گرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
توجه روزهداران به انواع گروههای غذایی قابل استفاده در وعدههای افطار و سحر میتواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس دادههای دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروههای مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و
توجه روزهداران به انواع گروههای غذایی قابل استفاده در وعدههای افطار و سحر میتواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس دادههای دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروههای مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و شام به میزان مناسبی مصرف شوند تا عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان بویژه در شرایط کرونایی کنترل شود.
گرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰