به گزارش هوشمند نیوز به نقل از همشهری آنلاین، به گفته کارشناسان فناوری، سه راه ساده و رایگان برای افزایش سرعت وایفای وجود دارد که ممکن است ندانید. این کارشناسان توصیههای سادهای برای افزایش سرعت وایفای دارند که در ادامه میخوانید:
یکی از سادهترین کارهایی که میتوانید برای افزایش سرعت وایفای انجام دهید این است که روتر خود در نقطه مرکزی خانه بگذارید. سیگنالهای وایفای فقط تا حدی میتوانند حرکت کنند، بنابراین اگر روتر بیسیم خود را در گوشهای خانه قرار دهید، در گوشه دیگر احتمالا مشکل اینترنت خواهید داشت.
بهترین جا برای روتر شما در یک مکان مرکزی و مرتفع و نزدیک به جایی است که اغلب از اینترنت استفاده میکنید. از قرار دادن روتر خود در مکانهایی مانند زیرزمین یا کمد خودداری کنید.
دو فرکانس وجود دارد که Wi-Fi روی آنها کار میکند: ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز. اکثر روترها به طور خودکار در بهترین کانال برای شما اجرا میشوند، اما گاهی اوقات لازم است آن را به صورت دستی تغییر دهید.
کانالهای فرکانس ممکن است شلوغ شوند، بنابراین اگر شما و همه همسایگانتان از یک کانال در باند ۲.۴ گیگاهرتز استفاده کنید، میتواند بر سرعت وایفای شما تاثیر بگذارد. به این ترتیب، باید بهترین کانال Wi-Fi را پیدا کنید.
برای انجام این کار در مک، میتوانید از Wireless Diagnostics استفاده کنید. فقط کلید Option را نگه دارید و روی نماد Wi-Fi در نوار منو کلیک کنید. سپس پنجره اسکن بهترین کانالهای ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز موجود را فهرست میکند.
در ویندوز، میتوانید از Windows PowerShell برای دیدن همه کانالهای موجود استفاده کنید. برای تغییر Wi-Fi خود به بهترین کانال، وارد رابط آنلاین روتر خود شوید. آدرس IP روتر خود را در یک مرورگر وب تایپ کنید، وارد شوید و به تنظیمات بروید.
برای رسیدن به سرعت بهینه وایفای خود، باید مطمئن شوید که روتر شما از اشیایی که میتوانند با سیگنال آن تداخل داشته باشند، دور باشد. این شامل سایر وسایل الکترونیکی، اشیاء فلزی بزرگ و مبلمان حجیم میشود.
برخی از وسایل الکترونیکی که باید از آنها اجتناب کرد عبارتند از مایکروویو و تلویزیون، چرا که سیگنالهای قوی منتشر میکنند. بسیاری از لوازم الکترونیکی بیسیم مانند تلفن، اجاقهای مایکروویو، مانیتور کودک و درب بازکنهای گاراژ از همان فرکانس روتر Wi-Fi شما استفاده میکنند. در نتیجه، این نویز سیگنال میتواند در اتصال بین دستگاه و روتر شما اختلال ایجاد کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰