیزهایی که از یک پرچمدار انتظار داریم.
آنر ۲۰ پرو (Honor ۲۰ Pro)
تحریم هواوی توسط دولت آمریکا، خیلی چیزها را برای این کمپانی عوض کرد؛ تا جایی که فروش محصولات هواوی و برند جانبی آن در خارج از چین کاهش یافت. حتی پرچمدار جدید آنر در بازارهای اروپایی عرضه نشد. ولی نمیتوانیم از آنر ۲۰ پرو به عنوان یکی از بهترین گوشیهای هوشمند سال نام نبریم.
این پرچمدار کامپکت، دوربین چهارگانه با سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم ۳x و یک لنز اختصاصی ماکرو دارد. با وجود سایز ۶.۳ اینچی و ابعاد کوچک، دارای باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است و از تراشه کایرین ۹۸۰ هواوی قدرت میگیرد. صفحه نمایش حفرهدار هم شاید برای برخی از کاربران، خوشایند باشد.
نوبیا زد ۲۰ (Nubia Z۲۰)
صفحه نمایش دوگانه، میتواند کارکردهای بالقوه زیادی داشته باشد؛ اما گوشی نوبیا زد ۲۰ که این ویژگی را دارد، با استقبال چندانی مواجه نشد. این دستگاه دارای یک پنل متداول در جلو و یک پنل اولد کوچکتر در پشت است. وجود نمایشگر ثانویه، استفاده از گوشی با یک دست را تسهیل میکند. ضمن اینکه به علت پایینتر بودن رزولوشن آن، شارژ کمتری مصرف میشود.
در نوبیا Z۲۰ خبری از دوربین سلفی نیست و همان نمایشگر دوم، برای گرفتن عکسهای سلفی کاربرد خواهد داشت. این باعث شده است که دستگاه، طراحی تمام صفحه داشته باشد. مجموعه دوربین پشتی شامل یک سنسور اصلی ۴۸MP با لرزشگیر اپتیکال، یک لنز تلهفوتو با زوم ۳ برابر و یک لنز فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی میشود.
از دیگر ویژگیهای جذاب این گوشی، باید به تراشه اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس، باتری بزرگ و قیمت مناسب اشاره کنیم؛ ولی ظاهرا همه اینها برای جلب نظر مشتریان کافی نبود.
منبع: gizmochina
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :آنر 20 پرو ، بهترین گوشی های سال ، گجت ها ، گوشی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰